Ik ben nog steeds heel tevreden van de dienstverlening. Steeds bereikbaar en 100% betrouwbaar. Gaan pro-actief op zoek naar de beste telecom-oplossingen op vlak van prijs/kwaliteit. Daarom werken we a... Toon meer
Netcom gaf zelf aan dat we konden besparen door onze contracten te herzien. Het werk hiervoor werd ons door Netcom uit de handen genomen, zodat wij enkel ons akkoord moest geven en de nieuwe sim kaa... Toon meer
NetcomMobile is een zakelijke telecomprovider die zich richt op flexibiliteit en betrouwbaarheid. We bieden mobiele abonnementen via meerdere netwerken voor optimale dekking, data- en eSIM-oplossingen die meegroeien met uw bedrijf, en vaste internetverbindingen zonder onnodige bundels of verborgen kosten. Met één aanspreekpunt en transparante service zorgen we ervoor dat bedrijven altijd verbonden blijven en hun telecomkosten onder controle hebben.
Booiebos 8a, 9031, Destelbergen, België
Wij werken al jaren samen met Steven van netcom-oplossingen. ik moet zeggen dat hij een geweldige geweldige service geeft !!!!

Antwoord van Netcom Solutions
Steven van Netcom Solutions heeft mij bij elke vraag of probleem met zowel gas, elec als telecomoperatoren steeds snel geholpen. Blij een contactpersoon te hebben waar je kan op rekenen :-)

Antwoord van Netcom Solutions
Trustworthy partner who always tries to deliver.

Uitstekende service!
Bij eender welke vraag of probleem staat Steven klaar met een antwoord. Hij denkt met ons mee en is snel bereikbaar. Kortom, wij kunnen vertrouwen op een uitstekende service.
Al jaren werken we met Steven samen, hij is een ondernemer die perfect weet hoe hij met klanten moet handelen. Meedenken maar vooral zijn degelijke en snelle feedback helpen ons. We hopen nog lang op deze service te kunnen rekenen, en wensen Netcom Solutions veel succes!!! Patrick Mok B.L.C. bv
WIj werken nu al geruime tijd samen en kan eigenlijk niet veel zeggen alleen maar dat ze TOP werk leveren, altijd goede opvolging en ook opzoekingen.
Ik kan alleen maar deze firma aan iedereen aanbevelen !
Eindelijk eens mensen die mee denken en mee werken voor u bedrijf en u niets aansmeren dat je niet nodig hebt of gevraagd hebt.
zijn er toch door omstandigheden problemen dan is de oplossing bij steven te vinden, alles wat krom is trekt hij recht.
hier kan ik alleen het volgende over zeggen,
TOP, SUPER, UITSTEKEND, en vooral zeker een aanrader.
Al jaren klant bij Netcom Solutions
Perfecte service en ondersteuning.
Krijgen zo goed als altijd onmiddellijk antwoord op al onze vragen
De perfecte oplossing voor je bedrijf. Ze denken zakelijk mee en zoeken samen met jou de beste oplossing op maat. De service achteraf en opvolging verlopen zeer vlotjes. Deze mensen weten met wat ze bezig zijn. Niet twijfelen maar gewoon doen!
Groetjes,
Frederik
Snel, vlot en to the point. En een kostenbesparing van +/- 20%. 👍
We werken al sinds 2016 samen met Netcom Solutions, ze hebben top telefonisch medewerkers en ook top adviseur! Netcomsolutions is the best!
Opperbeste klantenservice! Een aanrader!