Naturkraft Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har haft en fantastisk dag i Naturkraft i Ringkøbing! 🌿💧🌬️ Det har været en oplevelse fyldt med sjov, leg og masser af spændende viden om vejr, vind, vand og planter. Børnene elskede især de... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Absolut et besøg værd. En hyggelig, sjov, lærerig men også rolig dag. Børnene hyggede sig med at bage fladbrød - udfordrede sanserne,”blæste væk”, rutsjede om kap, skød mammutter, hyggede sig med... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde simpelthen den BEDSTE dag på Naturkraft. Stedet er nok mest til børn. Min treårige datter var ellevild! Personalet var meget opsøgende og engageret, og vi lærte især en masse om kriblekrabled... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Svigermor på 75 år, og 6 børn/svigerbørn i alderen 47-62 år var afsted 😊 Det blev en rigtig fornøjelig dag…. Sjov og lærdom, tømmerflåde træk, mulighed for at bage urtebrød over bål, svævebane, end... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tentoongesteld stuk

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Naturkraft er en oplevelsesarena, hvor vi sætter naturens fascinerende kræfter i spil. Naturens kræfter flytter klitter, skubber vandmasser og blæser dig omkuld. Kræfterne er så fascinerende, at de hiver dig med udenfor – selv når vestenvinden rusker, og regnen siler ned. Velkommen til Naturkraft - en helt særlig oplevelse placeret i Ringkøbing. Naturkraft er en fascinerende oplevelsesarena med et hav af muligheder for at udforske naturens kræfter både inde og ude. Så hold på hat og briller, du kommer ikke til at kede dig. Du bliver blæst bagover!

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Langt under forventning.....

Var overhovedet ikke pengene værd, langt under forventningerne. Ikke særlig meget man kunne lave, meget træls oplevelse.

Hej Andreas
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at besøget ikke levede op til dine forventninger. Du er altid velkommen til at sende os en mail på info@naturkraft.dk med input til, hvad der kunne have forbedret din oplevelse hos os, og vi vil tage dem med i den videre udvikling af Naturkraft. /Marianne fra Naturkraft

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Over hovedet ikke alle pengene værd…

Over hovedet ikke alle pengene værd mega kedeligt

Antwoord van Naturkraft

Hej Julle. Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at læse, at dit besøg hos os har været en skuffende oplevelse. Du er meget velkommen til at uddybe og/eller komme med forslag til forbedringer og sende en mail til info@naturkraft.dk. Dine input vil vi tage med i den videre udvikling af Naturkraft. Marianne fra Naturkraft

Var 3 generationer afsted

Var 3 generationer afsted. Noget tyndt indhold til prisen, det sjoveste var kridttegning og rullerne med ord, hvilket nok siger en del. Området var decideret grimt og uvedligeholdt - måske er det meningen, men det var ikke inspirerende. Caféen var en kæmpe skuffelse, specielt grøntsagskålen, som nærmest virkede som de rester man havde tilbage i køleskabet. 1 stjerne for arkitekturen og det dejlige lys indenfor.

Antwoord van Naturkraft

Hej Lise. Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at læse, at I har haft en skuffende oplevelse i Naturkraft. Vi vil altid gerne høre, hvad der kunne have forbedret oplevelsen hos os og tager dine input med i den videre udvikling af parken. /Marianne fra Naturkraft

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vi var syv på besøg

Vi var syv på besøg , selve oplevelsen var fin dog , for lille og ikke alle pengene værd

23 juli 2021

Antwoord van Naturkraft

Hej Kasper. Tak for din anmeldelse. Vi vil altid gerne høre, hvad der kunne have forbedret jeres oplevelse hos, så I er velkommen til at sende os en mail på info@naturkraft.dk med hvilke områder I mener, at vi kan optimere oplevelsen på. Vi tager det selvfølgelig med i den videre udvikling af Naturkraft. /Marianne fra Naturkraft.

Vi havde en dejlig dag

Vi havde en dejlig dag. Vi var afsted 4 voksne og 3 børn (19 mdr. - 3 år - 5 år), og det var mange forlystelser der passede fint til de tre børn. Det var imponerende hvor meget der var tænkt på de små børn, der var både microovn og tørretumbler.

