Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte 7 retter den første var god nok. Nummer 2 var nudlerne ikke kogte så den var skuffende... Ville giv dem en chance mere men nu leverer de pludselig ikke til mit postnummer selvom de skriver de le... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækker, velsmagende mad. Første gang vi bestilte var en af retterne ikke med, men den venlige chauffør kompenserede med at par andre retter. Fin oplysning vedr leveringstidspunkt. Helt sikkert ikke si... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har nu to gange bestilt og fået leveret færdigretter fra NemThai - og er ikke blevet skuffet. Leveringen kommer som aftalt, til tiden. Den unge chauffør er flink og servicemindet - han bar rett... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt mange gange og er meget godt tilfreds, det smager rigtig godt og blir leveret til tiden af en sød chauffør, nogen portioner er måske lidt for små til mig specielt deres forårsruller de ku... Toon meer

Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig fint og godt alternativ til…

Rigtig fint og godt alternativ til takeaway thai. Eneste årsag til 4 stjerner er grundet der ikke er en eneste vegetarisk ret (en i husstanden er vegetar) samt der ofte er udsolgt retter, men jeg vender tilbage :)

10 maart 2025

Hej Marie.

Tak for du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi er heldigvis kommet godt fra start med vores koncept, men det betyder også at vi ind i mellem ikke kan følge med og defor kan der i perioder være enkelte retter der bliver udsolgt.
Mht. til vegetariske retter, så kommer der en vegetarisk linje senere i år, vi er i fuld gang med at udvide vores fryselager så vi får større kapasitet.
Go´weekend.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God Service ser man ikke så ofte mere, men ....

God Service ser man ikke så ofte mere, men her er et eksempel.
Vi blev kaldt på sygebesøg med en dags varsel - ringede til NemThai og sagde at vi måske ikke nåede hjem - de sagde at vi ville komme forbi alligevel og hvis vi ikke nåede hjem tog de maden med retur og vi kunne så ringe den efterfølgende dag.
Vi ringede næste formiddag og tilbød selv at hente maden, men nej ! - De skulle nok komme (igen) i løbet af eftermiddagen - hvilket de også gjorde. DET ER GOD SERVICE.

20 maart 2025

Tak for mad

Har bestilt 4 forskellige middage og vi tog hul på den første Pad Thai i dag.
Først lige en stor thumbs up for leveringen 👍 det kom som aftalt og chaufføren var super sød.

Jeg ved ikke hvad vi havde forventet, vi elsker thai mad og dette var noget af det lækreste vi har fået. 🥳
Det virker som rigtig gode råvarer - restaurant kvalitet. Der kunne godt være mere kød i, men vi blev begge mætte. Klart anbefalings værdigt!!
Det er ikke sidste gang at vi bestiller fra NemThai.dk.
🙏 tak for mad

19 maart 2025

God mad

Vi fik for første gang leveret mad fra Nem Thai i går, d 16/12025, og det bliver bestemt ikke sidste gang. Kan klart anbefales, det smagte himmelsk. 😀👍👍.
Mvh Bente og Susser.

17 januari 2025

Antwoord van Nemthai

Hej Bente og Susser, Det er fantastisk at høre i er glade for konceptet, og vi glæder os til at levere jeres næste ordrer.

Super mad

Super mad, sundt og billigt alternativ til hjemmelavet mad samt en del sunder end det frost man kan købe i supermarkeder.
Leveres til tiden og smager super

11 januari 2025

🙏🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God info pr SMS omkring levering af…

God info pr SMS omkring levering af maden.
Sød og imødekommende chauffør.
God service.
Lækre og meget velsmagende thai retter, nemt lige a varme. Flere gode retter at vælge imellem.
Har prøvet de fleste og er aldrig blevet skuffet.
Så prøv det .. vi forsætter helt sikker.
5 stjerner herfra.

8 januari 2025

Hej Anne.
Det er så dejligt at høre i er glade for det.
Velbekommen...

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for dejlig mad og service.

Tak for dejlig mad og service.
Fantastisk smag, dejligt tilsmagt, ja bare skøn mad.
Så venlig chauffør og fint med sms om ankomsttid.
Jeg er bange for i har fået en fast kunde 😄

19 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk mad og smilende betjening

Fantastisk mad og smilende betjening! Flot og indbydende indretning. Ingen tvivl om, at der er lagt kærlighed i maden og at personalet nyder at være på arbejde. Vi ses meget snart igen!

8 december 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nem og lækker mad

Levering gik godt, virkelig sød chauffør
Den første ret var lækker og vi glæder os til de andre
Hvis resten er ligeså gode, handler vi helt sikkert igen

6 december 2024

Lækkert og nemt mad!

Lækkert og nemt mad!

Jeg bestilte tirsdag formiddag og fik det leveret tirsdag aften!
Maden smager godt..vi har nu prøvet flere forskellige retter. Og det er SÅ nemt lige at prikke huller i - og ind i mikroovnen!
Der kunne godt være liiiidt mere sovs på sursød… men det smager godt! 😊

3 december 2024

Nam nam

Nam nam! Virkelig god mad til pengene, tanken om den er lavet i et rigtigt køkken og ikke på fabrik tiltaler mig meget. Også ingen opvask, det perfekt:)

2 december 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.