Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpte första kameran här ifrån för flera år sedan. när den tillslut gav upp köpte vi först ett annat för mig mer känt märke av den enda anledning att få ihop kameran med låset. vi blev då väldigt besv... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bra larm men ganska krångligt att installera men tack vare en jättebra chattsupport löste det sig. Alla delar i mitt larmsystem fungerar bra förutom ett litet minus för utomhussirenen som ger ifrån... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Allt med kameran är bra men appen blir…

Allt med kameran är bra men appen blir jag då inte klok på och har nu försökt göra inställningar i den med varierande resultat.

5 april 2026

Tack för din recension.

Vi är glada att höra att du är nöjd med själva kameran, men ledsna att höra att appen krånglar – vi förstår att det kan vara frustrerande.

Vi vill gärna hjälpa dig att få ut det bästa av både appen och produkten. Du är därför varmt välkommen att kontakta oss på service@nexsmart.se, där vår support finns redo att guida dig och hjälpa dig med installationen.

Vi ser fram emot att hjälpa dig vidare.

Med vänliga hälsningar
Nexsmart 😊

Köpte en kamera Patrol 2

Köpte en kamera Patrol 2. Snabb leverans och suveränt service från kundsupporten med någorlunda snabba svar å mina frågor. Men det som drar ner på helhetsintrycket är att det inte följer med en manual på svenska utan allt är på engelska. Det behövs för att förstå alla möljiga inställningar för det är många. Svar på min fråga till konsumentverket vad som gäller var: När du köper en vara i Sverige eller av företag som riktar sig till svenska konsumenter, har du normalt rätt att få en bruksanvisning eller manual på svenska. Om bruksanvisningen saknas eller inte på svenska anses varan vara felaktig och du kan reklamera den. Slut citat. Jag har varit i kontakt med kundkontakten och de kan inte få fram någon manual så jag anser mig inte kunna göra de ändringar i inställningarna som behövs i olika lägen. Viket är synd för produkten verkar bra.
Bengt Persson

25 maart 2026

Hej Bengt,

Tack för din recension och för de fina orden om både leveransen och vår kundservice – det uppskattar vi verkligen.

Vi är samtidigt ledsna att höra att avsaknaden av en svensk manual har påverkat din upplevelse av produkten. Vi förstår att det kan göra det svårare att få ut det mesta av de många funktionerna och inställningarna.

Vi vill gärna hjälpa dig att få ut det bästa av din kamera. Om du har frågor om installation eller specifika funktioner är du alltid välkommen att kontakta oss på service@nexsmart.se
– vår support finns redo att guida dig steg för steg.

Vi hoppas att vi kan hjälpa dig vidare så att du får glädje av produkten.

Med vänliga hälsningar
Nexsmart 😊

Prisvärt mycket bra larm

Enkelt att montera och fungerar mycket bra. Ett klart prisvärt larm. En fönsterkontakt fungerade inte men fick snabbt den utbytt. Kameran fungerar också fint. Appen något jobbig att hantera med ovidkommande funktioner och erbjudanden eftersom den inte är en "nexsmart app". Skulle gärna se att sexsmart hade en egen app framöver, men totalbetyg ändå 5 stjärnor.

7 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så bra som det kan bli...

Har köpt Nexsmart prylar förut och blev inte på något sätt besviken denna gång heller.
Ok prislapp, snabb orderhantering och leverans, bra kvalitet.

15 januari 2026

Helt OK

Jag har redan tre NEXSMART-kameror. Priset på dessa produkter är helt överkomligt.

10 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har skrivit till er utan att fått…

Har skrivit till er utan att fått svar….
Produkten jag köpt går ej att parkoppla.
Ingen personlig kundservice, dåligt 👎

16 december 2025

Hej Mats,

Tak for din henvendelse.

Jeg beklager hvis du oplever besvær med at få tilkoblet dit Nexsmart produkt og hvis du mangler svar fra os.

Vi svarer normalvis alle henvendelser indenfor 24 timer, hvis du skriver til vores service mail: service@nexsmart.se - så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe, også her i Juledagene :)

Jeg vil anbefale at du forsøger at skrive til os igen, så vi kan hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Venlig hilsen
NEXSMART

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Helt omöjlig att koppla upp

Helt omöjlig att koppla upp, gav till och med upp och struntade i att använda kameran.

29 november 2025

Hej Stefan,

Jag beklagar att höra att du upplever problem med att konfigurera din kamera!

Vår kundserviceavdelning har omgående kontaktat dig angående din kamera. Här kommer vi att göra allt vi kan för att säkerställa att du får en bra upplevelse med din kamera och att du får den konfigurerad så att du kan få ut det mesta av produkten.

Om det visar sig att produkten inte passar dina behov hjälper vi dig självklart också med att utnyttja din 100-dagars fulla returrätt. Vi kan då hjälpa till med en kostnadsfri returetikett och en full återbetalning, om det skulle bli den bästa lösningen.

ONYX Cookware

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Leveransen gick bra. Batteritiden sämre.

Leveransen gick bra. Däremot tycker jag att batteritiden inte verkar stämma. Efter ca 1 vecka är den nere på 30% redan? Det ska hålla upp till 3 månader på en laddning enligt uppgift. Jag får se när jag laddat den igen om det verkligen är så illa.
Edit. Efter att ha laddat upp den igen verkar batteriet hålla bra. Nöjd igen.

21 november 2025

Hej Lars,

Jag beklagar att höra att du upplever problem med batteritiden på din kamera!

Jag vill starkt rekommendera att du kontaktar vår kundserviceavdelning angående detta problem.
Tillsammans kan vi undersöka ärendet noggrant och komma fram till en bra lösning, så att du inte står kvar med en produkt som du inte är helt nöjd med.
Vi finns redo att hjälpa dig på service@nexsmart.se
eller via vår kundportal på hemsidan.

Vi ser fram emot att höra från dig så att vi kan få ärendet löst!

Kom också ihåg att vi alltid erbjuder upp till 100 dagars full returrätt. Detta gäller även om produkten har varit uppackad och testad. 😊
Om du vill utnyttja din returrätt ska du, på samma sätt, informera vår kundservice om detta. De kommer då att hjälpa dig med information om hur du returnerar paketet samt erbjuda en kostnadsfri returetikett.

NEXSMART

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.