Goed vol te houden. Aardige begeleiders. 5 kilo in 5 weken, precies wat ik wilde! De strandganger in december
Door goede begeleiding van Linda, die mij heel goed begeleid heeft met het afvallen. Verschillende diëtisten gehad en nog nooit afgevallen was, maar nu fantastisch resultaat. Ben er heel blij mee. I... Toon meer
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
Molenplein 5, 2242 HV, Wassenaar, Zuid-Holland, Nederland
Vraagt klanten om een review
De strandganger in december

Antwoord van NewFysic - Wassenaar
De New Fysic methode werkt echt en is heel gezond. Daarnaast krijg je in Wassenaar geweldige begeleiding van een buitengewoon aardige coach.

Antwoord van NewFysic - Wassenaar
Het enthousiasme waarmee jullie producten worden aangeprezen, werkte voor mij zeer motiverend. Ik zit nu in de tussenfase omdat mijn streefgewicht bereikt is. Waanzinnig blij! Van maat 38 weer naar maat 36. Alles weer aankunnen. Dit is wie ik ben.

Antwoord van NewFysic - Wassenaar
Het doet wat het beloofd en is prima vol te houden.
Je bent weer even aan het leren wat echt gezond is en beter voor je.

Antwoord van NewFysic - Wassenaar
Verschillende diëtisten gehad en nog nooit afgevallen was, maar nu fantastisch resultaat. Ben er heel blij mee. In begin even je weg vinden, maar nu mijn eetwijze goed aangepast.

Antwoord van NewFysic - Wassenaar
Linda Westgeest is die beste coach om je te ondersteunen waarnodig en net even die tips te geven die je weer verder opweg helpen om je doel te bereiken. Super tevreden en ze is ook super aardig. Ik heb mijn doel behaald. Bedankt voor alles! Zeker een aanrader!
Inmiddels al weer bijna twee jaar geleden gestart bij Alice na twee zwangerschappen was ik er helemaal klaar mee. Met de goede begeleiding in 5 maanden 18 kilo afgevallen. En nog steeds op gewicht. Ik kom regelmatig terug als een soort stok achter de deur, een praatje, maar zeker ook goede adviezen als het even lastiger is.
Ontzettend blij met New Fysic Wassenaar met Linda en Alice!
Na 2 zwangerschappen bleven er behoorlijk wat kilo’s aanplakken. Ik kreeg het er zelf echt niet van af. Nu staat de teller op -7 kilo. Nog 4 kilo te gaan.
Met de hulp van New Fysic weet ik zeker dat ik m’n doel ga behalen.
Door de begeleiding van de coaches en de wekelijkse weegmomenten blijf je gefocust op je doel.
Ik vind dat ze je super professioneel en kundig helpen. De methode helpt echt. Je hebt geen honger en je voelt je fitter en energieker.
Ik vind het heel fijn werken. Oook vind ik de recepten echt mega lekker. ook mijn gezin eet er van mee.
ik zou het iedereen aan raden. Alice is superlief en heeft heel veel kennis om je te begeleiden!
Goede begeleiding echt top,in 12 weken 13.4 kg afgevallen,zonder Linda had ik het niet gered,ben zo blij een dikke pluim voor Linda
In eerste instantie NewFysic online gevolgd. Beviel me uitstekend. Goede ondersteuning, altijd mogelijkheden om vragen te stellen.
Met eigen discipline in deze ‘Corona-tijd’ heel goed te doen!
De laatste maanden naar de vestiging in Wassenaar gegaan. Ik miste de uitgebreide weegmomenten, zoals vetpercentage, bmi enz.
Gaf toch meer een stimulans om door te zetten!