La început era sceptic în privința acestui servici cat și despre abonamentele oferite de aceștia, apoi am zis sa incerc și iată că suntem de 3 luni in colaborare, am fost sunat de informat despre serv... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Un partener bun pentru dezvoltarea afacerii! Colaborez de puțin timp cu platforma Necesit.ro și m-a ajutat enorm să-mi cresc vizibilitatea în online și sa-mi aduc clienți noi în portofoliu. Fluxul d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Sa nu aveți încredere in tot ce spun ei, te mint te fura, la început te ia cu respect totul bine pana sa pună mana pe banii tai, cand au pus mana o sa apară multa vrăjeală, minciuni peste minciuni, ni... Toon meer
Buna seara,am fost impresionata de promptitudinea firmei Necesit cat de rapid a lucrat,oferindu mi mai multe oportunități,sa mi pot alege.Lucreaza cu oameni serioși și probabil și verificați .Dacă am... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Necesit.ro este cel mai important portal din România pentru conectarea solicitanților de servicii cu furnizorii relevanți. Dacă construiți o casă, doriți să renovați un apartament sau aveți nevoie de un serviciu pentru afacerea dvs., sunteți în locul potrivit! Colaborăm cu antreprenori din peste 100 de domenii: zugravi, electricieni, arhitecți, designeri de interior, montatori... chiar și fotografi sau designeri de site-uri web. Indiferent de ceea ce vă trebuie, noi știm cine este persoana potrivită pentru a face lucrurile să devină realitate. 6 oferte cu 1 cerere. Serviciu gratuit 100%. Peste 2.000 de furnizori de servicii locali evaluați. Sunați la 031 229 8400
Contactgegevens
Strada Dimitri Ivanovici Mendeleev 11, 300392, Timișoara, Roemenië
- necesit.ro
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Foarte receptivi și profesioniști
Foarte receptivi și profesioniști

Antwoord van Necesit.ro
O echipă de profesioniști care își fac…
O echipă de profesioniști care își fac munca devotați .
Am primit numeroase oferte din diferite zone ale țări.
Mulțumesc 🙏

Antwoord van Necesit.ro
Colaborarea a decurs foarte bine un pic…
Colaborarea a decurs foarte bine un pic cam stăruitori cu e-mailurile, dar totul ok.
Ne-am putut ajuta reciproc, și voi mai apela la serviciile.
oferite , deoarece m-au scos din impas.

Antwoord van Necesit.ro
Lucrez cu aceasta firma de peste 1 an…
Lucrez cu aceasta firma de peste 1 an de zile si colaborarea functioneaza foarte bine pana in prezent. Recomand daca doriti sa va extindeti firma sau sa cautati un profesionist pentru proiectul dumneavoastra

Antwoord van Necesit.ro
Ați fost prompți în găsirea de oferte…
Ați fost prompți în găsirea de oferte adaptate cerințelor mele. Mulțumesc

Mulțumesc pentru oportunitate
Sunteți de mare ajutor pentru toți cei că mine care nu cunosc un meseriaș pentru lucrări casnice. Mulțumesc

Antwoord van Necesit.ro
You have a very good and useful ideea…
You have a very good and useful ideea with this service. The cleaning lady came quickly and she was very efficient and nice. Thank you very much

De mare ajutor
De mare ajutor! Usor de accesat, rapid si profesionist! Multumesc.

RECOMANDA
Sant mulțumit pentru serviciile care le primesc prin Necesit. RO deja am prestat lucrările din partea la Necesit. RO RECOMAND TUTUROR CARE VOR O COLABORARE DE 5 STELE AM TOATĂ ÎNCREDEREA ÎN EI SI LE MULȚUMESC FOARTE MULT PENTRU COLABORARE......

Antwoord van Necesit.ro
Colaborez de peste 1 an de zile cu…
Colaborez de peste 1 an de zile cu platforma necesit.ro. Îşi respectă anjamentele, iar managerul de proiect
Andreea Tenovici este un profesionist desăvârşit.

Antwoord van Necesit.ro
Colaborez cu Necesit de ceva timp și…
Colaborez cu Necesit de ceva timp și sunt mulțumit. Platforma oferă oportunități reale de lucru, iar clienții sunt, în general, serioși. O soluție bună pentru a găsi proiecte noi.

Comunicare eficienta
Oameni de calitate,serviabili,sunt acolo sa te ajute cand ai nevoie.

Parazitarea SEO (Brand)
Parazitarea SEO (Brand Bidding/Hijacking): Aceasta este o tactică foarte dăunătoare. Necesit creează pagini optimizate folosind numele firmelor tale sau cuvinte cheie specifice brandului tău. Astfel, când un client te caută pe tine direct pe Google, dă peste anunțul lor, iar tu ajungi să plătești pentru propriul tău client care a fost interceptat pe drum.
Încălcarea proprietății intelectuale: Folosirea numelui unei firme (marcă înregistrată) fără acord, pentru a genera profit propriu prin redirecționarea traficului, este o practică la limita legalității (sau clar dincolo de ea, în funcție de jurisdicție).
Lipsa de asumare: Ignorarea reclamațiilor și lipsa unui suport real arată că modelul lor de business se bazează pe volum (încasarea taxelor pe lead), nu pe succesul real al prestatorului.
Recenzii controlate: Platformele care își permit bugete uriașe de marketing pot "curăța" ușor imaginea publică, inundând site-urile de profil cu feedback pozitiv de la utilizatori care au completat doar un formular, mascând astfel pierderile financiare ale firmelor care plătesc facturile.
Această abordare transformă platforma dintr-un "ajutor" într-un concurent neloial care îți fură identitatea digitală pentru a-ți vinde înapoi propriile oportunități de business.

Antwoord van Necesit.ro
O echipa care nu te lasa cu ochii n…
O echipa care nu te lasa cu ochii n soare. Foarte operativi. In cateva minute am avut raspuns si am fost sunata de o echipa super profesionista. Felicitari, Necesit !

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.