23 juli 2021

Stor skuffelse

Stor skuffelse. En tynd fornøjelse og dagens forventede hovedattraktion var lukket pga. vind (zorblin kugler), dette blev først meldt ud efter billetter var købt og vi var gået ind af indgangen.
Hverken gjort opmærksom på det på fb eller hjemmesiden.
Vi har nu prøvet naturkraft og behøver ikke komme igen. Heldigvis har Vestjylland meget andet at byde på til den slags penge.

18 juli 2021

Antwoord van Naturkraft

Hej Casper. Vi er kede af at læse, at I har haft en skuffende oplevelse i Naturkraft. Vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at skrive, og tager slevfølgelig dine kommentarer med i den videre udvikling af Naturkraft. /Marianne fra Naturkraft

Elendigt og skuffende.

Elendigt og skuffende.
Den væsentligste oplevelse er zorbingkuglerne, og da vi ankom kl.10.00 blev vi oplyst om at de var lukket pga. blæst, hvorfor vi heldigvis kunne udskyde vores besøg til dagen efter. Vi ankom igen kl.10.00 og efter vi var tjekket ind bookede vi fem tider til zorbingkuglerne, til de fem børn der var med. Det vidste sig så at vi IKKE skulle booke men stå i kø, og vi gik så hen til noget andet. Da køen var kortere gik vi i kø, men så var systemet gået i stykker og der var en operatør ved at fikse det. Uheldigt, men vi fandt på noget andet at lave en halv times tid, hvorefter vi igen gik op i kø. Da det blev vores tur lukkede attraktionen imidlertid, fordi der om 2 minutter var 1 times frokostpause.
Der var de 5 børns tålmodighed slut, og når man dertil lægger at Parkens indhold er mildest talt tyndt i forhold til prisen, kan jeg kun fraråde enhver at bruge tid og penge på noget så ligegyldigt og ringe. Undgå at skuffe dine børn, kør til stranden og køb is til dem hver for de 175 kr. det koster at komme ind pr. person, en vanvittig pris for noget der ikke kan konkurrere med et mellemstort legeland på en campingplads.

Opdateret efter svar:
Jeres svar er meget sødt, men også ganske ligegyldigt og ubrugeligt når man har smidt tid og penge ud af vinduet.

16 juli 2021

Antwoord van Naturkraft

Hej Jesper. Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du/I måtte gå herfra med en skuffende oplevelse. Jeg vil gerne starte med at beklage forvirringen omkring booking af tiderne til Zorbing kuglerne, og jeg giver selvfølgelig informationen videre til de rette personer med det samme. Vi tager din kritik med i den videre udvikling af Naturkraft og håber, at du/I vil give os en ny chance engang i fremtiden. God sommer :-) /Marianne fra Naturkraft.

Skuffende!

Skuffende!
Som en hybrid mellem Elmuseet ved Tangeværket og Tirpitz. Bare dårligere og væsentligt dyrere.

4 juli 2021

Antwoord van Naturkraft

Hej Kirsten. Vi er kede af at læse, at I har haft en skuffende oplevelse i Naturkraft. Du må meget gerne uddybe din kritik og give input til, hvad der kunne have givet dig en bedre oplevelse, ved at sende en mail på info@naturkraft.dk. Vi tager gerne dine input med i den videre udvikling af Naturkraft. Vi håber, at I vil give os en ny chance engang i fremtiden:-) / Marianne fra Naturkraft.

“Vildt, vildt sjov dag!”

Vi besøgte parken med børn i alderen 4-9 år, og alle var vilde med aktiviteterne. Børnene gik især op i at få badges ved at lave bestemte aktiviteter i parken, og ind imellem tog vi så en pause i de indendørs faciliteter, hvor der også var sjove aktiviteter og en fin udstilling. Vi brugte 6 timer i alt, men kunne sagtens have været der længere. Perfekt sted til børn i den omtalte alder. Som den ældste sagde, da vi skulle hjem: “Det har været en vildt, vildt sjov dag!” Vi kommer helt sikkert igen!

