2,4

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Blir kasteball mellom Telenor og Netel

Blir kasteball mellom Telenor og Netel. Ingen orientering ved oppstart, underveis, ved endringer eller oppmøte. Ingen informasjonsflyt på hverken telefon eller epost. Ringer og nye lovnader blir gitt uten oppfølgning.

Ble lovt leveranse innen Q4 2025. Flere purringer på begge parter og en lite serviceinnstilt telefonsamtale med Netel senere er man fortsatt like rådvill. Dette kan umulig være standard?

Avventer nå dialog fra Netel og håper å returnere med en bedre opplevelse og anmeldelse.

9 februari 2026

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Spurte kundebehandler om hvilke løsninger som fantes da vårt fiberuttak ikke kan stå der det står lenger. «Leve uten internett» var svaret jeg fikk. Veldig spesielt! Rart at store selskaper kan samarbeide med Netel.

10 oktober 2025

21.8.25

21.8.25: avtale 12-16, ingen fra netel kom eller ga lyd fra seg. Fikk heller ikke tak i netel på tlf. Fikk tak i di noen dager etter, da ble ny tid satt opp.
3.9.25: 8-11, montør dukker opp men skjønner ikke hvorfor han er sendt dit, han sier han ikke finner kabelen som kundesenteret deres mener ligger der? Så ingenting skjedd da heller og enda flere timer med tapt arbeidsinntekt.
Jeg ba da montør om å pakke sammen og reise, jeg sa også opp avtalen med Telenor på tlf og lydopptak fra deres side med en eneste gang. Helt håpløst. Det vil fremmes krav til arbeidsinntekten jeg har tapt på dette. Og regningene fra Telenor bestrides. Bra jobbet Netel, dere er virkelig ett firma med klasse 🤡

3 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kundeservice er ikke et fokus hos Netel

Til å arbeide med kommunikasjonsmidler, er Netel ironisk nok elendige på kommunikasjon. Service og kundebehandling er dessverre IKKE et prioritert område for Netel.
Montørene er heldigvis dyktige, dersom man ved et lykketreff skal få de på besøk.

22 juli 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fornøyd.

Litt dårlig kommunikasjon på forhånd. Men de 2 unge menn som kom har gjort en kjempebra jobb! Vennlig og de dro ikke før alt fungerte som det skulle. Jeg er fornøyd!

31 maart 2025

Katastrofal kundeservice!

Jeg hadde avtale om installasjon 31.august 2022. Dessverre blir det skade på mitt hus. De hadde ikke tid til å trekke kabel opp til 2.etg, slik at det skulle de ta i løpet av 2 uker. De gir uttrykk for å være veldig lei seg for skaden, og skal selvfølgelig ordne opp. Hver gang jeg tar kontakt får jeg beskjed av en kundebehandler at "de jobber med saken" Fremdeles et halvt år senere får jeg samme beskjed,"de jobber med saken"Montørene som skulle legge kabel opp til 2.etg. har fremdeles ikke fått utført sitt arbeide. Det har blitt gjort en rekke avtaler, men samtlige er avlyst med forskjellige begrunnelser; sykdom o.s.v. Dette firmaet er totalt useriøse og du får aldri mulighet til snakke med noen som er ansvarlige. Kundeservice som er helt på trynet.

30 augustus 2022

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.