In verband met een noodsituatie met mijn particuliere verhuurder kreeg ik te horen dat ik binnen een bepaalde tijd mijn woning uit moest. Ik zat met mijn handen in het haar totdat ik een medewerker va... Toon meer

Beste mensen, Ben jurist. Al eerder voor 200 adressen proberen op te staan via gemeente Apeldoorn en ministerie van binnenlandse zaken. Men kon er niks mee 2 jaar geleden. Ondertussen... Toon meer

1 ster is nog teveel wat een waardeloos zooitje dat hele Nederwoon een lachertje en oplichters . Service kosten worden zomaar verhoogd en met uit losse pols vacatures die dan zogenaamd kloppen met... Toon meer

Onprofessioneel bedrijf dat Nederwoon, regelen helemaal niks voor je. Je komt heel moeilijk in contact met ze, reageren nooit op je mails of meldingen (ten zij het hun uitkomt). Vooral de personen die... Toon meer

1. Vastgoed verhuurbedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vind snel en makkelijk een kamer, appartement of huurwoning!✓ vastgoedbeheer✓ vve beheer✓ huismeester

1,3

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

1,3

Alle reviews

43 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hier niet inschrijven!!

Hier niet inschrijven!!! Pure oplichting. De werknemers/klantenservice is ook echt ziek onbeschoft en respectloos. Nog nooit zulke onbeschofte mensen aan de lijn gehad, daarnaast liegen ze ook nog eens. Echt een drama. Eerst mag je 35 euro betalen om uitgenodigd te kunnen worden voor de bezichtigingen. De grap is, je wordt toch nooit uitgenodigd. Je krijgt een automatische mail dat de bezichtiging al vol is.

18 maart 2025

Oplichters

Oplichters! Je geld niet aan deze partij geven. Plaatsen alleen maar lok-woningen om je je te laten inschrijven. Maar de woningen zijn allang verhuurd! Erg triest.

14 maart 2025

Vanaf de bezichtiging tot sleutel zeer tevreden

Vanaf de bezichtiging tot sleutel overdracht zat 1,5e week fijn contact gehad tussendoor en nederwoon heeft ontzettend hun best gedaan om dit voor elkaar te krijgen.
Persoonlijk contact, staat open voor vragen tussendoor. Duidelijk in communicatie.

6 maart 2025

Walgelijk wat ze doen!

Walgelijk wat ze doen!! ik reageerde direct op een passende woning toen het net online stond, omdat ik een melding daarvan kreeg. Even later krijg ik een mail waarin staat dat ik eerst €35,- moet betalen om kans te maken op een bezichtiging, nou heb ik betaald en zat ik daar met vals hoop. 2 dagen later krijg ik een email waarin staat dat ik niet uitgenodigd ben, stinkende vieze ratten, verspil je tijd niet aan deze site!!😡😡

24 februari 2025

Service 0

Wat een ongelofelijke slechte service. Geld incasseren zijn ze heel snel mee maar eenvoudige service vragen laten maanden op zich wachten.

24 februari 2025

Even dacht ik positieve hoop te krijgen…

Even dacht ik positieve hoop te krijgen van dit bedrijf, maar uiteindelijk schuiven ze toch alles weer op de huurder af. Wat een gemakzuchtig bedrijf. Hoe kan deze organisatie in godsnaam bestaan?! Echt ongelofelijk

19 februari 2025

Een verschrikking dit bedrijf

Een verschrikking dit bedrijf. Ik heb een account daar om een huur woning te krijgen.Zodra ik een email krijg von een nieuwe woning klik ik gelijk “ bezichtiging “ aan vervolgens dagen geen bericht, vervolgens een standaard e-mail voor afwijzing omdat meerdere woning zoekende mij voor zijn . Raar verhaal ik zit er gewoon nooit bij. Wat moet ik nog meer doen. Wat een drama daar. Niets persoonlijks alles is automatische e-mail.
Ik heb ze nog betaald ook . Alle mooie teksten op de website izijn praatjes . Wat heb ik een spijt !!!!

14 februari 2025

Slechte service

De service die Nederwoon biedt aan haar huurders is slecht. Mailtjes worden genegeerd en ook moet je maanden wachten op de respons op meldingen, worden reparatieverzoeken verkeerd doorgezet naar andere partijen etc. Je zou voor de enorme servicekosten die je moet betalen meer verwachten. De mensen die je te woord staan zijn slecht te bereiken en vaak ook nog erg onaardig aan de telefoon.

5 februari 2025

Zeer dramatisch

Zeer dramatisch. Moet je zeker niet voor inschrijven Aangezien ze altijd je bezichtigingsverzoek afwijzen. Drama

21 januari 2025

Nederwoon is één grote verschrikking!

Nederwoon is verreweg de slechtste organisatie die er is. Er wordt niet gereageerd op meldingen/ storingen, de medewerkers zijn ronduit onbeschoft aan de telefoon, je betaalt je een ongeluk aan servicekosten (maar goede service, ho maar). Lampen in het pand kapot, lekkages, veel te hoge stookkosten, installaties die niet op tijd worden nagekeken (waardoor je bij de verzekering in het geval van nood achter het net vist). Echt een criminele organisatie!

