Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid hurtig levering og gode produkter. Seneste pakke blev leveret forkert, men det fik de løst med det samme. Helt fantastisk kan 100% anbefales

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super gode hårfarver, som føles behagelige og uden ubehagelige lugte. Jeg har selv farvet mit hår i mange år men disse farver er nok de nemmeste at anvende. Rigtig god vejledning og venlig og kompeten... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hårfarven fra dem er den eneste, jeg har prøvet heri også ved frisøren, som ikke giver mig kløende hovedbund under farvning. Derudover er levering hurtig. Mit hår bliver dejlig blødt efter farvning, s... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Elsker jeres produkt. Farven er super flot, det dækker alt det grå, ingen lugt og hurtigere end nogen anden hårfarve jeg kender. Ville dog ønske der var en smule mere hårfarve i flasken. Jeg har lang... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Haarproductenwinkel

Geschreven door het bedrijf

NATURIGIN er en dansk familieejet virksomhed, som siden 2004 har produceret naturligt baserede hårfarver samt hårpleje- og stylingprodukter. Vi bruger de reneste energikilder og kombinerer de bedste ingredienser fra naturen med eksklusiv kvalitet, når vi udvikler vores produkter 🌏 Brug for hjælp til valg af hårfarve? Tøv ikke med at kontakte os på kundeservice@naturigin.dk 🌱

4,5

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,5

Alle reviews

168 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

God produkt

14 augustus 2025

Hej Carmen
Mange tak for din anmeldelse. Vi håber på at byde dig velkommen i webshoppen snart igen 😊

Kan varmt anbefales!!!

Super lækker, velduftende og på ingen måde krads hårfarve. Dækker de grå og en rigtig flot farve🙏🏻✅ Jeg er langhåret og der var rigeligt i til hele håret!

21 augustus 2025

Hej Heidi
Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Vi er glade for at høre, at du er endt med et flot resultat 😊

Altid god og hurtig service

Altid god og hurtig service
Altid tilfreds. Tak:)

8 augustus 2025

Hej Lonnie
Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Vi er meget glade for at høre, at du synes godt om vores service 😊

Naturgin is excellent!

Naturgin is excellent!

I use this hair dye because I care about my health and they only use natural hair dyes.

The color lasts and my hair is healthy and soft.

2 september 2024

Hi Elina
Thank you very much for your review. We are happy to hear that your hair is healthy and soft after the NATURIGIN colouring – and that the colour is long-lasting 😊
Best wishes from Trine // NATURIGIN

God service, hurtig levering

11 augustus 2025

Hej Annette
Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Det er skønt at høre, at du både oplevede god service og hurtig levering 😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hårfarven er virkelig god uden at virke…

Hårfarven er virkelig god uden at virke krads. Dækker også grå hår godt. Shampooen er til gengæld ikke god til fint hår, da det bliver meget filtret.

1 augustus 2025

Hej Nina
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at farven dækkede dit grå hår og var mild mod huden 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service gode produkter og hurtig…

Super service gode produkter og hurtig levering 🤗

21 juli 2025

Hej Kerstin
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du synes godt om både vores produkter, service og hurtige levering 😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dække ikke grå hår

Dækker grå hår op til den første hårvask. Jeg prøvede 3 forskellige lyse blond hårfarver. Den anden sag er at hårfarver fra naturigin udtørrer ekstremt hår. Køb ikke! Spild af penge!

1 juni 2025
Review zonder uitnodiging

Hej Monika
Tak for din anmeldelse. Vi er ærgerlige over at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med NATURIGIN-farverne. Vores hårfarver er permanente, og de skal bestemt ikke kunne vaskes ud efter den første hårvask.
Jeg håber, du vil kontakte os på kundeservice@NATURIGIN.dk, så vi kan finde ud af i fællesskab, hvad der kan være gået galt – og hvordan vi løser det.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg søgte på internettet efter en…

Jeg søgte på internettet efter en naturlig hårfarve til min kone og fandt Naturigin. Hårfarven holder i mere end to uger og forbliver skinnende. Jeg vil fortsætte med at købe dette produkt.

17 juli 2025

Hej Ali
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at hårfarven holder godt og lader håret forblive glansfuldt 😊

Bare godt

Bare godt - godt produkt og hurtig levering

25 juni 2025

Hej Helle
Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Vi er glade for, at både produkt og leveringstid falder i god jord hos dig 😊

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

2 juli 2025

Hej Rungnapha
Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du værdsætter vores service og hurtige levering 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god og nem hårfarve

Virkelig god og nem hårfarve, som giver et pænt resultat der holder længe.

19 juni 2025

Hej Jette
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at hårfarven giver dig et pænt og holdbart resultat 😊

Super god hårfarve

Super god hårfarve

16 juni 2025

Hej Jette
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, du synes godt om hårfarven 😊

Produktet er godt

16 juni 2025

Hej Lars

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

This product is the most kind to my…

This product is the most kind to my scalp and hair & has a good colour

19 juni 2025
Review zonder uitnodiging

Hi Lita
Thank you for your review. We are happy to hear that you found the product to be kind to your hair and scalp – and that you ended up with a good result 😊
All the best from Trine // NATURIGIN

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God hjemmeside gode anmeldelser og…

God hjemmeside gode anmeldelser og virker som engros vare

2 juni 2025

Hej Lone
Mange tak for din anmeldelse. Vi håber på at byde dig velkommen i webshoppen igen en anden gang 😊
Venlig hilsen Trine // NATURIGIN

Bare et godt produkt

Bare et godt produkt, nem at farve mit hår og holder godt

2 juni 2025

Hej Birthe
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at farven er både nem at bruge og holdbar 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering. Jeg fik sendt billede af mit hårfarve og fik en hurtig anbefaling ift til hvilke farve jeg jeg skal bruge. Jeg har købt komplet Dark Brown 4.0 sæt og alt levede op til beskrivelsen. Er rigtig glad for shampoen og vil klart anbefale deres produkter.

6 juni 2025

Hej Safa
Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at farven passede godt til dig, og du vil anbefale NATURIGIN også 😊
De bedste hilsner fra Trine

Perfekt farve

Perfekt farve, nemt til at bruge og uden kemikaler

4 juni 2025

Hej S.K.
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har fået en perfekt farve, og at den var nem at anvende 😊