Efter små 11 år som super tilfreds Nespresso kunde, så må jeg erkende, at det er helt slut nu. Jeg får et nyhedsbrev der opfordrer til at bruge deres app. Det gør jeg. Undervejs i bestillingen undrer... Toon meer
Har i flere år brugt vertou plus og har fået en på min arbejdsplads også. Men nu er det den tredje maskine som går istykker under afkalkning. Den låser sig fast i det stykke som går ned i kapslerne. H... Toon meer
Fantastisk kundeservice. Jeg har en Vertuo plus, købt i Sverige, som nu læggede kaffe. Jeg kunne ikke finde min kvittering, men maskinen blev registreret på Nespressos side ved købt, men på d... Toon meer
Har købt en Vertuo Next for ca 9 mdr siden og er rigtig glad for den. Med den nye maskine fulgte der kaffekapsler med til værdi af 200 kr, hvis man registrerer sin maskine. Problemet er bare, at m... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Info over Nespresso Denmark
Geschreven door het bedrijf

Oplev Nespressos kaffeunivers
Nespresso tilbyder en række exceptionelle kaffer, maskiner og service, der er skræddersyet til alle præferencer og udviklet til at opfylde de strengeste kvalitetsstandarder.
Bæredygtighed er forankret i hjertet af alt hvad vi laver. Virksomheden, produkterne og metoderne er baseret på en enkel præmis: at hver kop Nespresso skal have en positiv effekt.
Vælg mellem vores to forskellige kaffesystemer Vertuo eller Original.
Med Vertuo kan du brygge alt fra en espresso til store kopper kaffe eller en hel kande kaffe til deling. Find din kaffefavorit og bryg din kop eller kande med blot et enkelt tryk på knappen. Det er et univers af muligheder, skræddersyet til at passe til alle typer smag og behov. Med Nespresso Orginal kaffesystemet kan du brygge en klassisk espresso og en Lungo.
☕ Helt enkelt - brygg din yndlingskaffe ved et tryk på en knap.
☕ Køb din Nespresso kaffe på nespresso.dk eller i en af vores Nespresso Boutiques.
Glem ikke at genanvende dine brugte kaffekapsler via DAO, hos udvalgte forhandlere eller i en af vores Nespresso Boutiques.
Denemarken
- nespresso.com/dk
Vi fik lovet privat levering men jeres…
Vi fik lovet privat levering men jeres leverandør tvang os til at acceptere levmeirng i Kvickly city Svendborg. Pinkoden vi fik tilsendt virker ikke…..!!
Meget, meget dårlig service - og meget lidt bæredygtigt
Der er gået en pakning i min kaffemaskine 2 1/2 år efter jeg har købt den. Da den dermed er udenfor garantien vil Nespresso ikke en gang tage den ind til reparation, men jeg må købe en ny af dem (eventuelt refurbished). Jeg kan altså forære dem min gamle maskine, som nemt kunne repareres, så de kan sætte en pakning i og sælge den igen samtidig med, at jeg må "få lov" at købe en ny.
Kan næsten ikke være i hvor lidt bæredygtigt det er for et firma, der ellers reklamerer med, at de er B-Corp certificeret.
Virkeligt dårlig service fra et firma, der ellers sælger meget dyre produkter/ kapsler
vi bytter med et smil
forsøgte 27/12-24 at bytte en julegave der var købt forkert. Havde fået org.kapsler-jeg bruger vertuo. Havde bon med og tænkte ingen sag, men blev klogere.
Da min datter (giveren) havde købt via konto (cc), kan man åbenbart ikke hverken få byttet eller tilgodebevis. -De (RC) kunne kun sende pengene tilbage til min datter. Hvilket idiotisk system. Hun skal så IGEN købe kaffen, og IGEN give mig den. 110 % IDIOTI.......men som der står øverst på bonen: Vi bytter med et smil......mvh et nu tidligere medlem
Hold jer væk fra at benytte LOKKENDE kaffetilbud m. mulighed for gave med i købet. Eller check lagerbeholdning af gaven, før I handler.
Jeg benyttede mig af et tilbud om at købe 300 kaffekapsler og få en mælkeskummer med i købet.
Jeg købte varen i sidste øjeblik og læste godt det med småt, at der tages forbehold for udsolgte varer.