14 januari 2025

Niks gefixt en geen reactie

Er wordt niks gefixt, er wordt niet gereageerd, je betaalt je scheel aan servicekosten maar er is nergens service te zien.
Barst in ruit, vieze liften, ruiten aan de buitenkant worden niet gewassen (6 hoog)
Ik heb nog steeds geen naamplaatje waarvoor ik heb betaald. De garage waar ik 100€ per maand voor betaal heeft heel vaak storing.
Telefonisch zijn ze alleen bereikbaar tot 11 uur ‘s ochtends en degene die je dan spreekt heeft er geen verstand van. Er wordt gezegd dat ze een melding stuurt en dat er contact met me wordt opgenomen. Er staan inmiddels al 3 terugbel verzoeken van mij uit. Ik krijg geen reactie op e-mails. Er wordt niet gereageerd op meldingen in het portaal.

Al met al, als je keuze hebt kies dan niet voor Nederwoon.

18 december 2024

Alle reviews met meer dan 1 ster zijn…

Alle reviews met meer dan 1 ster zijn NEP!
Agv slapeloosheid kan ik reageren op mailtjes wanneer er iets beschikbaar komt. Standaard reactie, niets beschikbaar. Paar dagen later, helaas het is vol. Dus geen fifo principe. Het is ook steeds hetzelfde adres! Mails sturen met het verzoek aan t geven hoe dan wel in aanmerking te komen, geen reactie of standaard geneuzel.
Ze kloppen geld uit je zak omdat je een bedrag stort.
Regelrechte oplichting @radartros @albertostegeman @poltie wanneer grijpen jullie in?

2 december 2024

De grootste grap van de woningmarkt

De grootste grap van de woningmarkt, want we trappen er allemaal in. Al maanden betaal ik voor de “privilege” om te mogen reageren op de advertenties van Nederwoon, Echter is er nog maar 1 bezichtiging uitgekomen na tientallen reacties.

Het bijzondere van het verhaal is dat ik telkens vanaf het moment dat een nieuwe passende advertentie geplaatst wordt daar direct op reageer omdat ik hierover meldingen ontvang zodra deze online worden gezet. Maar tevergeefs krijg ik elke keer precies een dag later een mailtje met de volgende aankondiging:

“Je hebt een bezichtiging aangevraagd voor (straatnaam).
Helaas moeten we je meedelen dat je niet bent ingepland. De reden is:
Andere woningzoekende waren je voor en de bezichtiging zit helaas al vol”.

Dat is best gek toch? Gezien het feit dat ik vanaf moment 1 reageer, en daarnaast ruim genoeg verdien om in aanmerking te komen voor de woningen waar ik op reageer. Ik kan helaas alleen maar aannames doen waarom dit gebeurt..

Conclusie: Je kunt je hard verdiende centen beter verbranden dan ze aan Nederwoon schenken voor de schijn privilege om te reageren op “beschikbare” woningen.

Betreft woongebied: Apeldoorn

14 november 2024

Verwacht geen medewerking

Ik weet haast niet waar te beginnen. Klusjesmannen en dergelijke die zonder melding worden langsgestuurd, maar wel de verwachting dat je er voor thuis bent. Een rekening van 300 euro voor een loodgieter die ik nooit heb gezien en nooit over heb gehoord dat hij langs is gekomen, ik heb zelfs geen idee waarom hij er was. De communicatie is zo bizar slecht dat zelfs rooksignalen effectiever zijn dan wat Nederwoon doet. Als je vraagt of ze kunnen melden wanneer ze iemand inhuren zoals een loodgieter krijg je te horen dat het te veel moeite is om de bewoner op de hoogte te stellen van zulke dingen. Als zelfs dat te veel moeite is, wat doen jullie dan wel?

Nee, ik zit helaas nog in een woning van Nederwoon maar ben blij wanneer ik weg van ze ben. Plak een bordje met "Verhuurmakelaars" op de deur van groep 3 van de plaatselijke basisschool, en ik beloof je dat je betere service daar ontvangt dan van Nederwoon.

1 november 2024

De slechtste organisatie die ik ken

De slechtste organisatie die ik ken. Ze komen hun afspreken niet na, zijn heel slecht bereikbaar en overal moet je 20x voor nabellen en maken slordige fouten, zoals verkeerde naam op het contract of in het systeem. Ik heb al jaren lang lekkages!

11 oktober 2024

Vre-se-lijk

Vre-se-lijk, ik heb maanden in een bouwput gezeten omdat er dingen werden verbouwd (ik woonde in een gedeeld huis). Mensen kwamen niet opdagen, water werd afgesloten, ik kon helemaal niks. Op sommige punten geen elektriciteit + ik had geen verwarming in de winter. 0,0 compensatie gekregen en achteraf hadden ze ook nog het lef om mn borg in the houden zonder duidelijke reden. Ronduit bizarre organisatie. Huur NIET via Nederwoon

14 juli 2024

Eindafrekening een jaar na het opzeggen…

Eindafrekening een jaar na het opzeggen van de huur gekregen, terwijl er een gedeelde CV etc was met andere appartementen. Na discussie en incassokosten toch maar betaald om er van af te zijn.

4 juli 2024