Neonful ApS Reviews 413

TrustScore 5 uit 5

4,9

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service. Skiltet gik desværre i stykker i transporten, men Neonful sendte et nyt skilt ASAP, som heldigvis klarede turen :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt i top oplevelse, Rigtig god sparring i beslutnings-processen og vi fandt i fælleskab frem til den optimale løsning, skiltet leveres indenfor den aftalte tid, desværre havde skiltet fået en u... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I forbindelse med renovering af foyer i Rødding Bio tog vi kontakt til Neonful. 4 lysskilte blev det til. Rigtig god dialog med Steen som professionelt kom med forslag til design, størrelser og farv... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En helt igennem fantastisk oplevelse 👌🏻 Jeg havde svært ved at beslutte mig, men jeg mødte alligevel kun forståelse og service fra start til slut. Efter skiltet kom, var jeg bare endnu mere... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Neonbordenwinkel
  2. Decoratie- en interieurwinkel
  3. Lampenfabrikant
  4. Lampenwinkel
  5. Prints en uithangbordenwinkel
  6. Winkel voor naam-/gevelborden

Geschreven door het bedrijf

Neonful er Nordens førende brand inden LED neonskilte. Vores designer sidder altid klar til at lave et mockup af lige det design som du ønsker at få lavet i neon. Ønsker du ikke et special lavet neonskilt så har vi over 200 standarddesigns på vores hjemmeside som du kan besøge via: www.neonful.dk. Vores neonskilte er håndlavede, og vi kan derfor garantere høj kvalitet, lang levetid og holdbarhed. Derfor tilbyder vi også 2 års garanti på alle skilte, så skulle der ske noget med dit neonskilt så reparerer vi det med det samme hvis det er muligt eller laver et nyt. Som du kan se her på Trustpilot så har vi mange tilfredse kunder, som både nævner den høje kvalitet på vores skilte men også den fantastiske service som vores team altid står klar til at give. Vi kan lave næsten alt indenfor neon og er ikke bange for udfordringer, så tøv ikke med at sende en forespørgsel igennem vores hjemmeside eller direkte til hey@neonful.dk.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Great experience

Easy communication, great service and offers.
No problem with the sign technically or aesthetically.
Would recomend Neonful and order another sign.

29 augustus 2022

Hey Tine!

Thank you so much for your review! It is so nice to hear that you would recommend us :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot skilt og super god service

Hurtig service og godt udbud til en fordelagtig pris. Neonful er markant billigere end tilsvarende firmaer, men det går ikke udover kvaliteten. Vi er mere end tilfredse med vores skilt. Skilten ankom et par dage før forventet levering. Vi fik en elektriker til at hænge det op og resultatet er bedre end forventet.
Vær' dog opmærksom på at den lille sølvgrå stikboks ikke kan sættes for langt væk fra selve skiltet - det gav lidt udfordringer hos os, men i sidste ende er det hele som det skal være.

16 augustus 2022

Antwoord van Neonful ApS

Hej Mette! Tusind tak for fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre i har haft en god oplevelse fra start til slut :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt håndværk og mega flot!

Vi er så glade for det helt unikke neonskilt, som Neonful har lavet til reklamebureauet Bazuka. Virkelig godt håndværk og mega flot!

15 augustus 2022

Antwoord van Neonful ApS

Hej Katrine! Tusind tak for din anmeldelse.

Dejligt at høre i er glade for jeres skilt, i må endelig sende nogle billeder.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

udvalg, service og kvalitet er i top

Jeg har længe kigget på Neonskilte til lejlighed og Neonful har bare det bedste udvalg. Service er i top og de svarer super hurtigt på henvendelser. Kan klart anbefales herfra :)

15 augustus 2022

Antwoord van Neonful ApS

Hej Maria! Tusind tak for din anmeldelse.

Dejligt at høre du vil anbefale os.

Very helpful and professional

Very helpful and professional
Product high quality
Price fair
Delivery on time, and sent me updates along the way
Follow up service also excellent and speedy

Antwoord van Neonful ApS

Hey Signe! Thank you so much for review

Its so nice to see that everything has resulted the way it shoud.

