Nemt og trygt for både køber og sælger
Jeg har netop solgt min bil igennem Nembilhandel.dk, og det har været en positiv oplevelse - til trods for, at der var lidt tekniske problemer.
Køber havde valgt finansiering igennem Resurs Bank og var på forhånd blevet godkendt til lånet og havde fået en konto hos Resurs Bank, så da vi skulle vælge "betalingsmetode", valgte vi "bankoverførsel" og troede begge, at pengene automatisk ville blive overført og være på min nemkonto den efterfølgende bankdag.
Da pengene ikke var gået ind den efterfølgende bankdag som lovet, kontaktede jeg heymate.dk (som står bag bl.a. Nembilhandel.dk) pr. telefon, og fik med det samme fat i Rasmus Barslund, der har ansvaret for Nembilhandel.dk og Bilhandel.dk. Han kunne oplyse, at pengene ikke var fået ind, fordi køber skulle have valgt "finansiering" i stedet for bankoverførsel, og at vi var nødt til at lave en ny slutseddel. Da vi forsøgte dette, var der noget knas med forbindelsen til Resurs Bank, men Rasmus tog kontakt til Resurs og fik løst problemet og jeg modtog mine penge med en enkelt dags forsinkelse.
Rasmus var rigtig hjælpsom og god til at holde både køber og mig orienteret om, hvad der skete, mens han fik løst problemet.
Som sælger synes jeg ikke, der var helt nok information på NemBilhandel.dk om, hvordan jeg skulle forholde mig, og dette skrev jeg til Rasmus, som garanterede, at de er igang med at forbedre vejledningen.
Alt i alt en rigtig positiv oplevelse. Underskrift med Nem ID/Mit ID og man slipper for at printe en fysisk slutseddel ud. Bilhandlen gik igennem trods tekniske udfordringer og alle er glade.
18 januari 2022
Review zonder uitnodiging