MEN PÅ INTET TIDSPUNKT I KØBSFORLØBET, blev jeg gjort opmærksom på, at mælkeskumeren var udsolgt. Mage til bondefangeri og vildledning skal man lede længe efter.
Jeg ringede til kundeservice og en medarbejder der kunne tilbyde 2 RØR kaffe i stedet for. Det samme kunne de via den mailadresse, servicemedarbejderen bad mig skrive til for yderligere klage.
@NESPRESSO, synes I SERIØST!!, at 2 rør kaffe kan opveje en mælkeskummer og den vildledning, jeg synes, jeg har været ude for??
Ville I selv være tilfredse med det byt?
Jeg har ellers altid været ovenud tilfreds med både kaffe og service, men efter sidste oplevelse, kommer jeg til at købe andet mærke kaffe.
Har ellers været tilfreds
Har ellers været tilfreds, men ikke længere, de sender en pakke med budbee, den bliver fejlsorteret nu for 3. gang, så har været undervejs i snart 2 uger eftersom der lige var en weekend hvor Budbee tilsyneladende ikke arbejder.
Med den levering kunne jeg havde hentet den hurtigere i Sverige.
Bliver ikke Nespresso der står på min næste maskine med den leveringsservice.
Smid din Nespresso maskine ud!!
Har en 4 år gammel Nespresso maskine som jeg har betalt 5.300 kr for. Ringede til Nespresso, for at høre hvor jeg kunne aflevere den til reparation. De sagde, at de ikke udføre reparationer og at jeg bare måtte smide den ud.
Husk det næste gang I køber en Nespresso maskine. Spild af penge, dårlig service og ikke særlig bæredygtigt.
Tænker jeg er færdig med det firma 🙄
Køber ikke det l..
Køber ikke det l... igen. Har en maskine jeg ikke kan få firmvare opdateret på.
Elendig service og leveringsoplevelse
God kaffe, men elendig service og leveringsoplevelse
Jeg bestilte kaffe fra Nespresso den 28. november, som skulle leveres til min hjemmeadresse inden for 1-3 dage via Budbee. Den 3. december modtager jeg en SMS om, at pakken er blevet leveret og kvitteret som afleveret personligt. Problemet er, at ingen hjemme hos os har modtaget pakken. Min mand var hjemme hele dagen, og der blev ikke leveret noget.
Jeg kontakter Budbee, som beder mig spørge rundt hos naboerne, selvom pakken skulle afleveres personligt. Dette virker besynderligt, da vores naboer næppe ville tage imod en pakke, der ikke er deres, og de har heller ikke fået den. Jeg ringer herefter til Nespresso dagen efter, som lover at kontakte Budbee og sender mig ny kaffe, hvis pakken ikke kan findes.
Efter flere dage uden opdateringer kontakter jeg Nespresso igen, men denne gang kan de ikke se, at jeg tidligere har ringet. Sagen ser ud til at være glemt, og jeg må starte forfra. Herefter følger flere opkald fra min side, hvor jeg bliver forklaret procedurer, der skal følges, før noget kan ske – men intet sker.
Nu, 9 dage senere, har jeg stadig ikke modtaget min kaffe. Til gengæld har jeg netop modtaget en faktura, hvor jeg bliver opkrævet for den kaffe, jeg allerede har betalt for. Det føles som en uendelig kamp for at få noget, jeg allerede har købt.
På den positive side er Nespressos kaffe af høj kvalitet, og de unge mennesker, jeg talte med i kundeservice, var høflige. Desværre var de ikke særligt hjælpsomme. Situationen er så frustrerende, at jeg overvejer at sælge vores Nespresso-maskine og finde en anden løsning, hvor det er nemmere at få fat i kaffe.
Det er simpelthen ikke i orden, at en simpel ordre på kaffe bliver så besværlig og tidskrævende.
Kør 110 km eller vent en lille uge på dine vertuo kapsler
Har endnu ikke modtaget min kaffe som blev bestilt i torsdags på ordre nummer 19393225, det er ikke første gang det glipper nu gider jeg ikke mere.
Problemet er at I afvikler jeres butikker på Sjælland, først Lyngby nu Rødovre, min nærmeste butik ligger 55 km væk, så jeg kan enten køre 110 km eller vente flere dage på at modtage min kaffe.
Abonnement #3054049
Abonnement #3050593
Er derfor lukket og jeg må ud og finde en ny kaffe leverandør.