Meget glad for vores Grøn Expo skilt

Meget glad for vores Grøn Expo skilt. Nem bestilling og levering. Det hele spiller og kan varmt anbefales.

Antwoord van Neonful ApS

Hej Carsten! Tusind tak for din anmeldelse.

Fedt at høre du synes alt bare spiller, sådan skulle det gerne være.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt produkt og god service. Anbefalet herfra.

Udover at neonskiltet var helt som aftalt og i en ordentlig kvalitet, så var servicen også i top. Hurtige svar, håndtering og levering. Tak :)

Antwoord van Neonful ApS

Hej! Tusind tak for din anmeldelse.

Fedt at høre du synes alt bare spiller, vi ser servicen som værende lige så vigtig som produktet :)

Meget tilfreds!

Meget tilfreds! God kommunikation under designprocessen og hurtig levering af custom skilt.

Antwoord van Neonful ApS

Hej Frederik! Tusind tak for din anmeldelse.

Dejligt at høre du synes processen har været nem og hurtig.

Topkvalitet

Vores neonskilt blev fuldstændig som håbet og aftalt. Leveret til tiden og til en fair pris. Vi er meget glade for skiltet. Kan kun anbefale Neonful.

Antwoord van Neonful ApS

Hej Frank! Tusind tak for din anmeldelse.

Dejligt at høre alt kom til tiden og at skiltene lever op til jeres forventninger.

Lige som aftalt

Lige som aftalt, hurtig og præcis. Lækker produkt. Vi er fuld tilfredse.

Antwoord van Neonful ApS

Hej Christoph! Tusind tak for din anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt var som ønsket - også leveringstiden

Du kan trygt handle her. Jeg har nu af to omgange købt skilte hos dem, og de kommer som aftalt uden fejl og mangler. En af gangene havde jeg et specifikt ønske til højden, som jeg skrev på min bestilling i kommentarfeltet. Blev hurtigt ringet op og fik det præcis, som ønsket. Kvaliteten er super fin og leveringstiden som beskrevet på deres side. Så en kæmpe anbefaling herfra.

Antwoord van Neonful ApS

Hej Stine! Tusind tak for din fine anmeldelse.

Stor anbefaling!

Neonful producerede og leverede 2 fine skilte til vores butik. Jeg havde en del spørgsmål før vi bestilte og alt blev håndteret superfint. Skiltene er superflotte, prisvenlige og meget nemme at montere. Så stor anbefaling herfra:-)

8 augustus 2022

Antwoord van Neonful ApS

Hej Peter! Tusind tak for din anmeldelse.

Fedt at høre du har haft en god oplevelse fra start til slut.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik det flotteste logo

Super service.
Jeg forespurgte på et firmalogo i orange.
Jeg sendte en fil afsted, indenfor ganske kort tid modtog jeg et billede af hvordan det ville se ud.
Så det var bare at gå igang, og ikke mange uger efter modtog jeg det flotteste logo, man kan forestille sig.

5 augustus 2022

Antwoord van Neonful ApS

Hej Peter! Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det er så dejligt når alt bare køer på skinner og fedt at du er glad for det endelig produkt.

Solidt arbejde

Solidt arbejde. God pris og rimelig god kommunikation ;)

4 augustus 2022

Antwoord van Neonful ApS

Hej Mads! Tusind tak for din anmeldelse.

Super flot skilt

Super flot skilt, fantastisk kundeservice og det hele spiller bare.

3 augustus 2022

Antwoord van Neonful ApS

Hej Sara! Tusind tak for din anmeldelse.

Fedt at høre du synes alt bare spiller, sådan skulle det gerne være.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flawless product and service!

Flawless product and service! Fantastic job on a custom made sign for use in concerts - it arrived before scheduled even despite a short deadline - bravo!

2 augustus 2022

Antwoord van Neonful ApS

Hey Mike! Thank you so much for the review.

Great to hear we could deliver before the deadline and that the service has been great.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Great produkt and great service

Great produkt and great service. Would use them any time again

1 augustus 2022

Antwoord van Neonful ApS

Hey Mathias! Thank you so much for your review.

Nice to hear you are happy with the product and service. You are always welcome to contact us again.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.