NewFysic - Hoofddorp Reviews 31

4,7

Concourslaan 2, 2132 DK Hoofddorp, Noord-Holland, NL

Deze week mijn streefgewicht gehaald🎉 Het was in het begin even wennen om mijn weg te vinden in wat ik lekker vind maar het is gelukt, ik ben 8 kg kwijt. Mede dankzij de fijne begeleiding van Esth... Toon meer

1. #3 van de 5 beste bedrijven in Centrum voor gewichtsbeheersing

NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

NewFysic is er voor jou!

al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.

• Concourslaan 2, 2132 DK, Hoofddorp, Noord-Holland, Nederland

• +31883230023

4,7

Uitstekend

Deze week mijn streefgewicht gehaald🎉

Deze week mijn streefgewicht gehaald🎉
Mede dankzij de fijne begeleiding van Esther Jongboer, NewFysic Hoofddorp.
Dankjewel Esther, je hebt me enorm gestimuleerd, ik ben heel blij met het resultaat.

27 januari 2026

Antwoord van NewFysic - Hoofddorp

Wat fantastisch dat je het streefgewicht hebt bereikt! We zijn blij te horen dat je 8 kg bent kwijtgeraakt. Fijn dat de begeleiding zo stimulerend is geweest en je zo tevreden bent met het resultaat. Dank voor de mooie woorden.

1e week van het NewFysic dieet plan

1e week van het NewFysic dieet plan en het afvallen gaat al fijn. Het is even uitvogelen wat jou eigen etensvoorkeuren zijn, maar je krijgt een grote hoeveelheid ideeën en de recepten voor de maaltijden zijn perfect en niet te ingewikkeld.
Ook met een druk leven is dit dieet (tot nu toe) goed te doen.

22 januari 2026

Antwoord van NewFysic - Hoofddorp

Fijn te horen dat het NewFysic dieetplan goed bevalt en het afvallen voorspoedig gaat! We zijn blij dat de recepten en ideeën helpen, zelfs met een druk leven. Bedankt voor de positieve feedback.

New Fysics met ozempic

Eind augustus meldde ik me bij New Fysics in Hoofddorp. Ik ben daar gestart met hun programma inclusief ozempic. Met de prikpen, een op maat gemaakt voedingsplan en supplementen was ik binnen een maand 8 kilo kwijt. Ik heb de ozempic maar 4 weken gedaan, maar ik heb hierdoor minder leren eten. En inmiddels 3 maanden verder ben ik nog meer afgevallen door mijn nieuwe eetgedrag. Ik eet kleinere porties en ik heb nog steeds geen hongergevoel. Blij met de begeleiding en een erg aardige dame, die je goed begeleidt,

5 december 2025

Antwoord van NewFysic - Hoofddorp

Wat fijn dat ons programma zo goed heeft gewerkt! We zijn blij te horen dat je succesvol bent afgevallen en je eetgedrag positief hebt kunnen aanpassen. Bedankt voor de mooie woorden over de begeleiding.

Een goede begeleiding bij medische afvallenvalnk traject

Ik heb de afgelopen maanden het medisch afslank traject prettig ervaren.Dank zijn de fijne coaching Sharon en Esther . Goede positieve aanmoediging ! Ik ben ruim 10 kilo afgevallen in 2 maanden met medisch afvallen. Het was mij zelf nooit gelukt om af te vallen. Dank jullie wel Sharon en Esther .ik ben erg blij met New fysics. Ik kan het aanbevelen.

3 september 2025

Antwoord van NewFysic - Hoofddorp

Wat fijn dat je het medisch afslanktraject als prettig hebt ervaren! We zijn blij met je positieve feedback over de coaching en je mooie resultaat. Bedankt voor je aanbeveling!

Geweldig resultaat en ik raad iedereen NF aan

Aan het begin was ik wat sceptisch, want ik dacht dat ik het niet kon. Niets was minder waar, want in 6 maanden tijd ben ik 20 kilo lichter! Het wekelijkse weeg moment vond ik erg fijn en het werkt motiverend. Afvallen is nooit makkelijk, vooral de verleiding bij sociale gelegenheden, maar door de supplementen heb je minder trek en is het beter vol te houden. De recepten in de app hebben me ook geholpen om mijn plezier in koken weer terug te vinden! Ik ben super tevreden met mijn resultaat en zou NF iedereen aanraden. Het enige minpuntje is dat de supplementen best wel prijzig zijn.

