La început era sceptic în privința acestui servici cat și despre abonamentele oferite de aceștia, apoi am zis sa incerc și iată că suntem de 3 luni in colaborare, am fost sunat de informat despre serv... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Un partener bun pentru dezvoltarea afacerii! Colaborez de puțin timp cu platforma Necesit.ro și m-a ajutat enorm să-mi cresc vizibilitatea în online și sa-mi aduc clienți noi în portofoliu. Fluxul d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Sa nu aveți încredere in tot ce spun ei, te mint te fura, la început te ia cu respect totul bine pana sa pună mana pe banii tai, cand au pus mana o sa apară multa vrăjeală, minciuni peste minciuni, ni... Toon meer
Buna seara,am fost impresionata de promptitudinea firmei Necesit cat de rapid a lucrat,oferindu mi mai multe oportunități,sa mi pot alege.Lucreaza cu oameni serioși și probabil și verificați .Dacă am... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Necesit.ro este cel mai important portal din România pentru conectarea solicitanților de servicii cu furnizorii relevanți. Dacă construiți o casă, doriți să renovați un apartament sau aveți nevoie de un serviciu pentru afacerea dvs., sunteți în locul potrivit! Colaborăm cu antreprenori din peste 100 de domenii: zugravi, electricieni, arhitecți, designeri de interior, montatori... chiar și fotografi sau designeri de site-uri web. Indiferent de ceea ce vă trebuie, noi știm cine este persoana potrivită pentru a face lucrurile să devină realitate. 6 oferte cu 1 cerere. Serviciu gratuit 100%. Peste 2.000 de furnizori de servicii locali evaluați. Sunați la 031 229 8400
Contactgegevens
Strada Dimitri Ivanovici Mendeleev 11, 300392, Timișoara, Roemenië
- necesit.ro
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Seriozitate,rapizi,minunati
Sunteti minunati,foarte rapizi si seriosi.Multumesc

Antwoord van Necesit.ro
Foarte utili si de ajutor
Foarte utili si de ajutor. Au prezentat o lista larga de firme din care am putut alege. Pritenosi si profesionisti in acelasi timp.

Sehr kompetent
Sehr kompetent, höflich, schnell, einfach Klasse, kann nur weiter empfählen

Antwoord van Necesit.ro
Very good for finding local pro…
Very good for finding local pro companies near Călărași Bosneagu

Antwoord van Necesit.ro
Helping other people to find good…
Helping other people to find good companies near their location of interest.

TOTUL OK
TOTUL A DECURS FOARTE RAPID SI PROFESIONAL, PERSONAL DE INCREDERE,

Serious
I needed some contacts from different companies and I was provided with the details in very short time.

Antwoord van Necesit.ro
I was quickly able to get in contact…
I was quickly able to get in contact with a plumber and deal with my issue. Very satisfied.

Antwoord van Necesit.ro
Au raspuns rapid la cererea de oferta.
Au raspuns rapid la cererea de oferta.
Am si ales un meserias care a fost profesionist.

Antwoord van Necesit.ro
Dacă ești un meseriaș bun și vrei o…
Dacă ești un meseriaș bun și vrei o colaborare serioasa recomand Necesit.ro Recomanda clienți serioși verificați.

Primit oferte rapid
Primit oferte rapid. Oferta câștigătoare de departe a venit din selecția oferită.

Experienta constructiva,la…
Experienta constructiva,la obiect,rapida,multe opțiuni, firme cu mare varietate de soluții de rezolvare a problemelor

Antwoord van Necesit.ro
Recomand cu multa încredere aceasta…
Recomand cu multa încredere aceasta agenție! Exista o conexiune strins legata între agenție și companie! Multa amabilitate și seriozitate din partea agenție acordata clientului!
Mulțumesc mult pentru ajutorul primit.!

Au fost prompți și profesionisti
Au fost prompți și profesionisti
Firma se numește Coldforyou SRL

Antwoord van Necesit.ro
Excellent service and aexcellent idea
Excellent service and aexcellent idea. I do recommend them.

Antwoord van Necesit.ro
Mi-a dat access la un numar de…
Mi-a dat access la un numar de business-uri din care am putut alege o oferta

Antwoord van Necesit.ro
Quick reply even outside of working…
Quick reply even outside of working hours . Easy to communicate with their team and quick offers.

Antwoord van Necesit.ro
Am primit rapid oferte de pret si…
Am primit rapid oferte de pret si servicii. Sunt multumita de calitate.

Antwoord van Necesit.ro
Sunt partenerii mei de nadejde.
Sunt partenerii mei de nadejde.
Datorita lor firma mea a evoluat foarte mult.
Le multumesc pentru tot suportul pe care mi-l ofera si voi continua tot timpul ca firma mea sa isi gaseasca cati mai multi beneficiari fericiti.

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.