Twee weken lid. Alleen de welkomstbonus geprobeerd. Cashback en reload nog niet bekeken. Voorwaarden stonden vooraf op het scherm. Omzet x25 gehaald. Prima start.
Op de vorige site kreeg ik na elke opname weer een verzoek om documenten. Hier één keer geverifieerd en daarna niets extra's gevraagd, wat een verschil!
Daarna werd het duidelijk: ik opende een live tafel op mijn laptop; Bonanza Megaways verscheen zonder lang scrollen. ik stopte met refreshen.
met de tv nog aan: ik heb de bonuspagina na opnieuw inloggen geopend; ik hoefde niet door drie pagina’s tekst. beter dan verwacht.
Ontdek nieuwe online casino’s in Nederland met moderne functies, duidelijke voorwaarden en aandacht voor veiligheid.
Houd rekening met het volgende
Mensen keken ook naar
Ik was wat ongeduldig en heb de…
Ik was wat ongeduldig en heb de cashbackpagina geopend; de max bet stond op de juiste plek. ik stopte met refreshen.
Ik was wat ongeduldig en heb de…
Ik was wat ongeduldig en heb de cashbackregel met mijn saldo vergeleken; er stond een duidelijke datum bij. scheelde weer stress
Eerste week 5/5
Eerste week 5/5 — iDEAL werkte, één kleine opname kwam aan en support legde KYC normaal uit.
Na inloggen heb ik de bonusregels vóór…
Na inloggen heb ik de bonusregels vóór activeren gelezen; ik hoefde niet door drie pagina’s tekst. dat voelde netjes.
ikke stort drama
ikke stort drama, ikke lynhurtigt, men min Visa-linje stod der hele vejen
ik las de regels en sloot daarna het…
ik las de regels en sloot daarna het tabblad voordat ik afsloot. mijn instellingen waren bewaard.
klein momentje:
klein momentje: ik heb de eerste login op mijn telefoon getest; mijn instellingen waren bewaard. beter dan verwacht
Zonder hoge verwachting heb ik mijn…
Zonder hoge verwachting heb ik mijn bankrekeningregel in de kassa gecontroleerd; het eindbedrag stond apart van kosten. beter dan verwacht.
Daarna werd het duidelijk
Kort gezegd
Kort gezegd: ik veranderde het filter in de lobby; recent gespeeld bracht me meteen terug.
Na met de tv nog aan heb ik de login…
Na met de tv nog aan heb ik de login met het toetsenbord open ingevuld; de kassa bleef bruikbaar. ik bleef niet hangen.
€63 naar Skrill opgevraagd op vrijdag
€63 naar Skrill opgevraagd op vrijdag, verwachtte weekendvertraging. Stond zaterdagmiddag op uitbetaald, dus het weekend hield het niet tegen
Mijn kleine test
Mijn kleine test: ik testte mobiel en een kleine storting; de geschiedenis was makkelijk te vinden
Maaike behandelde mijn verzoek over de…
Maaike behandelde mijn verzoek over de storting, antwoord duurde een dag maar klopte.
daglimiet ingesteld en het hield beide…
daglimiet ingesteld en het hield beide keren.
wist Thijs in het chatvenster nog van…
wist Thijs in het chatvenster nog van mijn vorige vraag? ja, bonus zo teruggezet.
tussen twee boodschappen door heb ik de…
tussen twee boodschappen door heb ik de verificatiemail geopend; de reden van afwijzing stond erbij. scheelde weer stress.
maandelijkse cashback klopte
maandelijkse cashback klopte, € 18 winst.
Ik klikte op de bonusinformatie naast…
Ik klikte op de bonusinformatie naast de claimknop; de regel werd niet achter de knop verstopt.
Na een korte pauze heb ik een nieuwe…
Na een korte pauze heb ik een nieuwe slot via de zoekbalk gestart; de laatste ronde stond in het overzicht. niet spectaculair, wel nuttig.