Ps.
Kunne i ikke gøre det muligt at fravælge månedens “kaffe” og andre “gaver”, jeg har skuffer fyldt med alt mulig “kaffe” som jeg aldrig kommer til at drikke, det føles bare forkert at smide skidtet i skraldespanden, hvem sender “kaffe” der smager af pumpkin spice cake eller ristet hasselnød til en voksen mand 😆 det er simpelthen for useriøst.
Det er muligt at i kalder det gaver men i sidste ende er det jo forbrugerne der betaler.
Tak for denne gang.
Har egentlig været ganske godt tilfreds…
Har egentlig været ganske godt tilfreds med Nespresso indtil i skiftede levenradør for udbringning. Budbee er total håbløse. Bestilte kaffe maskine og kaffe samtidig. Kaffe maskinen kom efter 4 dage men har ikke set noget til kaffen. Nespresso's kundeservice kan heller ikke umiddelbart finde kaffen. Så nu bliver det alternative levenradør af kaffe for mig fremover.
Håbløs service
Jeg havde glædet mig til at købe min nye Nespresso kaffemaskine Black Friday, men det har været alt andet end en fornøjelse indtil videre. Jeg købte min maskine i Salling Aalborg en Nespresso Vertuo Next. I købet af maskinen bliver der reklameret med 200,- kr. Rabat på kaffe ved køb af kaffe på deres hjemmeside. Det er dog et større salgs trick end som så. QR koderne på maskinen er "udløbet" 30/6 2024 så den melder fejl. Får udleveret ny QR kode "udløber" 31/12 2024 melder også fejl. I mellemtiden har jeg bestilt kaffe på deres hjemmeside for 800,- kr. uden rabat da jeg jo gerne vil nyde min nye kaffemaskine. Efter en uge begynder der så at komme vand ud af vandbeholderen hver gang jeg har brugt min maskine. Tager i Salling og bytter maskinen og får en ny kaffemaskine og en ny 200,- rabat kupon med. Kupon virker selvfølgelig stadig ikke. Jeg ringer til Nespresso kundeservice, for det kan ikke passe at det skal være så besværligt. Må jo desværre konkludere at kundeservice i Nespresso stemmer lige så godt overens med deres fejlagtige 200,- rabat kort. Håbløs service, håbløs maskine.
Jeg har købt en ny Nespresso maskine…
Jeg har købt en ny Nespresso maskine (den gamle var slidt op😊) for ca 1,5 år siden. Det er en fantastisk maskine og jeg nyder al den gode kaffe den laver til mig😊
Desværre virkede min maskine ikke søndag morgen. Jeg ringede til kundeservice men de kunne desværre ikke hjælpe. De bad mig indlevere maskinen hos Nespresso i Rødovre (hvor maskinen er købt), men da jeg kom for at aflevere den ville de ikke tage imod den, så jeg måtte køre videre til Fields😞
Her kunne jeg heldigvis få lov at indlevere maskinen men fik besked om at der kan gå hele 5 uger før jeg får den tilbage og at der ikke var en lånemaskine jeg kunne få med hjem i perioden. Det MEGET længe at undvære sin forholdvis nye maskine. Jeg havde håbet på bedre service når man har købt en forholdvis dyr maskine hos Nespresso😞
Dårlig service og elendig proces!
Jeg har haft en yderst frustrerende oplevelse med Nespresso. Deres leveringsproces og videre håndtering er under al kritik. Efter at have talt med en medarbejder ved navn Denis, som oplyste, at han skulle have fri, blev jeg tvunget til selv at tage fat i Nespresso igen for at få svar på min ordre. Dette burde være deres ansvar – ikke mit som kunde!
Medarbejderen, jeg talte med, var desuden ubehøvlet og manglede tydeligvis forståelse for kundeservice. Oven i det har Nespresso allerede trukket pengene fra min konto, men ingen ved, hvor mine varer befinder sig.
Denne oplevelse har været en kæmpe skuffelse, og det får mig til at overveje, om jeg overhovedet vil handle hos dem igen. Hvis man ikke kan levere ordentlig service, bør man måske overveje sine prioriteter som virksomhed.