14 oktober 2020

Antwoord van Naturkraft

Hej Iben. Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er glade for at høre, at i havde en god dag i Naturkraft. Vi er mere end klar til, at byde jer velkommen en anden gang :-) /Mia, Naturkraft.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt sikkert et besøg værd

Helt sikkert et besøg værd, hvor man kan komme ned i tempo og nyde naturens kræfter. Vi kommer helt sikkert igen og igen :0)

14 oktober 2020

Hej Susan
Tak for din flotte anmeldelse - det sætter vi stor pris på. Jeg vil skynde mig at give rosen videre til mine kolleger.
/Christina fra Naturkraft

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vores første og sansynligvis eneste…

Vores første og sansynligvis eneste besøg var lige efter åbningen.
Nu kan jeg læse i Dagbladet at der langt fra har været de gæster man håbede.
Vi er lokale og nysgerrige efter hvad I havde at byde på, men må sige vi var skuffede.
Nok allermest over de faktuelle fejl Og stavefejl der var på diverse plancher og kort, feks er målestokket forkert på kort, så afstanden Ringkøbing-Skjern er ca 10km. Og Fyn er ca 40 km på tværs.
Manglende info flere steder så man faktisk ikke aner hvad det går ud på. Feks Info omkring den sure sky. Oplysninger ved beplantningen står inde midt i det hele så man ikke kan læse dem. Stier ender blinde, må man gå der eller må man ikke..
Underlige fisk, pattedyr og fugle ved plancherne om Skjern Å og deltaet, der rent faktisk ikke viser tingene i korrekt målestok. Så meget af den læring vi forventede kunne formidles her holder slet ikke vand.
Talerøret ingen info om hvad det går ud på.
Vindmaskinen - kan du mærke forskel på storm og kuling ? Kan maskinen lave storm - Ikke efter den skala der står ved den.
Håber mange af disse ting er rettet op, ellers forstår vi faktisk godt gæsterne ikke kommer.

13 september 2020

Antwoord van Naturkraft

Hej Susanna. Vi er kede af at læse, at I har haft en skuffende oplevelse i Naturkraft. Vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at skrive, hvilke områder i mener, at vi kan optimere oplevelsen på. Vi tager det selvfølgelig med i den videre udvikling af Naturkraft. Vi håber, at I vil give os en ny chance engang i fremtiden :-) /Mia fra Naturkraft

Et besøg værd

En dejlig oplevelsespark med fine og enkle aktiviteter, men også med mulighed for at "nørde" og fordybe sig i naturvidenskabelige emner.
Servicen var i top hele vejen rundt.

25 augustus 2020

Hej Tove
Mange tak for din fine anmeldelse og de mange stjerner. Vi er glade for, at du synes om både servicen og parken. Vi glæder os til at se dig en anden gang! :-) /Christina fra Naturkraft

Turistfælde 👎🏼👎🏼👎🏼

Skuffende oplevelse til en alt for høj pris. At kalde stedet en “oplevelsesarena” er skudt langt over målet. Det virker som om planlæggerne kun har haft øje for arkitekturen - den sidder “lige i skabet”, hvor imod stedet næsten er totalt blottet for oplevelser. En god times tid tager det at komme rundt i hele parken, hvorefter man står med en “flad fornemmelse”. Ikke et sted man besøger mere end første gang. Turistfælde desværre. Vel omkring 50 biler på p-pladsen da vi forlod stedet lørdag ca. 13 taler sit tydelige sprog.

22 augustus 2020

Hej Torben
Mange tak for de pæne ord om vores arkitektur. Vi er meget kede af, at jeres oplevelse har været så langt fra, hvad vi ønsker den skal være og hvordan vi oplever, at den er for rigtig mange af vores besøgende. Du er altid velkommen til at byde ind med konstruktive idéer - dem tager vi gerne videre med i den fortsatte udvikling af Naturkraft.
Tak fordi I lagde turen forbi :-) /Christina fra Naturkraft

Et besøg værd

Jeg var der med min søn på knap 4 år. Vi nød det i fulde drag.
Masser af medarbejdere og de er søde og hjælpsomme. Der er gjort meget ud af at give folk en god oplevelse. Vi var der i tre timer og nåede det meste på den tid.

