Cornelius har leveret top service fra start til slut og har været super hurtig og hjælpsom under hele processen. Vi købte et neonskilt med vores logo for to år siden og har været SÅ tilfredse.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Rigtig god kontakt med Cornelius - før jeg bestilte mit neonskilt tjekkede han at det kunne leveres til tiden, hvilket var rigtig rart at vide... det kom faktisk hurtigere end forventet. Selve neonski... Toon meer
Vi hos Noise ApS har bestilt et større customize neonskilt af vores firmalogo til kontoret. Her havde vi ønsker om specifikke mål, hvor Neoncopenhagen kunne imødekomme vores ønsker, lige præcis som... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Neoncopenhagen sælger og producere custom LED neon skilte. Browse mellem vores +100 pre-made designs, eller design dit eget med vores online customizer. Om du vil have lavet dit logo, et cicat, dit barns tegning eller noget helt fjerde, kun fantasien sætter grænser. Se mere på www.neoncopenhagen.dk
Contactgegevens
Denemarken
- Hey@neoncopenhagen.dk
- neoncopenhagen.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mensen keken ook naar
Fast and professional experience would…
Fast and professional experience would highly recommend
Eminent service fra start til slut
Eminent service fra start til slut. Jeg vil anbefale Neoncopenhagen til enhver, der ønsker at spice sit kontor op med et neonskilt.
Kom med en gigantisk transformer og…
Kom med en gigantisk transformer og uden mulighed for at ændre på problemet

Antwoord van Neoncopenhagen ApS
Super god service og flot skilt!
Super god kundeservice! Hurtige svar og imødekommende svar, samt gode visualiseringer af det endelige skilt. Skiltet var præcis som vi havde håbet, og det var nemt at sætte op. Kan anbefales!
Super kundeservice
Jeg havde brug for hurtig levering til en dåbsgave. Jeg fik super god service af kundesupport og to flotte skilte med mine børns navne på bare 2-3 dage.
Vildt fedt produkt og endnu bedre service!
Vildt fedt produkt og endnu bedre service! Vi fik skiltet på under en uge, da vi skulle bruge det til et event - og skiltet spiller bare 100% 👏
Kommunikationen undervejs var helt i top.
Helt igennem super service fra første…
Helt igennem super service fra første opkald til leveringen.
Konsulenten var super engageret og er en god sparringspartner igennem hele processen.
Ikke sidste gang jeg bruger Neoncopenhagen!
God kvalitet og super kundeservice
Det kunne godt være de skulle ændre…
Det kunne godt være de skulle ændre deres 72 timers ventetid, for jeg har da ikke modtaget mit tilbud endnu...

Antwoord van Neoncopenhagen ApS
Hurtig levering og god service på chatten :-)
Hurtig levering og rigtig god service fra Cornelius da vi fik lavet et skilt til en rejsemesse. Det er bestemt ikke sidste gang vi søger hertil, når vi skal have lavet et nyt neonskilt.
Super god betjening
Super god betjening. Der var fejl på første produkt, men alligevel 5 stjerne da det blev løst tilfredsstillende, hurtigt og med god kommunikation. Sjældent har man oplevet så god service !
Super produkter
Super produkter , som bare virker til en fornuftigt pris …., flere skilte er på vej
Super fedt custom skilt
Super fedt custom skilt, af top kvalitet, hurtig service og hurtig levering.
Super kundeservice og produkt
Super kundeservice og produkt! Jeg oplevede at Neon Copenhagen (i særdeleshed Cornelius) var super hjælpsom, fleksibel og hurtig i sin kommunikation, hvilket medvirkede til at vi fik et flot skilt med en virkelig stram deadline. 10/10!
Responstid A+
Fremragende kundeservice og et rigtigt godt produkt. Særligt Cornelius' responstid var et plus!
Fuldt tilfreds
Fuldt tilfreds! Gode produkter og virkelig god kundeservice !
Hvis alle bare var som NeonCopenhagen!
Fantastisk oplevelse med dette firma. De svarer på mails med det samme og rigtige gode til at give info omkring ordrer.
De hjalp endda med at snakke med fragt firmaet da jeg missede en levering.
Skiltet var også kun en lille uge undervejs!
Kæmpe kæmpe anbefaling herfra !
Super service - og fedt produkt
Vi bestilte et skilt til Black Friday og selvom den farvekombination vi ønskede ikke var tilgængelig, så fik vi både rabat og de ønskede farver. Super service. Desværre sket der en fejl og det skilt der blev leveret var ikke det rigtige, men fluks vi henvendte os fik vi muligheden for enten at beholde det tilsendte skilt mod en fin rabat, eller at returnere det og få et nyt skilt. Vi valgte den sidste løsning, og det er nu leveret - og er præcis som ønsket. Så lidt længere ventetid på slutproduktet, men super service hele vejen igennem.
Nem webshop god chat
Nem webshop og i tilfældet her, hvor vi var på bagkanten med at bestille et skilt til julegave
så var der god information og hjælp at hente via Deres
chat - Cornelius leverede "varen" på ale niveauer.
Tak
Dit is Trustpilot