In verband met een noodsituatie met mijn particuliere verhuurder kreeg ik te horen dat ik binnen een bepaalde tijd mijn woning uit moest. Ik zat met mijn handen in het haar totdat ik een medewerker va... Toon meer

Beste mensen, Ben jurist. Al eerder voor 200 adressen proberen op te staan via gemeente Apeldoorn en ministerie van binnenlandse zaken. Men kon er niks mee 2 jaar geleden. Ondertussen... Toon meer

1 ster is nog teveel wat een waardeloos zooitje dat hele Nederwoon een lachertje en oplichters . Service kosten worden zomaar verhoogd en met uit losse pols vacatures die dan zogenaamd kloppen met... Toon meer

Onprofessioneel bedrijf dat Nederwoon, regelen helemaal niks voor je. Je komt heel moeilijk in contact met ze, reageren nooit op je mails of meldingen (ten zij het hun uitkomt). Vooral de personen die... Toon meer

1. Vastgoed verhuurbedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vind snel en makkelijk een kamer, appartement of huurwoning!✓ vastgoedbeheer✓ vve beheer✓ huismeester

1,3

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

1,3

Alle reviews

43 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer slecht verhuurbedrijf!

Zeer slecht verhuurbedrijf alleen bereikbaar tot 11:00 uur. Willen niet veel voor je doen. Staat erg lang in de wachtrij waarbij vaak niet eens gehoor. ''kan niet worden doorverbonden''. Als je de optie verhuurder kiest dan krijg je gelijk iemand aan de telefoon.

Een tijd geleden een spoedmelding moeten maken ivm ruiken van gas. Medewerker vertelde dat dit op de spoedlijst werd gezet en maandag werking van werd gemaakt. Hierdoor moest ik zelf het bedrijf bellen die over het gas gaat. Gelukkig kwam met spoed een medewerker van het bedrijf om te controleren waar de gaslek zat. Dit is toen gelijk verholpen. Dit vind ik redelijk spoed en had nederwoon gelijk actie moeten ondernemen.

Tevens worden er fietsen weggehaald die nog in gebruik zijn, onlangs dat je het kaartje van de fiets haalt dat hij in een week wordt weggehaald.

Daarnaast zijn ze erg slecht bereikbaar en beantwoorden niks op de mail.

28 juli 2022

Waardeloze verhuurder

Waardeloze verhuurder, kosten berekenen die in je huurovereenkomst niet beschreven staan. Incassobureaus op je afsturen terwijl ze zelf de gegevens niet op orde hebben.
Incassobureau seponeert de zaak en nederwoon zou contact opnemen. Nooit gebeurd. Krijg je weer een dreigtelefoontje dat ze een incassobureau gaan inschakelen.

Vraag je uitleg over servicekosten, in je huurovereenkomst staat dat ze alleen gas zouden leveren en de rest is voor jezelf.
Maar uiteindelijk 577 m3 aan water in een jaar doorberekenen. Nou dat is een verbruik van een 15 persoons huishouden zowat.

Echt waar, ga niet in zee met deze verhuurders. Ze laten je betalen voor dingen waar je niet bij mag. Kraantjes die achter gesloten deuren zitten maar wel voor betalen.

Zoek alsjeblieft verder naar een andere verhuurder!

19 juli 2022

Verschrikkelijke organisatie!!

Super slechte service/afhandeling.

Ik kreeg sleutels (moest vooraf alles getekend hebben en huur en borg overmaken ) van een appartement wat praktisch onbewoonbaar is en vol stond met zooi van een vorige bewoner. Hierdoor niet kunnen verhuizen, voor niks vrij gevraagd, auto gehuurd en mensen geregeld. In het inspectierapport van Nederwoon stonden een deel van al deze mankementen al vermeld van dagen vóór de sleuteloverdracht. Hier hebben zij niks mee gedaan.

Vervolgens wil ik het opgelost hebben en geven ze niet meer thuis. Dat duurde meer dan een week, waarna eindelijk iemand mij terug mailde, die vervolgens alleen om de hete brei heen draait en nergens concrete antwoorden op geeft.
Mijn vraag over eventuele compensatie voor de verloren werkuren, huur van auto en het feit dat ik nu, 2 weken later nog niet in kan trekken omdat er zoveel werk te verrichten is (maar ik dus wel al huur betaal) worden actief genegeerd.