Fakta
Bestilling af Kaffe : 28.11.24
Ringet til Nespresso : 03.12.24
Jeg bestilte for 1.600kr kaffe i…
Jeg bestilte for 1.600kr kaffe i oktober, pakken kom aldrig frem til udleveringsstedet. Jeg kontaktede Bring efter nogle dage og fik dem til bekræfte at pakken var forsvundet et sted imellem deres central og Silvan. Efterfølgende fik jeg fik service fra Nespresso og fik en erstatnings pakke og fik besked på at jeg skulle ignorere den faktura jeg ville modtage på den nye pakke. Nu her en måned senere har jeg så fået en rykker. Da jeg ringer tik kundeservice hos Nespresso, bliver jeg nærmest beskyldt på at lyve og have modtaget både den oprindelige pakke og erstatnings pakken. Og efterfølgende bliver jeg så beskyldt for at have modtaget pengene retur for den bortkomne pakke og derfor skulle jeg betale den nye faktura. Jeg bliver bedt om at indsende konto udskrift fra min bank, så de kan se jeg ikke har modtaget pengene retur, hvilket jeg aldrig har!! Jeg har skrevet til kundeservice og sagt at jeg betaler den nye faktura, når jeg har modtaget pengene de siger de vil kreditere for den første pakke. Jeg gider ikke betaler beløbet (1.600kr) to gange, Nespresso skylder mig 1.600kr og jeg skylder dem 1.600kr, det er skørt at de ikke bare kan udligne det. Nu hvor jeg så har skrevet at jeg ikke betaler før jeg får min penge, så har du lukket min konto hos dem. Jeg har været trofast kunde i 14år, det er godt nok det mest sindsyge jeg længe har oplevet. Jeg kommet til at lukke min konto. DET ER UTROLIG DÅRLIG KUNDESERVICE.
Skuffende produkt og Kundeservice
Kære Nespresso
Både skuffende produkt og skuffende kundeservice.
Vi købte i oktober 2023 en Nespresso Creatista maskine hos Elgiganten, som skulle repareres, men Elgiganten påstår at fejlen ligger os hos da de ikke mener den er afkalket. Nu forholder det sig sådan, at maskinen selv "kalder" ind til afkalkning, og maskinen kan faktisk ikke bruges før den er afkalket -så det er ikke os der har gjort noget forkert. Vi ringer til Nespresso som bekræfter vi har gjort som vi skulle, men lige lidt hjælpe det, da Elgiganten holder fast i vi skal betale 1.040,- for at få den repareret.
Vi ønsker IKKE at få den lavet igennem Elgiganten, da vi IKKE kommer til at ligge flere penge hos det firma.
Vi skriver om ovenstående til Nespresso, som desværre hverken kan hjælpe med en servicepartner der kan lave maskinen, eller selv ønsker at reparere maskinen, selvom de erkender at det er maskine der har været for dårlig, og ikke os der ikke har afkalket maskinen.
Man kunne godt ønske sig, at Nespresso have en kundeservice, for der er da absolut ingen service/hjælp at hente der.
Kaffen smager fantastisk og servicen
Kaffen smager fantastisk og servicen
er helt top. Min nespressomaskine gik i stykker efter 1,5 år. Et opkald til kundeservice og lidt video af skaden og vupti var en sprit ny maskine på vej 👍
Det er dælme iorden 💪
Én stjerne fordi I bruger Budbee
Én stjerne fordi I bruger Budbee, ingen levering af pakke, løgn om ikke at kunne finde adresse samt at der var ringet
Dårlig service!!v
Min kæreste og jeg fik en ny Nespresso Vertuo for halvandet år siden. Vi var glad for den i starten og vi købte for flere 100 kr. hver mdr. Efter halvandet år gik maskinen i stykker og da vi ønskede at lave en reklamation fik vi af vide at vi ikke havde registeret maskinen online og at vi derfor ikke kunne modtage en ny. samtidig fik vi afvvide at de ikke gad at lave maskinen da det ville koste for meget for dem.... Dertil måtte vi ringe til kundeservice flere gange for at få disse informationer fordi ingen vidste noget...
Betalt 800kr for kaffe der ikke blev…
Betalt 800kr for kaffe der ikke blev leveret.
Efter 17 dage stadig ikke penge retur, selv efter utallige rykkere. Heller ikke tilbud om at sende nogle kapsler ekspres.
Bodil Petersen
Dårlig levering
Efter Nespresso er gået over til at anvende Bring er leveringen blevet usædvanlig langsommelig.
Lees meer over geverifieerde reviews.