3 oktober 2025

Antwoord van NewFysic - Hoofddorp

Wat fijn te horen dat je zo'n positieve ervaring heeft gehad en je doel heeft bereikt! We zijn blij dat de app en de weegmomenten u hebben gemotiveerd. We nemen uw feedback over de prijs van de supplementen ter harte. Dank voor uw review!

Ik ben op 14-04-2025 begonnen bij New…

Ik ben op 14-04-2025 begonnen bij New Fysic. Eet 6 keer per dag. Veel variatie en geen saaie voedingsplan. Ben nu 8 kilo afgevallen. Echt een aanrader.

8 juli 2025

Antwoord van NewFysic - Hoofddorp

Wat een prachtig resultaat Fadime, dank voor je mooie review!

Ik vond het fijn om wekelijks te wegen…

Ik vond het fijn om wekelijks te wegen en naar mijn coach te gaan. Toch een stok achter de deur. Tuurlijk moet je het zelf willen en allemaal doen. Maar ik vond het top .ben erg blij 17 kg kwijt .Bedankt Sharon.

28 april 2025

Antwoord van NewFysic - Hoofddorp

Wat fijn om te horen zeg, heb je echt goed gedaan!

De ultieme manier om verantwoord en gezond af te vallen!

New Fysic is voor mij de enige afslankmethode die echt werkt. Het is geen dieet, maar afvallen op een verantwoorde en gezonde manier en dat zonder op enig moment een hongergevoel te hebben.
Ik raad het iedereen van harte aan.

11 april 2025

Antwoord van NewFysic - Hoofddorp

Hi Susanne, bedankt voor het delen van jouw ervaring. Hier worden we nou blij van!!

Goede begeleiding

Tijdens het proces werden de vragen deskundig beantwoord. Supplementen zijn een belangrijke ondersteuning van het afslank proces. Hierdoor had ik geen spiermassa verlies. Wat ik voorheen wel had in een calorie tekort, want nam te weinig eiwitten.

4 maart 2025

Antwoord van NewFysic - Hoofddorp

Hi Kirby, wat goed om te horen zeg. Daar doen we het voor!

fijne begeleiding

Fijne begeleiding en methode die goede mogelijkheden geeft om af te vallen en een nieuwe eetpatroon aan te leren.

8 oktober 2024

Antwoord van NewFysic - Hoofddorp

Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de begeleiding en de methode.

Ondersteuning

Heeft mij enorm ondersteund dat ik iedere keer kon komen voor gesprekje en weegmoment

26 september 2023

Antwoord van NewFysic - Hoofddorp

Ha Carla, wat super fijn om te lezen dat je een fijne ervaring hebt gehad. Dank je wel voor het achterlaten van je review!

Gewoon heel fijn

Precies de levensstijl en de stok achter de deur wat ik een jaar geleden nodig had!
Fijne begeleiding en goede producten.

29 juni 2023

Antwoord van NewFysic - Hoofddorp

Bedankt voor het compliment Tessa!

Team Hoofddorp Femke, thanks voor alles ;-)

Team Hoofddorp en met name Femke heeft mij echt geholpen. Haar support, de wekelijkse wegingen en uiteraard eigen inzet heb ik de jaren kilo’s die er echt niet af gingen toch vanaf gekregen. Voel mij trots, goed, energieker en vooral gezonder.

10 juli 2023

Antwoord van NewFysic - Hoofddorp

Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over team Hoofddorp en over NewFysic.

Afvallen voor iedereen te doen

Heel toegankelijk je word serieus genomen en krijgt hele goede begeleiding.Door jullie en de heerlijke recepten was voor mij afvallen heel goed te doen .

11 juli 2023

Antwoord van NewFysic - Hoofddorp

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent Sylvia!