Banner for Nextory

Nextory Reviews 7.067

4,3

Tot nu kan ik de boeken die ik wil lezen telkens vinden Nieuwe schrijvers ontdekken gaat ook prima Daarom erg tevreden Enige feedback die ik heb is dat soms de nieuwste titels allen luisterboeken z... Toon meer

We hebben een familie abonnement en zijn allen zeer tevreden. Iedereen kan luisteren of lezen op zijn eigen account. Nextory heeft veel soorten boeken en vaak al snel de nieuwste boeken als luisterb... Toon meer

Leesplezier! Veel boeken in veel verschillende genres. De app werkt ook prima, houdt bij waar je gebleven bent, is makkelijk in gebruik. Enige wat ik niet helemaal begrijp is, waarom de nieuwste b... Toon meer

1. Boekwinkel
  2. Filmstreamingdienst
  3. Multimedia en elektronische boekenuitgeverij

Over Nextory

Nextory was founded in Stockholm in 2015 with a clear and passionate mission: to make reading and listening more accessible, inspiring, and enjoyable for everyone.

As one of Europe’s leading digital subscription services for audiobooks and e-books, Nextory offers hundreds of thousands of stories—from gripping thrillers and cozy romances to personal development gems and timeless classics.

Our app is designed for curious minds and busy lives. Whether you're commuting, cooking, or winding down before bed, you can dive into your next great read or listen anytime, anywhere. With titles available in multiple languages and a wide range of categories, there's something for every mood, moment, and member of the family.

Nextory is available across 10+ markets and continues to grow—bringing the joy of storytelling to more people every day.

Why choose Nextory?
  • 📚 A wide and ever-growing library of audiobooks and e-books
  • 🌍 Multilingual selection across various genres
  • 📱 Easy-to-use app with smart features like offline listening and bookmarks
  • 👨‍👩‍👧‍👦 Multiple profiles so the whole family can enjoy
  • 💡 Perfect for personal growth, entertainment, or winding down

Start your story with Nextory today.

Promotion box for Nextory

Discover Books & Audiobooks Anywhere

Download Nextory to enjoy books and audiobooks on iOS and Android.

4,3

Uitstekend

7K reviews

Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord

Gebruik het dagelijks

Gebruik het dagelijks, erg tevreden. Goed aanbod en download functie is ideaal voor het luisteren naar luisterboekjes voor ik ga slapen.

26 maart 2026

Antwoord van Nextory

Hallo, hartelijk dank voor uw mooie review en uw positieve woorden over ons aanbod en de downloadfunctie! We zijn blij dat u zo tevreden bent en wensen u nog veel luisterplezier toe.

Het Nextory team

Fijne app ; veel keuze

Fijne app, gebruik het dagelijks, veel mogelijkheden en goede keuzes voor boeken.

31 maart 2026

Antwoord van Nextory

Hoi Astrid en heel erg bedankt voor je mooie beoordeling en positieve feedback! 🤗

We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent over onze service en ons assortiment boeken. Dat betekent veel voor ons!

Nog een fijne dag en aarzel niet om contact met ons op te nemen als we je nog ergens mee kunnen helpen.

Tuva

Snel en vriendelijk

25 maart 2026

Antwoord van Nextory

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Fijne dag verder!

Grote keuze uit christelijke literatuur

Grote keuze uit christelijke literatuur

28 maart 2026

Antwoord van Nextory

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je onze grote keuze aan christelijke literatuur waardeert. Bij Nextory vind je inderdaad honderdduizenden luisterboeken en e-books in allerlei genres. Wil je meer weten over ons aanbod of heb je vragen? Kijk gerust op onze [informatiepagina](https://support.nextory.se/hc/nl/articles/207175985-Wat-is-Nextory).

Veel leesplezier!

Prima site. Tevreden klant

Mooie boeken. Duidelijk. Geeft tips over andere boeken die ik mooi zou kunnen vinden.
Veel onderwerpen. Ik kan lezen én of luisteren. Zeer handig.
Heel blij met jullie

23 maart 2026

Antwoord van Nextory

Hallo Ingrid, hartelijk dank voor je mooie woorden en dat je zo tevreden bent met Nextory! We zijn erg blij dat je geniet van onze boeken en de tips die we geven. Veel lees- en luisterplezier gewenst!

