Lees wat reviewers zeggen
Navneskilthund.dk Kan ikke anbefales, man skulle modtage sit produkt indenfor 5-7 hverdage. Jeg bestilte 27. Okt. Og har endnu ikke modtaget det. Får yderligere oplysninger om pr. Mail at det pludsel... Toon meer
Fup firma Fik aldrig min bestilling. Deres reklame er de sender indenfor 24 timer og at man modtager indenfor 5-7 dage. Jeg bestilt for 2 uger siden. Jeg skrev en email til dem ang min produkt men... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Der er gået 5 uger fra min bestilling
Der er gået 5 uger fra min bestilling. Har aldrig fået varen og firmaet svarer ikke ….
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse. Har ventet på mine varer i en måned til trods for de lover levering indenfor 7-10 dage. De bliver ved med at sige varerne kommer, men jeg tror ikke længere på det. Køb ikke varer herfra.
Lang leveringstid
Bestilte mine varer 12. marts. Endnu ikke modtaget 31. marts.
Det er trykt og ikke graveret.
Det er trykt og ikke graveret.
Forsvinder efter 3 uger.
Svindel.
Råder alle til ikke at handle med…
Råder alle til ikke at handle med firmaet. Jeg har ikke modtaget min bestilling og kan ikke engang kontakte kundeservice. De trækker pengenw med det samme og mange oplever ingen levering eller dårlige vare. Hold jer langt væk.
Hold dig langt væk!
Jeg ville helst have givet NUL stjerner, for det er helt og aldeles spild af penge. Jeg har i dag modtaget to skilte, selvom jeg udtrykkeligt har bedt om at annullere den ene ordre, pga fejl fra min side. Men de har ikke en brugbar kundeservice. De sender udelukkende AI generede floskler og dårligt oversatte virkeligt mærkelige meldinger. Så jeg har betalt for to og modtaget to - og de er begge af vanvids dårlig kvalitet. Metallet er tyndt og bøjeligt, og teksten er printet på, ikke indgraveret, så den kan kradses af med en negl.
Så bare lad være. Virksomheden er så uduelig at jeg end ikke gider kommunikere med deres robotsvar og forsøge at få mine penge tilbage. Har i stedet lagt samme ordre hos en ordentlig virksomhed.
Hold dig langt væk!
Venter stadig på min varer
Venter stadig på halsbånd og skilt fra d.10-3-26
De skriver 5-7 dage og man kan ikke få fat i dem. Har bestil der før for 3 år siden og der kom det hurtigt, håber det snart kommer
Dårlig
Vil slet ikke anbefale dem. Bestilte d. 27/2 og har stadig ikke modtaget noget. Har skrevet til dem 2 gange men ingen svar. 😡😡
SVINDEL
SVINDEL, de skulle ikke have lov til at annoncere.
SVINDEL-SVINDEL, HOLD JER LANGT VÆK.
Har ikke modtaget varen og trods…
Har ikke modtaget varen og trods henvendelser på mail hører jeg intet:-( Har ventet 1 måned på mine navneskilte. Så bestemt ikke tilfreds.
Hold dig væk
Har aldrig modtaget hvad vi har bestilt, og de svarer aldrig på vores henvendelser.
Køber ikke derfra igen.
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse. Bestilt hundetegn og efter ca 1 måned kommer det og så er det forkert farve og str. Man får ingen svar når man skriver til kundeservice. Der står det bliver sendt fra Schweiz men deres adresse er Gibraltar!!
Det tog cirka 3 uger at modtage mine…
Det tog cirka 3 uger at modtage mine vare fra firmaet og der mangler en vare, jeg skriver til dem og de spørg om de skal sende varen eller tilbageføre pengene hvortil jeg svare at de gerne må sende den, det var d 17/2 og har intet hørt siden ingen respons på mine mails ( har sendt 2 ) og har heller ikke fået mine penge tilbage… så det er sidste gang jeg handler her…
Scam!!IKKE køb derinde
Scam!!IKKE køb derinde, jeg har som du andre herinde heller ikke modtaget noget en MÅNED efter bestilling og fik mail at den var afsendt for 4 uger siden..
SCAM!!!
Rent fup
Flot hjemmeside, men tilsyneladende bare fup. Varen bliver aldrig afsendt. Kan se, at jeg ikke er den eneste, der har oplevet det.
Hej jeg vil gerne advare i mod at købe…
Hej jeg vil gerne advare i mod at købe noget fra denne side . Jeg ærger mig over at havde bestilt et navn skilt for over 1 måned . Jeg har oplevelse af at jeg er blevet snydt , da jeg for lang tid siden har betalt og idag har jeg så modtaget det ønske fra firmaet Omar jeg kommer med en tilbagemelding på hvad jeg syntes om produktet …som jeg stadig ikke har modtaget ..
Skriver de har afsendt ordren men har…
Skriver de har afsendt ordren men har ikke fået et sporingsnummer til pakken, og der bliver ikke svaret ved forespørgsel kun henvist til min konto hvor der intet står. Pengene er trukket fra kontoen.
Langsom og forkert farve
Halsbåndet var cirka en måned om at ankomme fra jeg havde bestilt. Det kan godt være de har afsendt dagen efter, men det er vist sendt med ekstrem-sneglepost. Da jeg modtager halsbåndet (bestilt som rødt) er det nærmere en lidt mørk orange. Alt andet rødt jeg har ligner på ingen måde den "røde"(læs: orange) jeg har fået fra firmaet. Jeg kan selvfølgelig sende det tilbage, men det koster det samme som halsbåndet gjorde. Jeg har snakket med deres kundeservice som bare skrev at farven kan variere, og der er jo fair, men da ikke over i en anden farve?
Nå, men jeg kan hvert fald ikke anbefale dem. Jeg købte på Amazon i stedet, her var levering hurtig og udvalget større.
nej bare nej
jeg kan under ingen omstændigheder anbefale dette firma... jeg har ventet over en måned,pakken er blevet væk og virkeligt langsom kundeservice.. beklager det bliver 1 stjerne herfra
Jeg kan ikke anbefale at handle med…
Jeg kan ikke anbefale at handle med dem. Jeg har efter 2 måneder fortsat ikke modtaget min ordre. Dette er på trods af, at de trak pengene kort tid efter bestilling. Jeg har forsøgt at skrive til dem flere gange, det har dog ikke ført til noget brugbart.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.