#new fysic Utrecht Biltstraat #manja fijne eerlijke begeleiding. goede informatie en goede supplementen. en alle vrije keus om traject te doen dat je past. 1. Zonder keuzes geen verandering 2. ha... Toon meer
Een hele fijne begeleiding, leren van een nieuwe gezonde leefstijl, heerlijke recepten en het resultaat dat ik wilde: 15 kilo kwijt op een hele makkelijke manier. Kortom: aan te bevelen en erg goed.... Toon meer
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
Biltstraat 82-84, 3572 BH, Utrecht, Utrecht, Nederland
1. Zonder keuzes geen verandering
2. hard werken betaald zich uit
3. er is een gezonde manier voor het wijzigen van je eet patroon
@NewFysic utrecht Biltstraat

Antwoord van NewFysic - Utrecht
Hoewel er wordt beweerd dat je een persoonlijk dieetplan krijgt. Is het tegenovergestelde waar. Ik ben allergisch voor alle melkproducten. Mijn persoonlijke dieetplan zat vol melkproducten en nadat ik daar melding van had gemaakt werd mij doodleuk verteld dat ik de melkproducten er gewoon uit moest halen. Geen vervanging, niets. Mijn persoonlijke coach had een minimale kennis over voedsel. Waar ze vooral veel verstand van hebben is je supplementen aansmeren en een te dure app. Ik zou iedereen afraden om af te vallen via Newfysic. Ik werd na vijf weken ziek en mijn man ging nog twee potjes supplementen halen voor mij om de laatste twee weken af te ronden. Had ik ze over gebeld en ook gevraagd om alleen de laatste twee potjes en niets meer. Hadden ze mijn man toch de kosten voor het gebruikmaken van de app in rekening gebracht. Die echt helemaal niets toevoegde. Echt ik was diep teleurgesteld.

Antwoord van NewFysic - Utrecht
Uitstekende en fijne begeleiding. Ik ben in de vestiging in Utrecht zo'n 5 jaar geleden begonnen met dit programma. Knop in mijn hoofd omgezet en er voor gegaan. Door eigen wilskracht en de fijne begeleiding van Sarah van den IJssel was ik in ongeveer 5 maanden al 30 kg afgevallen. Wegens privé omstandigheden ben ik ongeveer 2 1/2 jaar niet meer geweest en was in die tijd 12 kg aangekomen. Sinds mei ben ik weer terug in Utrecht en ook weer fijn bij Sarah. Ben nu al weer zo'n 10 kg afgevallen. Mijn ervaring is dus zeer positief. Je eigen wilskracht is uiteraard erg belangrijk maar zeker ook een fijne en goede begeleiding. Ik ben dus een geluksvogel met Sarah van den IJssel. Sarah, BEDANKT!

Antwoord van NewFysic - Utrecht
Afgelopen maanden heb ik een traject gevolgd bij NewFysic in Utrecht en ben ik begeleid door Manja. Tijdens de overgang kwam ik van die vervelende kilo's aan die ik ondanks dat ik veel sport maar niet kwijt raakte. Dankzij het traject en de begeleiding bij NewFysic ben ik ze uiteindelijk echt kwijt en zelfs nog iets meer. Ik kan iedereen aanraden om langs te gaan en te ervaren dat het echt gewoon nog kan ook al ben je wat ouder! Dank aan het team en Manja!!

Antwoord van NewFysic - Utrecht
Begeleiding is top! Altijd meedenken wat voor jou de beste toepassing is. Daarbij zijn de ondersteunende middelen makkelijk toe te passen in het dagelijks leven. Ik heb ook al een mooi resultaat behaald. Dus een echte aanrader als alle pogingen om af te vallen mislukken. In ieder geval zo heeft het bij mij gewerkt. Dank je wel Manja voor je steun, motivatie en inspiratie.

Antwoord van NewFysic - Utrecht
Wat een begeleiding en wat een resultaat. Inmiddels ben ik al 16 kg lichter door het medische afvaltraject te volgen vanaf juni. Het is een lange weg maar een goede coach is zeer belangrijk voor mij. Manja van Leeuwen geeft met haar ruime ervaring de juiste begeleiding. Wanneer het even niet mee zit geeft zij je de geruststellende woorden dat het echt goed komt….. en dat is ook zo. Het hele New Fysic traject vind ik top.

