Ik heb bij Irene het back on track programma gevolgd. Het ging fantastisch! Ik had me ook voorgenomen precies het programma te volgen en ik was 4 kilo in 4 weken kwijt! En dat terwijl ik me fantastisc... Toon meer
Een super lieve coach (Irene) en voel me super geholpen. De laatste kilo’s lukken maar niet maar ze blijft positief en me steunen
Irene is altijd objectief, behulpzaam, warm en geeft je een goed gevoel.
Vriendelijke consulente in Groningen die haar werk prima doet en veel verstand van zaken heeft! Ik ben zeer tevreden!!
- #3 van de 5 beste bedrijven in Centrum voor gewichtsbeheersing
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
NewFysic is er voor jou!
- al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
- Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.
Kwinkenplein 4, 9712 GZ, Groningen, Groningen, Nederland
- +31883230032
Vraagt klanten om een review
Een super lieve coach (Irene) en voel…

Irene is altijd objectief
Irene is altijd objectief, behulpzaam, warm en geeft je een goed gevoel.

Antwoord van NewFysic - Groningen
Vriendelijke consulente in Groningen…
Ik ben zeer tevreden!!

Antwoord van NewFysic - Groningen
Gaat echt super met mijn begeleider…
Gaat echt super met mijn begeleider Irene
Op die treffende en prettige persoonlijke begeleiding

Antwoord van NewFysic - Groningen
Goede manier om af te vallen
Eind april gestart met de New Fysic methode.
Gewoon lekker en gezond eten en supplementen. Tot nu toe bijna 15 kilo afgevallen, daar ben ik erg tevreden mee.
Naast de supplementen van New Fysic had ik het geluk dat ik een superfijne coach getroffen heb, Irene. Zij heeft door goed te luisteren de juiste aanpak gekozen om mij te helpen afvallen. Nu op goed gewicht, en niet bang terug te vallen in oude patronen.

Irene
Irene, locatie Groningen, is geweldig!
weet je altijd te motiveren, dringt niets op en laat iedereen in zijn/haar waarde.

Heel erg tevreden over New Fysic
Heel erg tevreden over New Fysic. Als je je maar aan het voedingsschema houdt. Krijg je het resultaat wat je wilt. Ben zelf net 20kg afgevallen. Met de coaching van Irene van New Fysic Groningen. Stop met twijfelen en begin morgen.

Super ervaring bij New Fysic Groningen
Vorig jaar mei besloot ik dat het tijd was voor verandering. Ik zat niet lekker in mijn vel en verlangde ernaar weer vrij te kunnen bewegen zonder beperkingen. Na wat rondvragen kwam ik terecht bij New Fysic in Groningen, waar ik doormiddel van Irene een ongelofelijke transformatie doormaakte.
Wat mij direct opviel bij New Fysic, was de persoonlijke benadering van Irene. Zij luisterde aandachtig naar mijn doelen en stelde een op maat gemaakt plan op dat niet alleen realistisch, maar ook haalbaar was. De wekelijkse weegmomenten waren een constante motivatiebron; ze hielpen me om kleine successen te vieren en gaven inzicht in mijn voortgang.
De methode van New Fysic leert je hoe je gezond, maar toch lekker kunt eten. Het dieetplan was divers en verrassend eenvoudig te volgen. Dit was een verademing in vergelijking met eerdere pogingen tot afvallen, waarbij ik me vaak beperkt voelde in mijn voedselkeuzes. Dankzij de goed gestructureerde begeleiding en duidelijke uitleg over voedingswaarden, is het me gelukt om 36,2 kilo af te vallen en mijn gewicht al meer dan twee maanden stabiel te houden.
12 kilo afgevallen in 3 maanden tijd
12 kilo afgevallen in 3 maanden tijd! Is me erg goed bevallen. Geen hongergevoel gehad, toch lekker kunnen eten! Kan het iedereen aanraden! Fijne begeleiding van Miranda gehad.

Antwoord van NewFysic - Groningen
Fijn om wekelijks begeleid te worden…
Fijn om wekelijks begeleid te worden met zoveel positiviteit!

Antwoord van NewFysic - Groningen
Irene is een fantastische coach
Irene is een fantastische coach. Altijd eerlijk en oprecht in haar adviezen.

Antwoord van NewFysic - Groningen
Ik ben heel erg tevreden .
Ik ben heel erg tevreden .
Ik ben huisarts en heb al vele mensen naar New Fysic verwezen met goed en blijvend resultaat . Zelf doe ik ook aan New Fysic en ben zeer tevreden . Het voedingsplan zit goed in elkaar en is goed vol te houden . Je moet het niet zien als een dieet maar als een gezond eet plan. Onze coach Irene Praaning van de vestiging Groningen is geweldig ! Ze is betrokken , warm , lief en goud waard voor New Fysic !!!

Prima
Ik heb via internet een startpakket gekocht. Ik ben daarna door Irene, Groningen, gebeld. En heb daar mijn eerste gesprek gehad. Zij heeft mij eerst op weg geholpen en na het gesprek nog meer gemotiveerd!

Super motiverend!
Super motiverend!! Irene heeft mij op een zeer positieve manier gestimuleerd!!

Antwoord van NewFysic - Groningen
Het had dan niet het gewenste resultaat…
Het had dan niet het gewenste resultaat maar mijn coach heeft me altijd super gesteund en gemotiveerd
Ik werd zeer plezierig geholpen
Ik werd zeer plezierig geholpen, veel goede suggesties hoe te koken en vooral veel groene groente te eten (in combinatie met bewegen)!
Super mooie methode om je levensstijl te veranderen! Super lieve coach met luisterend oor
Mooie methode om je levensstijl te veranderen qua voeding.
Super lieve coach die met je meedenkt!!