Jag hade lite strul med att beställningen först syntes på deras hemsida och sen försvann, så då trodde jag att det hade blivit något fel. Så jag kontaktar Naturitas via deras spanska Facebook k... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Naturitas skrev fel namn på mitt paket och nu vägrar Postnord att lämna det till mig. Någon skrev bara första två bokstäver på både mitt första namn och efternamn på paketet. Paketet levererades till... Toon meer
Detta är ett skojarföretag. Jag beställde varor som aldrig kom. Jag fick meddelandennom att det blivit försening bara. Jag klagade och fick svaret att skicka all min beställningsinformation inklusi... Toon meer
Funkar helt okej så länge det inte blir problem och du behöver kontakta kundtjänst eftersom dom är extremt otrevliga och inte kommer hjälpa till med någonting. Jag betalade till exempel en gång extra... Toon meer
Jag beställde naturtillskott för knappt…
Jag beställde naturtillskott för knappt SEK 5000 (EUR 500) och noterade att "Solgar L-glutation maximerad" kostade 701,23 kr med 32% rabatt är jag fick fram den i sökresultat. När jag lagt den i kundvagnen var det samma pris. I kassan var priset 841,06 kr styck. Jag försökte flera gånger, via både mobil och dator, samma fel upprepades varje gång. Jag har klagat till Naturitas och begärt kreditering, de har svarat att de inte "kan ändra priset". De har fått bilder som bekräftar felet. Jag har påtalat att det är olagligt att ändra priset på detta vis, men det verkar inte störa dem.
Edit" Det är tydligen inte olagligt att ändra priset som de gjort. Det är fortfarande vilseledande och dåligt och dåligt att de inte vill kompensera för prisförändringen. Till slut, efter ett antal mail, fick jag faktiskt kompensation! Men jag fick lägga ner mycket tid. Nästa gång handlar jag hellre från nån som visar rätt pris.
Excellent!!
Excellent!!
Excellent!!! Mycket snabb leverans, spårbar i varje detalj och super punktlig!!
Det går inte beställa via faktura, typ Apple Pay eller Klarna, tyvärr
Tänkte beställa först, men vill inte betala med mitt bankkort,
vill ha typ klarna faktura eller Apple Pay
Eftersom dom inte har det så väljer jag att avbryta köpet.
Synd eftersom det inte går att göra i Sverige
Terrible atencion al cliente
Terrible atencion al cliente.
Tardaron 10 dias en entregar mi pedido y en lugar de entregarlo en mi direccion lo entregaron a un punto de recogida a 20 minutos de mi casa. Tras tres semanas intentando contactar con ellos via mail y telefono todavia no he recibido respuesta.
Hice el pedido al corte ingles y me llego al dia siguiente!
I never received the order
I never received the order, they do not answer emails or phone, and they have kept the money. A real fraud.
Naturitas changed me FIVE !!! times for ONE purchase!
I bought two products from Naturitas. They changed me FIVE !!! times for ONE purchase. Very hard to find contract information and really bad support. Not until I said I will file a complaint at PayPal did they answer. Still they claimed not doing anything wrong. So I got help from PayPal and after a month got my money back. Always use PayPal because they have an endurance. Never buy from Naturitas.
Köpte vitaminer i juli som gäller till…
Köpte vitaminer i juli som gäller till augusti. 2 dagar för att använda 100 stycken. Återbetalning fått inte under 3 veckor
Felaktig information om varan
Köpte Pure Spirulina 3000 mg 540 tabletter enligt annonsen. Det visade sig att hela burken vägde 270 gram. 540 × 3 = 1620 gram
Detta kallas för "fel i varan" enligt KöpL i Sverig.
Oseriöst
Råkade registrera mig med fel email när jag gjorde min order, och försökte sedan kontakta dem för att påpeka detta. Men visade sig vara helt omöjligt att få kontakt med det här företaget. När man försökte kontakta dem hamnade man bara i ett formulär med frågor som bara resulterade i automat svar vad man än valde utan någon möjlighet till riktig kontakt. Sjukt oproffsigt.