3 augustus 2020

Antwoord van Naturkraft

Mange tak for din flotte anmeldelse. Dejligt, at du og din søn fik en god oplevelse herude :) Kom igen en anden gang! /Bjørn fra Naturkraft

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig fed oplevelse i en anderledes “forlystelsespark” med masser af læring

Vi besøgte parken i juli 2020 og havde en super fed dag.
Vi havde vores drenge på 7 og 11 år med og begge var fuldt beskæftiget hele dagen. Vi havde besluttet at vi skulle hjem senest kl. 14.30, da vi havde andre planer om eftermiddagen, men måtte bøje os for børnenes ønske og blev der helt til kl. 16. Vi havde den bedste dag, og føler at der stadig er mange ting at udforske i Naturkraft, så vi kommer helt sikkert igen.
Det var en dag med masser røde kinder og et væld af oplevelser og ikke én gang spurgte drengene til iPads mv. De bedste anbefalinger herfra.

29 juli 2020

Antwoord van Naturkraft

Hej Signe. Mange tak for din fine anmeldelse. Det lyder også som en rigtig god dag, I har haft. Håber, vi ses en anden gang. /Julie fra Naturkraft

Overmoraliserende

Parkeringspladsen er placeret langt fra indgang. Først ved indgangen står der, at hunde ikke har adgang - men rygning forbudt bliver der skiltet med hele vejen. Indgangspris er dyrere end Tivoli !
Vi kom direkte fra den rigtige natur ved Vesterhavet, som var meget mere givende. Man bliver hele tiden påduttet en moral, som jeg som voksent menneske ikke har brug for.
Savnede i den grad “rigtig” mad i cafeen - at jeg skal tilvælge kød men får stegte insekter med til salat, finder jeg som voksent menneske påduttende og moraliserende.
Savnede aktiviteter for voksne - bortset fra vindtunnelen - men kan konstatere, at Naturkraft ikke er baseret for voksne.
Den ene stjerne er for størrelsen af dagens kage: drømmekage, som vi valgte istedet for frokost.

28 juli 2020

Antwoord van Naturkraft

Hej Gitte. Tak, fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi tager dine input med i den videre udvikling af Naturkraft. /Julie fra Naturkraft

Rigtig god oplevelse!

Vi havde en 8 og 11 årig med og brugte 5 timer - kunne have brugt endnu længere tid. Super oplevelse, masser af rigtig gode udendørsaktiviteter, mange ting at snakke om, undersøge og prøve. Rigtig fint med badges for at løse opgaver. Vi vil anbefale alle der er blot en smule interesseret i naturen at komme forbi.

24 juli 2020

Antwoord van Naturkraft

Hej Nina. Tak for din anmeldelse og rosende ord. Dejligt at høre, at i havde en god dag i parken. Vi håber på at se jer en anden gang. God sommer :-) /Mia fra Naturkraft

Super hyggeligt sted

Super hyggeligt sted. Masser af ting at lave og se. Maden var helt i top.
Der vil jeg komme igen.

24 juli 2020

Antwoord van Naturkraft

Hej Line. Tak for din anmeldelse og pæne ord. Vi er glade for, at du synes om både maden og parken. Vi glæder os til at se dig en anden gang! :-) God sommer. /Mia fra Naturkraft

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg må desværre også sige en stor…

Jeg må desværre også sige en stor skuffelse...alle var desværre enige, både børn og voksne.
Rodet og alt for lidt læring om naturens kræfter... manglede regn, sne, lyn og flere andre af moder naturs luner.
Flot arkitektur og område men indholdet manglede ... Kig evt. lidt mod Danfoss Universe for ideer til mulig læring i naturkraft...

22 juli 2020

Antwoord van Naturkraft

Hej Carsten. Tak for din anmeldelse. Øv, at i måtte tage skuffede herfra. Tak for dine input, dem vil vi selvfølgelig tage med til den videre udvikling af parken :-) God sommer. /Mia fra Naturkraft

Skuffende

Havde en forventning om flere ting man kunne prøve og se ifht. læring om naturens kræfter. Virker mere som en legepark. Havde kørestolsbruger med som var meget begrænset i at komme med rundt og se pga det kuperede terræn og det sandede og stenede underlag.
Det er ikke handicap venligt og synes både indgangsbilletten og cafeen er dyr ifht. hvad du får for pengene. Samlet set en skuffende oplevelse.

21 juli 2020

Antwoord van Naturkraft

Hej. Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at i måtte gå hjem med en skuffende fornemmelse. Vi tager dine bemærkninger med i den videre udvikling af parken. God sommer :-) /Mia fra Naturkraft