4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Oprichter

Helaas was er een probleem met de verzending, maar het pakket is uiteindelijk aangekomen.

26 februari 2026

Beste Lukasz,

Bedankt voor je reactie. Wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Helaas kan er soms vertraging ontstaan bij PostNL, of kan er een kleine fout in het opgegeven verzendadres zitten. We kijken graag met je mee om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Zodra je het verzendadres aan ons bevestigt, zetten wij dit direct uit bij PostNL. Na bevestiging van het juiste adres sturen we je bestelling opnieuw toe.

Heb je nog vragen? Laat het gerust weten.

Snelle levering en kwalitatieve stickers!

Al een langere tijd was ik op zoek naar bepaalde nee stickers. Toen kwam ik Neesticker.com tegen en had ik hier gisteren een bestelling geplaatst. Vandaag al geleverd, dus binnen een dag binnen. Netjes in een envelop en het zijn goede kwaliteit stickers en kleven goed. Nu weet ik waar ik de volgende keer mijn stickers zal bestellen. Ga zo door! 5 sterren waardig.

14 oktober 2025

De goedkoopste

De goedkoopste, reageren snel op een mailtje en nadat ik vergeten was om iets bij mijn bestelling toe te voegen, is dat mooi later opgelost

7 februari 2025

Huisdier in huis sticker en geen…

Huisdier in huis sticker en geen reclame sticker besteld, binnen 2 dagen in huis. Prima stickers.
Je vind ze nergens goedkoper dan dit.
Ik ben tevreden ☺️

11 januari 2025

Niets ontvangen

Heb hier stickers besteld, maar deze nooit ontvangen. Heel jammer dat mensen hun geld wordt gestolen op deze manier. Bestel hier NIET!

19 november 2024

Hoi A.A.,

Wat vervelend om te horen dat je je stickers niet hebt ontvangen, excuses voor het ongemak. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Soms gaat er helaas iets mis bij de verzending (bijvoorbeeld vertraging of een zending die zoekraakt, of het opgegeven verzendadres is niet juist). Als dat gebeurt, lossen we het altijd netjes op: we sturen de bestelling opnieuw óf we storten het bedrag terug.

Wil je ons even een bericht sturen via e-mail met je bestelnummer en de naam/postcode van de bestelling? Dan lossen we het op (als dat nog niet gedaan is) en zoeken we ook even uit wat er mogelijk mis is gegaan.

NeeSticker.com

een bestelling gedaan op 2 november…

een bestelling gedaan op 2 november voor 11 stickers.
ontvangen 1 sticker.
gebeld, emails gestuurd maar 10 andere stickers nooit gekregen. wat mij betreft oplichters!!

19 november 2024

Hoi Paul,

Bedankt dat je dit deelt en excuses voor het ongemak. Dit is natuurlijk niet de ervaring die we willen geven.

We hebben je melding destijds direct opgepakt: na het signaal dat het aantal stickers niet klopte, hebben we de bestelling opnieuw met spoed verzonden. Helaas bleek de zending(en) vervolgens ook vertraging/ophaalproblemen te hebben bij de bezorging. Omdat het daarmee te lang is blijven liggen, hebben we het volledige bedrag teruggestort.

Nogmaals onze excuses voor de frustratie die dit heeft veroorzaakt. Mocht er alsnog iets niet netjes zijn afgerond of wil je dat we meedenken over een nieuwe bestelling, stuur ons dan gerust een bericht via e-mail, dan lossen we het snel en netjes met je op.

NeeSticker.com

Prima!

Prima afgehandeld, kreeg netjes een mail met order, en vervolgens binnen 2 dagen de bestelling in de brievenbus.

23 september 2024

Prima kwaliteit!

Tegenwoordig komen er zeer opdringerige collectantes aan de deur, met brutale opmerkingen of vragen. Daar was ik klaar mee. Dus bij Neesticker een bestelling geplaatst.
Er was een probleem met de zending en een reactie op support mail duurde even, maar uiteindelijk top stickers ontvangen!
Mocht ik weer zoiets nodig hebben dan bestel ik de volgende keer ook gewoon weer hier :).

19 januari 2024

Niks ontvangen

Paar stickers besteld, niet gekregen.
Je krijgt gewoon geen contact.
Oplichting!!!!

23 oktober 2023

Snelle levering, goede prijzen en uitstekende service

2 stickers besteld voor een hele nette prijs. Helaas een verkeerde en meteen er achteraan gemaild.

De mail werd beantwoord op de dag dat ik de stickers binnen kreeg en hij zou de gewenste sticker kosteloos naleveren. Wat een super service!

Zou hier zo weer bestellen na bijvoorbeeld een verhuizing.
Snelle levering, goede prijzen en uitstekende service.

Het klopt dat hij geen telefoonnummer op de site heeft staan, wees redelijk, zou jij dat wel doen en de hele dag platgebeld willen worden voor kleine bestellinkjes?
Hij lost alles via de mail netjes op, dus dan is het goed toch?

26 januari 2023

Afzetter

Er worden 1,44 verzendkosten berekend, terwijl er een poststempel van 92 cent op zit.
Telefonisch is hij niet te bereiken en mail wordt niet beantwoord!

28 maart 2021