Uitkijken mensen!! Ik heb vorige jaar 30 euro meteen moeten betalen op 14 september ... Heb ik ook netjes gedaan. Weken erna kreeg ik een dreigbrief dat ik niet tijdig heb betaald en dat ik een... Toon meer

IBeste, Dank voor uw bericht. Wij willen u graag laten weten dat wij uw verzoek hebben verwerkt en dat uw opdracht bij ons per direct is stopgezet. Hoewel onze dienstverlening al was... Toon meer

Ik zou géén sterren geven, wat een malafide bedrijf. Misbruik maken van mensen die niet door hebben dan ze niet bij desbetreffende leverancier opzeggen. Hier verdienen ze schandalig bedragen mee. Mijn... Toon meer

1 ster is nog teveel. kan niet legaal zijn deze praktijken. in kleine lettertjes staat dat je even akkoord bent gegaan met 30 euro factuur voor niks. Edit: 5 sterren reviews zijn fake Er zijn al... Toon meer

1,5

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Vreselijk

30 euro vragen voor een opzegging (wrs in de kleine lettertjes te lezen) en opzegging is niet aangekomen bij sportclub.

19 april 2024

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk, denk je op te zeggen bij de vriendenloterij, wordt er 30 euro geïncasseerd door Netjes Opzeggen.
Hoe komen zij aan mijn gegevens? Nooit een incasso opdracht verstrekt of rekeningnummer.
Hier word je heel verdrietig van.

5 april 2024

Opzegging postcode loterij

Wou postcode loterij opzeggen. Formulier ingevuld. Niets gehoord. Of de opzegging is gedaan is onduidelijk. Ze hebben mijn bankrekening in vertrouwen gekregen. Tot nu toe nog niets afgeschreven.

Zojuist de Postcode loterij telefonisch opgezegd.
Was binnen 5 minuten geregeld.

Telefonisch zijn ze onbereikbaar. In een review van Abe Endo staat een 06-nummer: dat nummer is buiten gebruik. Ik wou ze bellen. Ze hoeven de opzegging niet meer te doen: heb ik al gedaan.

Ik blijk toch op 27 maart 2024 een mail te hebben gekregen. Was bij spam beland. Ik heb per omgaande een mail terug gestuurd, met de mededeling dat ze niets meer hoeven te doen. Heb de opzegging reeds gedaan. Factuur kreeg ik als bijlage.

30 maart 2024

Werkelijk te gek voor woorden wat al…

Werkelijk te gek voor woorden wat al blijkt bij de andere reviewers, je denkt dat je op de site van de vriendenloterij zit en in goed vertrouwen vul je alles netjes. Niet wetende dat je op hun site zit want werkelijk 30 euro betalen hiervoor is te gek voor woorden. Daar gaat niemand mee akkoord mijn geld direct terug geboekt ga dit zeker melden.

18 maart 2024

1 ster is nog teveel

Edit: 5 sterren reviews zijn fake

Er zijn al rechtzaken geweest voor soortgelijke praktijken op websites waarbij bedragen in kleine letters worden verstopt en dat de actieknop niet aangeeft dat je ergens voor gaat betalen

22 maart 2024

Oplichting?

We dachten op de site van Amazon prime een abonnement op te zeggen. Meteen gemeld na 30 seconden..dat t niet hoeft en bij de juiste site op amazon prime netjes zelf opgezegd.
Netjesopzeggen.nl was al aan de slag gegaan. Ja hoor tuurlijk. Factuur sturen naar ons dat ging idd snel.
Ze hoeven niks te doen maar willen wel ff snel vangen.
Bedankt hoor netjesopzeggen.nl

21 maart 2024

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf.
Akkoord gegaan met de voorwaarden om 30,- te betalen voor de diensten die zouden worden uitgevoerd door hen.
Belachelijk hoog bedrag gezien het een abonommentservice betreft die binnen 2 seconden zelf is opgezegd.

Uiteindelijk heb ik zelf de abonommentdienst opgezegd en heeft dit bedrijf geen diensten meer voor mij uitgevoerd.

Ze verwachten alsnog de 30,- terwijl zij hier niks voor gedaan hebben.
Geven zelf aan wel hier iets voor gedaan te hebben maar kunnen niet aantonen wat.

Schandalige oplichters.
Wij gaan aangifte doen.

17 maart 2024

Had echt een slechte ervaring met…

De klantenservice van netjesopzeggen is bereikbaar op: 06-43475958

Had echt een slechte ervaring met netjesopzeggen.nl. Ze vragen onverwachts geld voor het opzeggen van services, echt niet oké.

Kreeg zelfs dreigmails over betalen of anders deurwaarders aan mijn deur. Serieus, dit voelt als een scam.

Dus, opzeggen daar? Denk twee keer na. Vind dat er iets tegen dit bedrijf gedaan moet worden, misschien zelfs naar Boos stappen.

14 maart 2024

Is dit jouw bedrijf?