Update 25 juli, toch 4 sterren omdat ik na 2 maanden alsnog de doeken binnen heb gekregen, Update 26 juni 2025: nog steeds niks ontvangen, wel krijg ik mails van hun met o.a. dat ze mij missen pf... Toon meer
Ik heb recent een set droogdoeken gekocht, en ik ben echt onder de indruk! De doeken drogen ontzettend snel en nemen verrassend veel vocht op zonder dat ze zelf kletsnat aanvoelen. Daarnaast zij... Toon meer
Ik heb 24 dec een bestelling gedaan en nog steeds niets ontvangen. Krijg geen reactie op mijn mails en telefoon wordt niet opgenomen. Vandaag 22jan. gelukkig mijn bestelling ontvangen. Was bij ee... Toon meer
Update: 2 juli 2025 en nog steeds niks ontvangen. De zgn website is ook niet meer bereikbaar of beschikbaar. Waarschuwing!!!! Koop nooit iets bij NEVANE want je bent je geld kwijt. Het zijn gewoo... Toon meer
WIJ ZIJN NEVANE NEDERLAND Onze missie is om hoogwaardige, duurzame schoonmaakproducten aan te bieden die zorgen voor een moeiteloos en streeploos schoonmaak resultaat in huis, auto en daarbuiten. We streven ernaar om schoonmaken gemakkelijker en effectiever te maken, zodat onze klanten kunnen genieten van een stralend schone omgeving zonder gedoe.
Nederland
- +31631210846
- info@nevane.nl
- nevane.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
nog geen pakket ontvangen
Fijne droogdoek, makkelijk in gebruik
Ik ben echt ontzettend blij met de droogdoek! Droogt snel en neemt veel vocht op.
Daarnaast zijn ze zacht en echt een perfecte aanvulling om mee schoon te maken. Echt een aanrader!
13 mei 2025 een bestelling gedaan van 6…
Update:
Waarschuwing!!!! Koop nooit iets bij NEVANE want je bent je geld kwijt. Het zijn gewoon oplichters!!
13 mei 2025 een bestelling gedaan van 6 droogdoeken, meerdere malen mail gestuurd waar mijn bestelling blijft maar geen reactie. Wel betaald, maar ze reageren gewoon niet, ook bellen geven ze niet thuis!
13 mei 6 droogdoeken besteld
Update 26 juni 2025: nog steeds niks ontvangen, wel krijg ik mails van hun met o.a. dat ze mij missen pfff, nou ik mis ook iets, mijn geld of mijn bestelling
Update: 8 juni, nog steeds niks ontvangen of enige reactie van het bedrijf!
13 mei 6 droogdoeken besteld, en nog niks ontvangen. T&T code blijft hangen op dezelfde plek, ook op mails word er niet gereageerd, zie dat meerdere problemen ondervinden met Nevane
De bestelling is na meer dan een maand…
De bestelling is na meer dan een maand nog steeds niet aangekomen. Ook zijn er geen enkele reacties op e-mails of telefonisch.
Op een totaal verkeerd adres bezorgd
Ik lees het bij meer reviews: niets ontvangen of op verkeerde adres. Hier idem: 17 december besteld, niets ontvangen. En gelukkig was er iemand zo lief om mij op te sporen via Facebook, waardoor ik toch mijn bestelling kreeg. Want: op een totaal verkeerd adres bezorgd. Alleen het huisnummer kopte en het eerste woord van de straat (straatnaam bestaat uit drie woorden). Dus: naam klopte niet, postcode niet en straatnaam niet. Was aan de andere kant van Utrecht. Wellicht tijd om een andere bezorger in de arm te nemen???
Voor de mensen die niets ontvangen hebben: waarschijnlijk ligt jullie pakket ook op een verkeerd adres. Kom daar maar eens achter...
Pakket op het verkeerde adres…
Pakket op het verkeerde adres afgeleverd ben op dat adres geweest zeggen dat ze niks ontvangen hebben nu willen ze me niet helpen wel betaald maar niks ontvangen zeggen dat je de pakketjes dienst moet bellen maar die zijn niet bereikbaar ze laten je gewoon vallen zeer laag ik zal ook tegen iedereen vertellen hoe ze bij nevana met de mensen omgaan
Over Nevane kan ik kort zijn
Over Nevane kan ik kort zijn. Ze leveren doeken van goede, degelijke kwaliteit. Zelfs lijkt kalkaanslag in de douche minder te worden. Voor de auto vind ik ze eveneens ideaal. Ook gebruik ik ze om de lak na te wrijven. Ik zou ze weer kopen bij Nevane (Let wel: ze hebben vaak aanbiedingen;-)
Geen ster: Niets ontvangen op 21 jan.2025
Vandaag 22jan. gelukkig mijn bestelling ontvangen. Was bij een dhl-punt gebracht zonder bericht.
25 jan.2025 Fijn contact per mail gehad met Nevane, zij stonden helemaal buiten de slecht gelooen bezorgkosten. Droogdoek bevalt prima!