Antwoord van NewFysic - Utrecht
Zeer blij en tevreden met New Fysic Utrecht en Manja van Leeuwen in het bijzonder! Manja adviseert, motiveert en inspireert mee zodat het afslankprogramma van New Fysic mijn persoonlijk programma is geworden. Een realistisch en duurzaam afslankplan wat mij in 4 maanden inmiddels 8 kilo gewichtsverlies heeft opgeleverd. Ik ben superblij en erg tevreden. Dank Manja, dank NewFysic Utrecht!

Antwoord van NewFysic - Utrecht
GLP-1 programma…..zou dat bij mij gaan werken met de ziekte van Hashimoto? Is de GLP-1 opname bij mij altijd al niet goed? Lijnen “was” altijd een drama met een te lage schildklier werking. Maar….. het FANTASTISCHE nieuws is dat ik na 9 wk 9,9 kg ben afgevallen en dat ik me ongelofelijk goed voel, wat voor mij net zo belangrijk is als de kilo’s. De begeleiding van Manja is erg fijn. Zij geeft duidelijk uitleg en op iedere vraag is er een antwoord. Alle waardes worden keurig bijgehouden en de vorderingen of tegenslagen worden uitgebreid besproken. De afspraken lopen altijd keurig op tijd. Kookboek is ook een aanrader, al heel veel lekkers uit bereid.

Antwoord van NewFysic - Utrecht
De behandeling was professioneel en vriendelijk, waardoor ik tevreden was en zonder vermoeidheid mijn ideale gewicht bleef bereiken.Hartelijk dank

Antwoord van NewFysic - Utrecht
Zeer positief over mijn traject bij NewFysic! Ik heb Manja als een fijne, gemotiveerde 'coach' ervaren die mij met veel enthousiasme en begrip heeft begeleid.

Antwoord van NewFysic - Utrecht
De begeleiding en producten zijn super. Ben er veel mee afgevallen. De zoekfunctie in de app is waardeloos en er zouden nog meer functionaliteiten aan de app toegevoegd kunnen worden. Je betaald er genoeg voor.

Antwoord van NewFysic - Utrecht
Mijn begeleider is top. weet mij te blijven motiveren en op het goede pad te houden. Af en toe glij ik uit maar zij kan mij goed helpen. Producten zijn goed maar wel duur. Vandaar 4 sterren

Antwoord van NewFysic - Utrecht
Super veel goede ondersteuning om weer even uit de winterdip te komen en fit te worden!!! ❤️

Antwoord van NewFysic - Utrecht
Stimulerend en enthousiasmerende met de juiste dosis begrip.

Antwoord van NewFysic - Utrecht
Hele fijne positieve ondersteuning van Sarah en Hilde! Er wordt altijd meegedacht en de supplementen in combinatie met het maaltijdplan zorgt ervoor dat ik me fit en energiek voel!

Antwoord van NewFysic - Utrecht
Om heel veel redenen vind ik het een goed programma. Voor mij gold:
- elke week een afspraak is een stok achter de deur. Het was voor mij vlakbij mijn werk, en dat maakte het haalbaar.
- de belangrijkste stap is eigenlijk dat je besluit het te gaan doen. Na de intake zit je in de trein en gaat het eigenlijk vanzelf. Het is absoluut geen honger lijden. Wel je gewoontes veranderen. En daar krijg je veel hulp bij. Het gaat stap voor stap.
- de manier van eten is tijdloos en niet trendgevoelig. Tegelijkertijd kun je deze manier van eten makkelijk inpassen in elke maaltijd. Wel eerst braaf de eet instructies volgen totdat je je streefgewicht bereikt hebt ;-)
- jullie aanpak is nuchter en stevig. Jullie gaan niet mee in de hysterie over eetmethoden. Heel krachtig.
Dankjewel Manja voor je enthousiaste begeleiding!
Ik ben 12 kg, afgevallen in 6 maanden tijd. Dat had ik nooit durven verwachten. Heel fijn!

Antwoord van NewFysic - Utrecht
Wat een geweldig lieve en professionele coaches. Het is fijn dat je deze weg niet alleen hoeft af te leggen. Goede stok achter de deur is dat je elke week gaat wegen en zo je voortgang kunt bijhouden. Ook de app is geweldig. Heerlijke recepten, je dag bijhouden enz. Kortom helemaal top!

Antwoord van NewFysic - Utrecht
leuk mens altijd vrolijk en opbeurend pusht je niet