Nooit met deze mensen in zee gaan. Is een dropshipper. Met een verhaal dat een kunstenaar gestopt is worden “beelden” aangeboden. Deze zijn na ontvangst duidelijk afkomstig uit China en daar voor een... Toon meer
Nedergoods
Oplichters, zogenaamd een kunstenaar die er mee ophoudt. Troep uit China, als je wilt retourneren krijg je na veel heen en weer mailen een formulier en worden er kortingen aangeboden als je het artike... Toon meer
Na vele mailtjes over en weer ik waarin ik korting kreeg aangeboden of het product naar china moest sturen, heb ik uiteindelijk online Aangifte gedaan bij de politie vanwege nep product (iets dat is n... Toon meer
what's in a name...
ook ik ben er ingestonken, voor eu300 zelfs.
Binnen minuten had ik dit door maar annulering en retournering werden geweigerd en de meeste artikelen zijn niet geleverd. de 3 fairies die wel geleverd zijn zijn pure rotzooi. Nu krijg ik deze email: Het spijt me te moeten melden dat door onvoorziene omstandigheden onze online winkel is beëindigd door Shopify. Hierdoor zijn wij niet langer in staat om terugbetalingen te verwerken of bestellingen te vervullen.
Bedankt voor je begrip en voor het zijn van een gewaardeerde klant.
Tom Sinner
Klantenservice Nedergoods
The name says it all I guess...
Zou deze persoon te achterhalen zijn, bijvoorbeeld via email en rekeningnummer? Ik stuit wel op een belg met deze naam, maar of het dezelfde is..
Nedergoods
2 tuinornamenten besteld en ontvangen. Leken niet op de fotos op hun website en Facebook. Contact opgenomen omdat ik ze wilde retourneren. Eerst allerlei aanbiedingen gekregen waar ik niet op ben ingegaan. Daarna kreeg ik te horen dat ik de ornamenten kon retourneren naar China, maar wel op eigen kosten. Niet mee akkoord gegaan en "Nietbezorgd.nl" ingeschakeld. Inmiddels heb ik het aankoopbedrag weer op mijn rekening staan dankzij Nietbezorgd. Kosten 20% van het aankoopbedrag. Nietbezorgd, bedankt. E. Ritsels
Nedergoods, oplichter 1e klas
Bestelling gedaan nav mooie foto's en dito gejat filmpje. Na 26 dagen kapotte troep ontvangen. Nu zijn ze door Shopify uit de lucht gehaald en kunnen niets terugbetalen. Wie weet de weg om je geld terug te krijgen. Consuwijzer ingelicht, ik heb ook aangifte gedaan bij politie! Ik hoop deze man nooit meer tegengekomen op de website
Helaas ingetrapt blijkt zooi uit China…
Helaas ingetrapt blijkt zooi uit China idd. die niet te vergelijken is met de foto op de website. Na veel heen en weer gemail boden ze aan een gratis vervangend product te sturen. Toen ik daarop in ging gelijk dezelfde dag, hebben ze aangegeven dat ze zijn opgeheven en niks meer kunnen sturen nog een terugbetaling te kunnen doen, maar ben erachter dat ze door zijn gegaan op huishoudmeester.nl wees gewaarschuwd. Echt stelletje kl****zakken. Zielig om zo je geld te moeten verdienen over de ruggen van andere mensen.
oplichting
Ook ik had een craftFairy van een kunstenaar besteld en een prul gekregen.
Gisteren kreeg ik nog een aanbieding om op het hele assortiment 50% korting te krijgen op een nieuw product. Hier ging ik niet op in. En net krijg ik een excuus van de hr .Sinner dat ze niet verder kunnen en ook niet kunnen betalen omdat ze afgesloten zijn door Shopify. En niet bij hun account kunnen.
Maar 2 uur daarvoor nog een email met auto producten.Dit is voer voor een politie onderzoek!!
Oplichting Oplichting ten voeten uit.
Wat een troep heb ik ontvangen…
Wat een troep heb ik ontvangen…
Een paar stukje ijzer en een ingedeukte bol met een vaag engeltje voor 39,95€
Mijn geld terug is weer moeilijk en ik moet maar iets nieuws uitzoeken met 30% korting
Oplichters
Oplichters. Product lijkt niet op bestelde en is van Chinese rommelmarkt kwaliteit. De verzending vanuit China niet waard. Geld terug krijgen lukt niet meer, buit binnen voor deze oplichters.
Bericht van NederGoods;
Ik hoop dat dit bericht je in goede gezondheid bereikt.
Ik bied mijn oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit kan veroorzaken. We begrijpen de frustratie die dit met zich meebrengt en betreuren ten zeerste de overlast die deze situatie heeft veroorzaakt. Helaas hebben we door de beëindiging van onze winkel door Shopify geen toegang meer tot onze systemen en kunnen we geen terugbetalingen verwerken.
Weet dat deze beslissing niet lichtvaardig is genomen, en we zijn echt sorry voor het eventuele ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Als je nog verdere vragen hebt of assistentie nodig hebt, aarzel dan niet om te reageren op deze e-mail.
Bedankt voor je begrip en voor het zijn van een gewaardeerde klant.
Komt heel dicht bij oplichting
De toegezonden artikelen lijken niet op de foto's van de webshop. Levertijd blijkt achteraf 15 dagen. Bij nabellen blijken het ook nog 15 werkdagen te zijn. Verkoop is misleidend. Gezien andere reviews geen moeite genomen om te retourneren en verlies geaccepteerd.
PURE OPLICHTERIJ met nepproducten.
PURE OPLICHTERIJ met nepproducten.
Niets van dit bedrijf kopen.
Zou een uniek handgemaakt product…
Zou een uniek handgemaakt product krijgen.