Waardeloze organisatie! Zou niet zomaar wat tekenen bij hun en verwacht ook echt geen Service/aandacht want die krijg je niet.

18 juli 2022

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring gehad met Nederwoon.
Ongeregeld zooitje is het.
Borg van huurwoning pas na 14 weken terug ontvangen na inlevering van de sleutel!!! Zonder excuus of iets.

12 juli 2022

Huur hier niet, waardeloos

Huur hier niet. Heb je een probleem, helpen ze niet. Bellen niet terug. Nemen zaken niet serieus en niet in behandeling. zelfs iets belangrijks als een huurovereenkomst wijzigen kunnen zij niet. Ik zit hier al een maand achteraan er gebeurd niets. Heel frustrerend hoe ze hier met je omgaan.

7 juli 2022

Geen onderhoud, geen service, geen contact

Ook ik heb slechte ervaringen met Nederwoon. De muur in de slaapkamer van mijn zoon is 5 maanden geleden opengebroken ivm kortsluiting. Elektriciteit is afgesloten in die kamer, alleen het hoofdlicht functioneert nog. De muur ziet eruit als van een slooppand. Op mijn meldingen in het zeer amateuristisch aandoend klantenportaal wordt niet gereageerd. Telefonisch mag je alleen spoedmeldingen doen. De medewerker die ik te pakken kreeg, kon niets voor me betekenen. Gaf me de tip om de klantenservice dagelijks te stalken. Van klanten SERVICE is geen sprake. Van onderhoud ook niet. Als ik wantrouwend was, zou ik zeggen dat alles in het werk wordt gesteld om klanten en gebreken aan hun woningen buiten de deur te houden. Zoveel onbenulligheid, daar moet haast beleid achter zitten! Mijn buren (meer dan 20 huishoudens) hebben exact dezelfde ervaringen

30 juni 2022

Wat een negativiteit over Nederwoon

Wat een negativiteit over Nederwoon, ik herken mij hier totaal niet in. We hebben een bezichtiging gehad en alles verliep vlotjes. Diverse keren gebeld met hen over een aantal zaken en ik werd altijd netjes te woord gestaan. Via de website had ik een kleine lekkage van een koppeling in de trapkast doorgegeven, er werd direct gereageerd op mijn bericht. Hoorde een paar dagen niets dus even met de klantenservice gebeld, de volgende ochtend om 7.00 uur stond de monteur voor de deur, om 8.00 uur was het probleem verholpen. Top…

29 juni 2022

Niet eens een ster waard.

Niet eens een ster waard.

Eeuwig moet je blijven reageren maar word letterlijk NOOIT gekozen voor bezichtiging. Als ik dit had geweten had ik nooit betaald voor een lidmaatschap..
OPLICHTERS!

20 juni 2022

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, zit al ruim 4 maanden met een kapot raam, meerdere keren gebeld en geen enkele reactie, eigenaar van het pand Van Haren Vastgoed heb je ook niks aan, ik ga nu een advocaat inschakelen

10 juni 2022

NOOIT HUREN!!!!

Geen 1 ster waard maar helaas moet het om te kunnen posten.

Als ik jullie was zal ik bij deze mensen nooit gaan huren !!!!
Ze laten vele mensen komen voor een bezichting en om kans te maken moet je een account aanmaken voor 30 euro, het geld boeid me niet eens maar de manier waarop gaat is ronduit belachelijk.
Opeens word je account met alle gegevens ook verwijderd na een week.
Meerdere malen bellen nemen niet op.
Ze laten niet weten of je kandidaat gesteld ben voor de woning. Dus maar weer lopen mailen, uiteindelijk een bericht van hun waarin staat dat ze ‘ gisteren 3 mails hebben gestuurd op mijn man zijn mailadres. Wat totaal niet kan kloppen want het account is aangemaakt met mijn mailadres en niet de zijne + het mailadres waarop ze het ‘ zouden ‘ hebben gestuurd klopt ook niet want komt totaal niet overeen met wat er stond in de mail.
Dusa eindstand alles wat hun je lopen te vertellen moet je totaal niet geloven alles is een leugen

31 mei 2022

Positieve ervaring

Ik zie veel negatieve reviews en de reviewers zullen ongetwijfeld gelijk hebben. Zelf heb ik echter een vrij prettige ervaring gehad met Nederwoon. Het was niet bepaald de meest proffessionele club, maar het was al überhaupt een opluchting om een woning te vinden.