Uitstekende ervaring met Nevane
Uitstekende ervaring bij Nevane!
Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij Nevane. De kwaliteit van de doeken zijn goed. Precies zoals er omschreven is.
De resultaten overtroffen mijn verwachtingen, en ik zou Nevane zonder twijfel aanraden aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Zeker 5 sterren waard!

Waardeloos
Bestelling zou de volgende dag geleverd worden.
Maand verder. Nog niets!
Bestelling annuleren kon niet want het was al verstuurd. Niet naar mij.

Antwoord van Nevane
Let op : bestelling wordt niet geleverd!!!!!
2 december 2024 droogdoek besteld. 2 x een bericht ontvangen dat ik de doek ontvangen heb. Ik heb Nevane laten weten dat ik nog steeds geen droogdoek heb ontvangen. De track en trace code die je ontvangt is onbruikbaar omdat het een bijzonder onbeveiligde site betreft. Er wordt duidelijk uitgelegd welke gevaren je loopt als je deze track en trace code volgt. Dus nooit meer bestellen bij NEVANE. Gewaarschuwd mens telt voor twee!!

Pakket werd vandaag geleverd
Op 04/12/24 heb ik de bestelling geplaatst en op 05/01/25 heb ik het pakket ontvangen. De informatie ivm status van bestelling kan beter. Pakket werd bij de brievenbussen achtergelaten. Product heb ik nog niet gebruikt maar ziet er uit zoals verwacht.

Antwoord van Nevane
Erg tevreden met de service en het…
Erg tevreden met de service en het product. Heb er zelfs 2 bij besteld om onder de boom te geven

Antwoord van Nevane
Ik heb de producten nog steeds niet…
Ik heb de producten nog steeds niet ontvangen.
En de tracé en track werkt niet, dus ik kan ook niet kijken waar de oroducten op dit moment zijn.

Top doeken!
Ik gebruik ze nu al een tijdje, ik vind ze perfect voor m’n badkamer mooi ook voor m’n ramen, en keuken gebruik ik ze 😊

Antwoord van Nevane
Goed product voor een eerlijke prijs
Ik was sceptisch over de prijs van MagicShine Magische Microvezeldoeken, maar het is elke euro waard. Het is alsof je professioneel schoonmaakt, maar dan gewoon thuis. De kwaliteit van de doeken is top, en ze werken echt op alle oppervlakken. Ik heb de 24 stuks gekocht en ben super tevreden.

Geweldige tijdsbesparing!
Ik ben echt onder de indruk van de MagicShine™ doeken! Het schoonmaken van mijn ramen en spiegels gaat zoveel sneller en makkelijker. Geen strepen of resten achteraf, en ik hoef geen schoonmaakmiddelen meer te gebruiken. Dit product bespaart me enorm veel tijd en moeite. Echt een aanrader!