Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God oplevelse

Uha jeg var nervøs, og sagde mange gange til mig selv, at hvis det her virker, så er det smart!
Det virkede heldigvis. Pengene gik ind som de skulle.
Resurs Bank´s rådgiver Michael svarede på mails, også da det belv weekend. Og nembilhandel.dk hjalp over telefonen.
Eneste detalje er, man mangler et dokument sendt fra bank til bank, på at alt er ok.
Man går lige i 2 dage og ryster.

27 oktober 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nemt forståeligt

Nemt forståeligt, men når man skal underskrive med cpr. Nr er det svært og ramme knapperne. Pengene to 1 dag om og overføres

20 juni 2023

Fik ikke slutsedlen

Fik ikke slutsedlen. Det virkede indtil slutsedlen skulle ud af systemet.

21 januari 2023

Hej Niels,

Når slutsedlen er underskrevet af både køber og sælger, så kommer den til at ligge under "afsluttede" på din profil, hvor du kan downloade den som PDF.

Hvis du har yderligere spørgsmål, eller du ikke kan få det til at virke, er du meget velkommen til at kontakte os på: support@nembilhandel.dk.

Kunne ikke færdiggøre handlen

Alt så ud til at gå fint og være dejlig nemt.
Men så da køber står og skal underskrive, skriver den fejl og der er ingen mulighed for at løse det selv. Kan ikke engang få lov til at se slutsedlen og eventuelt selv printe for underskrift.

Så måtte stå på stedet og lave en ny slutseddel, mens køber ventede. Mega frustrerende

9 september 2022

Hej Mads,

Vi er kede af at høre, at der er opstået en fejl. Vi vil meget gerne høre om fejlen, så vi kan kigge i vores logfiler og finde ud af, hvad der gik galt.
Du er meget velkommen til at skrive til os på: support@nembilhandel.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt og trygt for både køber og sælger

Jeg har netop solgt min bil igennem Nembilhandel.dk, og det har været en positiv oplevelse - til trods for, at der var lidt tekniske problemer.

Køber havde valgt finansiering igennem Resurs Bank og var på forhånd blevet godkendt til lånet og havde fået en konto hos Resurs Bank, så da vi skulle vælge "betalingsmetode", valgte vi "bankoverførsel" og troede begge, at pengene automatisk ville blive overført og være på min nemkonto den efterfølgende bankdag.
Da pengene ikke var gået ind den efterfølgende bankdag som lovet, kontaktede jeg heymate.dk (som står bag bl.a. Nembilhandel.dk) pr. telefon, og fik med det samme fat i Rasmus Barslund, der har ansvaret for Nembilhandel.dk og Bilhandel.dk. Han kunne oplyse, at pengene ikke var fået ind, fordi køber skulle have valgt "finansiering" i stedet for bankoverførsel, og at vi var nødt til at lave en ny slutseddel. Da vi forsøgte dette, var der noget knas med forbindelsen til Resurs Bank, men Rasmus tog kontakt til Resurs og fik løst problemet og jeg modtog mine penge med en enkelt dags forsinkelse.
Rasmus var rigtig hjælpsom og god til at holde både køber og mig orienteret om, hvad der skete, mens han fik løst problemet.

Som sælger synes jeg ikke, der var helt nok information på NemBilhandel.dk om, hvordan jeg skulle forholde mig, og dette skrev jeg til Rasmus, som garanterede, at de er igang med at forbedre vejledningen.

Alt i alt en rigtig positiv oplevelse. Underskrift med Nem ID/Mit ID og man slipper for at printe en fysisk slutseddel ud. Bilhandlen gik igennem trods tekniske udfordringer og alle er glade.

18 januari 2022

Hej Jeanette,

Tusind tak for den positive anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Vi arbejder hele tiden på at gøre vores tjeneste endnu bedre, så tak for din feedback.

God dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt

Nemt. Dokumentasjon på hele handelen.

8 oktober 2021

Hej Daniel,

Mange tak for din anmeldelse!

God dag.

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Handel skulle gå gnidningsfri, men afventer stadig penge. Nu på 4 dag.....

27 september 2021

Ubrugelig.

Ubrugelig.
Købte en bil.
Hvor sælger gerne ville lave slutseddel igennem jer.
Jeg fik invitation på sms med link.
Logger på med nem id.
Den beder mig bekræfte cpr
Skriver systemfejl.
Forsøger 4 gange, uden held.
Eneste mulighed for support, er en mail.
Som så først bliver besvaret dagen efter...
Total ubrugeligt.

9 juli 2021
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.