Nesto Holland Tegelwerken - Sanitair Reviews

1. Tegelwinkel

ZEKER VAN UW ZAAK Wij lopen niet voorop met stuntaanbiedingen. Wij hanteren liever het hele jaar door de scherpste prijs. Ons assortiment omvat een ruime collectie scherp geprijsde wand- en vloertegels van absolute topkwaliteit. Naast die kwaliteit profiteert u bij ons ook nog eens van een ongeëvenaarde service. Wij doen daarin geen concessies en u weet dus vooraf al exact wat u voor een bepaald bedrag van ons mag verwachten. Transparant en eerlijk.

Uitstekend

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Toilet en badkamer renovatie

Onlangs is door Nesto het toilet en de badkamer in onze woning compleet gerenoveerd. Wij zijn erg tevreden over de vakkundige wijze waarop dit is gebeurd. Het eindresultaat mag er zijn, TOP! Fijn contact met medewerkers in de showroom, de uitvoerder en de harde werkers “op de werkvloer”. Als er zich al een probleem of onduidelijkheid zich op deed, werd dit snel en soepel opgelost. Kortom we kunnen iedereen Nesto Tegelwerken/Sanitair aanbevelen.

9 februari 2026

Een zeer tevreden klant!

Wij zijn super tevreden over de geweldige service van Nesto. Vanaf het eerste contact tot de afronding van het werk zijn we alleen maar positief verrast. Alle medewerkers die betrokken waren – van binnenkomst tot eind resultaat verdienen een groot compliment.
Ze werken professioneel, vriendelijk en denken echt met je mee. De communicatie was duidelijk, afspraken werden netjes nagekomen en het eindresultaat is boven verwachting.
Als het mogelijk was hadden we zonder twijfel een 5+ sterren beoordeling gegeven. Nesto, bedankt voor de topservice!

12 december 2025

Nesto uw zorg omgezet in een plezier.

Nesto is een zeer professioneel bedrijf dat grotere projecten doet, echter ook de kleinere klanten zoals wij zeer serieus neemt. Je kunt elke merk tegel of sanitair in je project opnemen. Denk wel mee, en maak duidelijke keuzes! De uitvoerder was steeds aanspreekbaar, gaf belangrijk advies en ging werk niet uit de weg, hetgeen verrassend tot verrassende leuke oplossingen heeft geleid. Nesto heeft alle expertise in dienst, niet alleen het perfect leggen van grote tegels (1,2 x 1,2m) maar ook elektra, loodgieterswerk, stucwerk en niet onbelangrijk het afmonteren. Ook voor een klein dingetje stond de uitvoerder voor ons huis, al nadat het project afgerond was. Al met al zeer tevreden met onze nieuwe badkamer, toilet, inloopkast, hal, eetkamer, woonkamer en hobbykamer! Als we gaan verhuizen en verbouwen is onze keuze een simpele! Met dank aan allen van Nesto die dit project van onze zorg in een ervaring met plezier hebben kunnen maken.

7 augustus 2025

Goed advies en perfecte afwerking

Goed advies en perfecte afwerking.
Volledig volgens verwachting.
We hebben een badkamer en wc volledig laten verbouwen en zijn heel tevreden.
Monteurs zijn aardig en denken mee.
Helemaal tevreden.
Bedankt.

21 juli 2025

Goed bedrijf voor badkamerrenovatie dat van aanpakken weet!

In 2021 lieten wij Nesto onze oude badkamer renoveren. Het was volop Corona en dat maakte de klus best lastig qua omgang met de mensen die in ons huis moesten werken, maar het is uiteindelijk allemaal goed gelukt. Uiteindelijk is de badkamer naar tevredenheid opgeleverd. Na 4 jaar begon één van de kranen te lekken. Ditwerd probleemloos en zonder kosten terstond opgelost met een gloednieuwe kraan. Ook na oplevering is de service prima bij Nesto!

22 januari 2025

Wat een fijn bedrijf

Wat een fijn bedrijf. Van inmeten, ontwerpen en plaatsen van onze badkamer zijn wij zeer tevreden. Top !!
Kan ieder Nesto aanbevelen.

23 juli 2024

Een supermooie badkamer en toilet!

Wij zijn erg tevreden over de service en het geleverde werk van Nesto. We werden prettig ontvangen in de mooie showroom. Het ontwerp voor de badkamer was verrassend en echt heel vernieuwend. Het toilet hebben we toen ook meteen laten doen. De planning werd duidelijk gecommuniceerd. Het resultaat is echt prachtig. Er is vakwerk geleverd en wij zijn tevreden!

5 juli 2024

Lekkage in badkamer

Lekkage in badkamer. Snel, professioneel en onzichtbaar opgelost.

Om lekkage te benaderen moest tegelwerk verwijderd worden. Keurig zonder onnodige extra schade gebeurd en hersteld. Niks meer van te zien. Nette en vakkundige medewerkers. Alles schoon opgeleverd.

15 april 2023