Om jag ska handla igen så måste dom…
Om jag ska handla igen så måste dom erbjuda gratis frakt om man handlar över ett visst belopp. Det erbjuder dom inte och vid större ordrar blir frakten dyrare till och med.
Frakten är jättedyr och då inte värt att lägga en stororder heller. Dåligt.
Toppen att få tag på detta som inte finns i Sverige
Perfekt att kunna få tag på Alpenkraft, som inte funnits i Sverige på många år. Toppenmedicin mot hosta och slem. Trodde den var borta och sökte bara på nätet efter ingredienser, men så fanns den här. Leverans tog 9 dagar inkl helg och paketet kom fram i bra skick. Utgångsdatum är mer än ett år framåt i tiden. Rekommenderas!
Seems to be legit - Verkar ärliga
Första paketet slarvade fraktbolaget bort, men jag fick alla pengar tillbaka (inklusive frakt) utan tjafs. Sedan lade jag en ny beställning och då anlände allt som det skulle.
Translation:
The first parcel got lost by the shipping company, but I got a full refund from Naturitas without any hassles. I then placed a new identical order which arrived without problems.
Fick ej vad jag beställt
Beställde vitamin E tillskott samt ett super K tillskott. I paketet kom bara vitamintillskottet med. Fick inte vad jag beställde, bara en del av det.
Försökte kontakta supporten men inte fick inget svar först. Visade sig att kontaktformuläret på deras hemsida inte fungerar och man måste kontakta deras kontaktmail för att få hjälp/kundservice.
Tyvärr skickade de inte ut min order utan istället endast skickade tillbaka beloppet för varorna jag inte fick.
Med allt sagt så är det inget bedrägeriföretag utan endast ett som har det lite väl rörigt bakom kulisserna.
Tyvärr kan jag dock inte ge mer än 2 stjärnor, då jag var tvungen att göra mycket för att få igen pengarna och att jag i slutändan inte fick den andra produkten jag var ute efter.
Det må vara billigare än på flera andra ställen, men det är ett icke monetärt pris att betala för att spara in de extra kronorna.
Bra pris och leverans
The package arrived in good time. Everything ok inside
Köp av Captain Kombucha Zero
Jag beställde 7 flaskor Captain kombucha Zero raspberry men alla flaskorna visade på att bäst före datum hade passerats för nästan 2 månader sedan ! Drycken kändes väldigt avslagen.Varorna skickade från Spanien då Naturitas.se tydligen är spanskt. Flera olika transportföretag var inblandade så var svårt att spåra men slutlevererans hem till bostaden på kvällstid med Postnord var bra i alla fall.
Bra produkter, dåliga förpackningar
Jag handlade två gånger från Naturitas via appen!
Köpet gick väldigt smidigt och första beställning var jag jättenöjd med! Alla produkter kom i det skick som lovats.
Däremot andra beställningen gick åt skogen. Jag fick alla tre produkter jag beställde (kakao pulver, 2st Erytritol) men alla tre förpackningar var rivna och det fanns hål i dem!
Kakao pulvers förpackning var bortom räddning och nästan 1/4 av mängden i förpackningen hamnade i botten av leverans 📦.
Fick byta förpackningar och städa efteråt få det var kaos i köket efter att jag hade öppnat paketet!
Det var jätte tråkigt! Produkterna har dock bra kvalitet och smakar riktig gott därför 3/5
Ordered a cream in early May that was…
Ordered a cream in early May that was to arrive 12 May. On 12 June no sign of it, no email that it would be delayed. Cream cost was 130 sek, postage 90 sek...
Var skeptisk till sidan först
Var skeptisk till sidan först, men jag fick min order efter kanske 10 dagar och inget saknades. Köpte melatonin, har dock inte prövat det än
edit: har prövat det och har inte dött haha
verkar funka som det ska
Ordered on December 3
Ordered on December 3, 2022.
Haven't received my items yet.
But they have taken the money and do not respond to my emails.
Fraud, fraud..
Snabb leverans till Sverige (5-dagar…
Snabb leverans till Sverige (5-dagar inklusive helg)
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.