Ik heb al meerdere camera’s van nexsmart en altijd top service. Afgelopen oktober 2023 deurbel gekocht en die begon in mei 2024 zonder reden telkens uit te gaan. Paar keer reset knop gebruikt en ge... Toon meer
Ik heb nu mijn vierde camera binnen. Alle vier camera,s werken niet op detectie, jammer. Nexsmart stuurt wel netjes een nieuwe camera maar het probleem blijft hetzelfde. Update, Ik heb nu de v... Toon meer
Superservice
Superservice. Heb al meerdere camera's in en om mijn huis van Nexsmart. Nu de deurbrelcamera erbij gekocht. Deze werkt niet naar mijn zin, want valt steeds weg op mijn mobiele telefoon. Zonder aarzelen is er direct een nieuw apparaat toegezonden. Echt super....Top!!
Goed product en goede ondersteuning…
Goed product en goede ondersteuning klanten service hele goede prijs kwaliteit verhouding.
Hele fijne pannen om in te braden
Hele fijne pannen om in te braden, stevig en mooi design. Uitstekende klantenservice! Ik had de verkeerde pan toegestuurd gekregen. Ze hebben snel de juiste opgestuurd en ik mocht de verkeerde pan gewoon houden. Heeel blij mee, geen gedoe met terugsturen en zo.
Gewoon top bedrijf
Ik heb al meerdere camera’s van nexsmart en altijd top service.
Afgelopen oktober 2023 deurbel gekocht en die begon in mei 2024 zonder reden telkens uit te gaan. Paar keer reset knop gebruikt en geen verschil.
Contact gezocht met servicedesk en kreeg zonder discussie een nieuwe opgestuurd.
Gewoon top 👍🏻👍🏻👍🏻
Ik heb een camera besteld bij nexsmart…
Ik heb een camera besteld bij nexsmart en de camera is nooit aangekomen. Ik heb wel betaald

Antwoord van NEXSMART
vlotte levering
levering was vlot ,het retour gedeelte ging stroef en de communicatie is erg eenzijdig omdat je ook niet kan bellen.
een nederlandse gebruiksaanwijzing zou ook prettig zijn ongetwijfeld zullen er meer mensen zijn die net zoals ik slecht zijn in engels.mvrgr. c.j.
ben zeer te vreden over de camera,geeft…
ben zeer te vreden over de camera,geeft goed beeld, werkt naar te verdenheid .
Top kwaliteit en eenvoudig te…
Top kwaliteit en eenvoudig te installeren. Bedankt NEXSMART
Goed beeld
Goed beeld, snelle installatie, makkelijk monitoren via de app
Nexsmart is een aanrader. De bestelling was snel bij mij thuis…
De bestelling was snel bij mij thuis afgeleverd, de installatie gaat snel en is voor een leek geen probleem, alleen moet je rekening houden met een 2.4 ghz wifikanaal, en deze zal in de router aangemaakt moeten worden. Het contact met Klantenservice is snel en goed, op gerichte vragen krijg je snel antwoord, zowel in het Engels als Nederlands. Het apparaat werkt subliem, goed scherp beeld en met een opslagkaart een goede keuze. Een zekere aanbeveling
Camera en repeater
Ben zeer tevreden o er de geleverde producten. De buiten camera geeft een byzonder goed beeld, duurdere camera,s zullen het nakijken hebben. Met het instellen van de repeater had ik wat problemen, maar na een mail kreeg ik de dag daarop een duidelijke mail met oploss ijng, perfect. Zeer tevreden kan het iedereen aanraden.
Super goede service
Super goede service! ik heb ondertussen 7 Camera's van Nexsmart en tot nu toe draait het allemaal erg mooi! contact met klantenservice is ook echt perfect en als er al een defect is word deze binnen no time omgeruild! ik wil niks anders meer!
Had 2 gebruikte camera's in mijn…
Had 2 gebruikte camera's in mijn verpakking zitten, na contact met Nexsmart, heb ik 2 nieuwe camera's gekregen, en zeer snel geleverd
2x wifi smart camera besteld
2x wifi smart camera besteld. Vlot geleverd en simpele installatie. Ook veel bruikbare info van Nexsmart zelf.
Product is zoals beschreven op website…
Product is zoals beschreven op website leverancier. Veel kwaliteit voor een scherpe prijs.
Werkt goed.
Alles werkt zo als het hoort,en super makkelijke installatie.
Excelente service
Excelente after sales service en extreem snelle en adequate oplossing na enige gebruiks problemen met bewakingscamera Smartview. Waarbij deze zonder aarzelen vervangen werd nadat bleek dat de problemen met Smartview niet binnen redelijke termijn oplosbaar waren. Service zoals service zou moeten zijn en die je tegenwoordig maar zelden meer ziet.
Kapotte camera service
Ik had 2 camera’s waarvan er een kapot was, ik heb na contact met de service netjes een nieuwe camera opgestuurd gekregen! Was snel geregeld, goed contact gehad. Prima service dus! Nieuwe camera werkt zoals het hoort.
Snelle levering Top product
Snelle levering, makkelijk te installeren.
Ook makkelijk in gebruik.
Enig jammer vind ik dat er geen tweeweg audio opzit. Tenmiste nog niet kunnen ontdekken.
Overdag goed beeld s,avonds niet
Had problemen met nachtzicht van de camera maar na enkele appjes naar t bedrijf is het heel goed opgelost
heb nu nieuw andere type camera gekregen
100% service