Ik was altijd sceptisch over CBD producten, maar na de toenemende pijn in mijn gewrichten door reuma (vooral in de handen) heeft mijn dochter me overtuigd om het een kans te geven en tot mijn verbazi... Toon meer
Super product! Ik gebruikte CBD van verschillende drogisten en de smaak beviel me absoluut niet, nou gebruik ik een aantal weken de druppels van netherleafs en dit is vele male lekkerder en werkt bet... Toon meer
Eindelijk een natuurlijke oplossing Al jaren gebruik ik dagelijks ritalin voor mijn ADHD, constant had ik last van een tal van bijwerkingen en ben ik opzoek gegaan naar een natuurlijke oplossing. D... Toon meer
na dagelijks gebruik namen bij mij de klachten in me nek flink af. waardoor ik minder hoofdpijn kreeg en makkelijker door me werkdag heen kwam. zeker een aanrader als je vaak last van nek of rug kl... Toon meer
Netherleafs bestaat uit een team van experts op het gebied van cannabinoïden. Wij bieden verschillende hoogwaardige CBD, CBN, CBG en HHC producten. Wij ontwikkelen continu door met de meest recente updates, om de beste kwaliteit producten aan te bieden op de huidige markt.
Melbournestraat, 3047BH, Rotterdam, Nederland
- +31618757950
- Contact@Netherleafs.com
- netherleafs.com
De HHC Gummy Bears werken goed en ik…
De HHC Gummy Bears werken goed en ik slaap er heerlijk van!
Slaapproblemen aanzienlijk verbeterd door HHC gummy bears
Ik kamp al een tijdje met slaapproblemen. Ik word dan voornamelijk midden in de nacht wakker en kom daarna niet meer in slaap. Door nader onderzoek kwam ik uit op cbd olie en dacht laat ik de gummy bears is proberen. Ik slaap als een roos, ik word niet meer midden in de nacht wakker. Ook dit is terug te vinden op mijn horloge die aangeeft dat ik langer diep slaap. Ik bestelde het product en het werd gelijk de volgende dag geleverd, top service!!
Ik kom nu sneller in slaap en slaap ook…
Ik kom nu sneller in slaap en slaap ook vaster zo kom ik beter aan mijn nachtrust toe.
Snelle service en super alternatief voor mijn adhd
Wederom weer opnieuw de cbd druppels besteld, ik gebruik het als natuurlijk alternatief tegen mijn adhd en ben super tevreden. Maandag besteld en dinsdag lag het door de brievenbus!
Beste cbd olie die ik ooit gebruikt…
Beste cbd olie die ik ooit gebruikt heb! Voor mij geen weg meer terug.
Geweldige service
Echt een top product
Fantastische producten
Klantvriendelijk
Echt een aanrader
Plus een snelle berlzorging
Goede klantenservice
Goede klantenservice, lekker van kunnen slapen en snel bezorgd
Goeie service
Goeie service, snel bezorgd en ik slaap eindelijk weer goed!
Ik slaap super van de hhc gummy bears wauw
De Gummy bears gebruik ik nu om beter te slapen en wat werken deze super zeg!!!!! Na 1 uur wordt ik wat suf en val ik heelrijk in slaap en ik slaap super diep en wordt uitgerust wakker!
CBD Gummies werken super tegen paniekaanvallen
Ik heb al sinds kinds last van paniek aanvallen en via via goede dingen gehoord van CBD, en nu heb ik inmiddels twee weken de blauwe bessen gummies 2x per dag op en ik heb gek genoeg geen aanval meer gehad, zeker een aanrader en was zeer snel bezorgd ook!
Aanrader de HHC Hash
De CBD hash vond ik persoonlijk lekker roken en ik heb echt heerlijk geslapen, eerlijk gezegd zelfs beter dan voor normale hasj uit de lokale coffeeshops
Ik heb slaap heerlijk van de gummy bears
Ik heb de gummy bears voor het slapen genomen en ik ben onwijs snel in slaap gekomen en een heerlijke diepe nachtrust gehad
Top ervaring!
Aantal dagen geleden en zak gummybears mogen ontvangen. Ik moet echt eerlijk zeggen dat ik hemels slaap. 45 minuten voor het slapen 1/2 nemen, en je word prins heerlijk wakker de volgende dag. Zeker een aanrader!
Top product en goede kwaliteit👌🏼
Goed product werk super
Werkt super
Werkt super, mijn vragen werden snel beantwoord en het pakketje was snel en netjes bezorgd.