25 mei 2022

Deze toko verdiend gern enkele ster

Deze toko verdiend gern enkele ster. Je moet eerst 45 euro aftikken om uberhaupt kans te maken op een huis.
Ze laten je 15 minuten in de wacht staan aan de telefoon om je daarna de mededeling te geven dst ze je niet te woord kunnen staan en dat je via de website moet reaferen (lees eerst betalen)
Je krijgt ze alleen aan de telefoon als je in het keuzemenu aangeeft een vethuurder te zijn (lees als ze aan je kunnrn verdienrn)
Als je ze aan de lijn krijgt zegt een chagarojnige telefoonmiep dat je "de volgende keer niet die keuze in het menu moet maken omdat ze het al zo druk hebben"

16 mei 2022

Ik schrik van al die slechte reviews…

Ik schrik van al die slechte reviews maar ik sluit me er geheel bij aan. Ze beloven je keer op keer terug te bellen maar ze komen geen enkele belofte na. Wat ‘n toxies bedrijf is dit zeg. Ik heb een klacht ingediend over de manier waarop ze mij als klant hebben behandeld. Ik vermoed dat ik niets van ze zal horen. Blijf ver uit de buurt van deze mensen!!

8 mei 2022

Ze geven alleen wat om je centen.

Bedrijf wat je naait waar je bij staat. Te hoge kosten voor een onafgemaakte appartement waar de aannemer met het geld vetrokken is met de noorderzon. Ondertussen een half jaar weg en nog komen ze met rekeningen van een half duizend euro tot aan duizend euro wat je nog na mag betalen. Mailen? Geen reactie. Aangetekende brief? Geen reactie. Bellen? Wordt alleen maar gezegt dat je zo snel mogelijk terug gebeld wordt, waarop je ook jaren kan wachten want dat gebeurt ook niet. Al met al is dit een vies bedrijf die je alleen maar kapot maakt en alleen nog maar meer geld van zijn huurders afhandig maakt.

28 april 2022

Zeer slechte klantenservice!

Zeer slechte klantenservice!! Ik heb uiteindelijk door het privenummer van een werknemer te stalken eindelijk iets voor elkaar gekregen. Tot die tijd word je van het kastje naar de muur gestuurd. Ze laten je letterlijk dagenlang in de kou zitten. Ook midden in de winter! Ik zou met deze voorkennis een andere verhuurder gezocht hebben!!

15 april 2022

Nooit met nederwoon in zee gaan!!!

Ik snap alle recensies hier. Wat een k.. bedrijf is dit. Je eerst zeggen dat je eerste staat voor een woning en dan niks meer horen. Dan bel je zelf krijgt te horen dat alle woningen al vergeven zijn en dan vraag je waarom je het niet geworden bent en dan zijn ze ineens heel dom. Nooit maar dan ook nooit betalen voor dit bedrijf.

31 maart 2022

Slechtste verhuurder ooit

Slechtste verhuurder ooit. Contact is niet te krijgen. Als je wel iemand spreekt kom het tot niets. Veels te hoge huur voor de woning die je krijgt. Ze sturen hoge stookkosten rekeningen en ze weten zelf niet eens waarvoor, aangezien ze 80 pagina's met specificaties mee sturen. Je borg krijg je ook nooit terug. Huismeester die alleen op woensdag kan... drama. NOOIT HUREN HIER! Ik ben gelukkig van ze af.

15 maart 2022

Eigenlijk is 1 ster nog teveel.

Eigenlijk is 1 ster nog teveel.
Het ene moment stellen ze dit, dan weer iets anders.
Reageren niet op emails, reacties of klachten.
Geef je 45€ maar liever ergens anders aan uit!

15 maart 2022