Krijg je een prul uit China wat 4 euro kost als ik het rechtstreeks bestel.
Zou dit bedrijf ten zeerste afraden.
Trustpilot had ik eerst moeten raadplegen
Ik had beter eerst op Trustpilote moeten kijken, dan had ik zeker niet bij deze oplichters besteld. Wat een teleurstellende ervaring met een Fairy voor in de tuin. Foto's en filmpje hebben me op het verkeerde been gezet. De kunstenaar zou het te druk hebben gekregen en stopte met dit product te maken en deed ze voor de helft van de prijs weg als magazijn uitverkoop. Nedergoods gaf mij het idee met een Nederlands bedrijf te maken had uit R'dam maar met de track en trace code bleek ik in China terecht gekomen te zijn. Het ontvangen product was ver beneden de maat een echte Chinese prul waar ze zich zelfs in Beijing zich voor zouden schamen. Oplichters! Na via de mail klagen een antwoord gekregen, het beeld materiaal was slechts ter illustratie gaf men aan. Aan mijn hoela met Nedergoods!
Ook ik ben er in getrapt
Ook ik ben er in getrapt. Wat een waardeloos prul. Lijkt niet op wat ze beloven. Ga ook aangifte doen.
oplichting na mooie reclamebeelden
Na de bestelling geplaatst te hebben voor 4 fairys voor in de tuin gemaakt door een kunstenaar, kwam er geen informatie over de track en trace, terwijl het een beveiligde zending zou zijn. Na diverse mailtjes hierover kwam er deze reactie: "Het lijkt erop dat de trackinglink nog niet volledig is bijgewerkt vanwege lopende logistieke updates voor alle producten".
2 weken na de bestelling ontvang ik plotseling bericht dat ik het pakket van een Chinees genaamd Yiheng Chang zal ontvangen.
En inderdaad zijn er 4 dozen gekomen met een totaal andere inhoud dan op de filmpjes of foto's staan afgebeeld: niet van natuurlijk materiaal of 3D en met moeite in elkaar te krijgen. Kitscherig. Op de website is dit product inmiddels niet meer terug te vinden.
Het bedrijf geeft geen reactie op mail over retourneren of geld terug!
Pure oplichterij helaas
Pure oplichterij helaas. Filmpje en foto waren van een ander product. Toegestuurd product is goedkoop prul uit China.
Craft fairy leeuwerik
Wat een troep 🤬 ziet er niet uit
Het blijft bij een sprookje was te mooi om waar te zijn
Rotzooi uit China blijkt ik bestelde de leeuwerik van Craft fairy
Dom dat ik mij niet goed heb ingelezen
Trap er niet in zonde van je geld
Pure oplichterij!
Pure oplichterij!
Zoals zovelen dacht ik een exclusief item te krijgen van een artiest. Helaas is dit niet waar maar je ontvangt gewoon een prul uit China van hele slechte kwaliteit.
Natuurlijk zou ik het kunnen terugsturen maar dan heb je een hele lange weg gegaan, terwijl bedrijf gewoon in Nederland zit.
Pure oplichterij
Pure oplichterij
Je krijgt iets goedkoops toegestuurd, terwijl ze adverteren met een kunstobject. Het voldoet uiterlijk niet aan het beeld en deze was op een stick, voor in de tuin, geplaatst, waarbij het schroefdraad zelfs niet ineen wil draaien. Je krijgt geen retourformulier toegestuurd, ze houden je aan het lijntje.
Nul sterren oplichting
Nul sterren. Het is grove oplichting. Prachtige advertentie Hele mooie afbeeldingen, filmpje waarin je de kunstenaar aan het werk ziet . En je krijgt een product wat in niets overeenkomt met wat je ziet . Bij klachten krijg je standaardbrieven ( ondertussen vier)die steeds lelijker van Toon worden. . En dan wordt er gezegd dat er met kleine lettertjes bijstaat dat de afbeeldingen alleen maar ter illustratie zijn!! Ik heb ze gezegd dat ze in de modelauto’s van Porsche moeten gaan handelen. Een foto van een echte Porsche en die aanbieden voor een klein prijsje van een paar € 1000 en dan een model auto sturen . Ik ben er vol ingestonken Ook voor het volle bedrag Van vier stuks voor de prijs van drie. Ik ga wel aangifte doen over twee dagen als ik mijn geld niet terug krijg en ik hoop dat we misschien met een aantal gedupeerden samen Kassa of een ander programma kunnen activeren om deze oplichtingszaken aan te pakken . Ik heb hen geschreven dat ze zich presenteren als een Nederlands bedrijf en dat dus ook het Nederlandse consumentenrecht geldt. Gegarandeerd dat ik terugkrijg dat ze een Chinees bedrijf zijn. Zijn er mensen die hun geld terug hebben gekregen na terugsturen van het product ze beweren namelijk dat je het terug kunt sturen al ontmoedigen ze dat heel sterk en moet het inderdaad naar China en op eigen kosten. Wat dus nog eens extra verdiensten voor hen zijn. Ik begrijp niet dat dit straffeloos kan in Nederland en waarom er niet ingegrepen kan worden Of kan het wel en kunnen we gewoon met een hele club gedupeerden hen aanpakken. Waarschijnlijk gaan ze er vanuit dat elfjes mensen hun vleugeltjes voor de ogen slaan en lijdzaam hun verlies nemen
OPLICHTERS zijn het
OPLICHTERS zijn het , koop nooit iets bij deze firma want retourneren kennen ze niet , KOOP NOOIT IETS
Ook het kunstwerk van nedergoods…
Ook het kunstwerk van nedergoods besteld,wat een prul,een kerstbal met een engeltje er op.Waardeloos!!!!!