Bedrijfsgegevens

1. Tuin- en landschapsarchitect
  2. Aannemer

Geschreven door het bedrijf

Bæredygtig anlægsgartner med niche i biodiversitet - levesteder for den vilde natur i bymiljø. Bæredygtigheden tænkes ind hvor det er muligt, f.eks. i materialevalg eller om gl. materialer eller haveaffald kan blive på matriklen og genanvendes eller designes til skabe levested for den vild natur = spare transport og affaldshåndtering andet steds. Hjælper dig også gerne med traditionelt anlægsgartner- og entreprenør opgaver - Alt fra belægning- terrasser, trapper, støttemurer, terrænregulering, indkørsler, vej, stier, sø/havedam, såning af græs, etablering af bede, div. plantning, opsætning af hegn, konstruktion af jernkanter og højbedskasser, til klipning af hæk, beskæring, træfældning, og hvad fantasien ellers rækker til:) Jeg har gode samarbejdspartnere, når det kræver større design, specifikke plantesammensætninger eller hvis biodiversitetsindsatser og ESG-rapportering skal tælle for din virksomhed. Kunderne kan være mange, f.eks. pensionskasser, boligforeninger, erhverv, kommuner og private. Se mere på hjemmesiden eller følg Naturhåndværkeren.dk på facebook eller LinkedIn og lad mig vide hvad jeg kan gøre for jer:)

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dygtig, effektiv og behagelig.

Lorentz var meget konstruktivt medtænkende vedrørende mit haveprojekt og i det hele taget et meget venligt og behageligt menneske. Som gartner arbejdede han dygtigt og effektivt.
Alle tider og aftaler blev perfekt overholdt.
Mine bedste anbefalinger.

5 mei 2026

Pålidelig og pligtopfyldende.

Jeg har ved flere lejligheder brugt Naturhåndværkeren, med stor tilfredshed.
Lorentz er pligtopfyldende, konstruktiv og motiveret til at levere et godt stykke arbejde hver gang, man kan virkelig mærke at han går op i sit arbejde hvilket resultatet altid bære præg af, og det er uanset om han fræser, sår græs eller ligger fliser.
kæmpe anbefaling herfra, det er hvert fald ikke sidste gang jeg har brugt Naturhåndværkeren.

16 februari 2026

Grundejerforening, Vejle

Grundejerforeningen har haft fornøjelsen af at samarbejde med Naturhåndværkeren i forbindelse med etableringen af skovbiotoper på vores grønne fællesarealer. Projektet omfattede plantning af cirka 4.200 træer og blev gennemført både professionelt og med stor respekt for naturen og området.

Fra start til slut har Lorentz været engageret, kompetent og god til at kommunikere omkring projektets fremdrift. Lorentz bidrog med faglig rådgivning om valg af træarter, placering og opbygning af biotoperne, så de både styrker biodiversiteten og passer naturligt ind i landskabet.

Selve udførelsen blev håndteret effektivt og velorganiseret. Trods projektets størrelse blev arbejdet udført omhyggeligt, og området blev efterladt pænt og velordnet. Resultatet er nogle flotte skovbiotoper, som allerede nu giver området mere karakter og på sigt vil skabe bedre levesteder for planter, insekter og dyreliv.

Vi kan derfor varmt anbefale Naturhåndværkeren til lignende projekter, hvor naturforståelse, kvalitet og pålidelighed er vigtigt.

14 maart 2025

Jeg vil altid vælge Naturhåndværkeren

Jeg har brugt Naturhåndværkeren til nogle projekter i min store have og det har altid været en fornøjelse. Lorentz er dygtig og iderig. Han har udført flisearbejde, anlagt græsplæne, plantet hæk, fældet træ og meget mere. Alt sammen med præcision og et godt smil. Jeg kan varmt anbefale Naturhåndværkeren og derfor får han 5 stjerner af mig. 😊

8 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kunder hos Lorentz i Naturhåndværkeren…

Kunder hos Lorentz i Naturhåndværkeren kan også bare være en almindelig kone som mig med ønsket om at gå fra vild med vilje til noget mere civiliseret og dyrkbart. Lorentz spillede med på mine ønsker fra begyndelsen og fik min meget grove lagkageskitse til at blive fem store bede, som jeg kunne arbejde i. Han er en god partner på idéudvikling og leverer sit arbejde til aftalt tid og pris. Han udviklede en bænk til min ide om både at kunne se ud over markerne fra bænken - og ud over min nye have - og jeg er nu kisteglad gået i gang med både at putte ting i jorden i bedene og nyde veludført arbejde fra min nye udsigtsbænk. Jeg ønsker jer alle at få gavn af naturhåndværkerens arbejde.

7 maart 2026
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.