Oplichting

Ik heb helemaal geen abbonoment! Ik lees en luister geen boeken. Met toeval dat ik zie dat jullie als sinds 2024 maandelijks geld afschrijven? Mensen waar zijn we mee bezig, ik heb niks via play store of een app. Ik wil dit geld terug mensen!!! Schandalig dit. Hoe flikken jullie dit nu??? Oplichting is het. 160 euro kwijt. Geld komt terug, heb al gebeld met juridisch loket en een advocaat benaderd!

25 maart 2026

Antwoord van Nextory

Hallo en bedankt dat u contact met ons heeft opgenomen! Om te kunnen onderzoeken waarom u kosten in rekening worden gebracht, hebben we het e-mailadres of de e-mailadressen nodig die u mogelijk heeft gebruikt om uw Nextory-account(s) te registreren. Kunt u deze informatie alstublieft naar customerservice@nextory.com (mailto:customerservice@nextory.com) sturen? Dan kunnen we u helpen uitzoeken wat er is gebeurd.

Je krijgt een gift

Je krijgt een gift, 45 dagen "gratis" ebook en luister boeken, nou denk je dan. Vooruit maar eens. Maar je moet gelijk al 1 cent betalen, ok... Daarna wil testen, maar voordat je het vergeet op te zeggen, annuleer je alvast je account. Wat blijkt? Mn 45 dagen testen hebben ze ook ingetrokken... Okey!? Dus dit is bijzonder. Meestal mag jij je test periode gewoon afmaken en als het me dan iets lijkt wil ik op dat moment kiezen kopen of slopen. Nu is dit echt een zielige manier van marketing om iets "gratis" als gift te geven, en dan heb weer af te pakken.

24 maart 2026

Antwoord van Nextory

Hallo, bedankt voor je review en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We begrijpen dat het vervelend is dat de proefperiode direct werd beëindigd na het annuleren en waarderen je feedback hierover. We geven dit door aan het relevante team zodat we onze service kunnen verbeteren.

Het Nextory team

Fijne lees stemmen.p.s

Fijne lees stemmen.p.s. Komt de serie van “de notaris”ook nog als luisterboeken?

23 maart 2026

Antwoord van Nextory

Hi, bedankt voor je bericht en voor het onder de aandacht brengen van deze vraag! We hebben contact opgenomen met de uitgever om te vragen of de serie 'de notaris' als luisterboeken aan ons aanbod kan worden toegevoegd. Hopelijk kunnen we deze in de toekomst aanbieden! Soms is het helaas niet mogelijk voor uitgevers om bepaalde titels te leveren vanwege rechten, en daar hebben wij helaas geen invloed op.

Tilde

Opzeggen gaat niet want jaren terug…

Opzeggen gaat niet want jaren terug gedaan! Zelf e-mail adres is niet meer bekend bij jullie dus kan niet inloggen en jullie blijven afschrijven !!!!!!!

22 maart 2025

Hallo,
Bedankt voor je feedback!

Neem contact met ons op via customerservice@nextory.com met een foto van de betaling en we kunnen je verder helpen om je account te vinden.

Ruime aanbod aan boeken

Ruime aanbod aan boeken.
Voor onderweg. Of als ik te moe ben om te gaan lezen, dan is dit DE oplossing voor mij.

17 augustus 2025

Antwoord van Nextory

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met het ruime aanbod aan boeken bij Nextory. Veel lees- en luisterplezier gewenst!

Julia

Ik heb geen vergelijking maar ik vind…

Ik heb geen vergelijking maar ik vind het heerlijk om voorgelezen te worden.

15 maart 2026

Antwoord van Nextory

Hallo Suzan, bedankt voor je mooie review en fijn om te horen dat je zo geniet van het voorgelezen worden!

Tilde

Adverteren met dat ze bepaalde audio…

Adverteren met dat ze bepaalde audio boeken hebben maar hebben deze helemaal niet en nu heb ik daarvoor moeten betalen, willen ook niet helpen en reageren niet.

16 maart 2026

Hallo,

Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Kunt u precies aangeven naar welke audioboeken u verwijst? U kunt contact met ons opnemen via customerservice@nextory.com.

We kijken dan graag of ze beschikbaar zijn en hoe we u verder kunnen helpen.

Grote keuze.

Grote keuze, fijne boeken.

13 maart 2026

Antwoord van Nextory

Hallo Marijke, bedankt voor je mooie review en je fijne woorden over onze app en het aanbod boeken! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

familie abonnement werkt prima

We hebben een familie abonnement en zijn allen zeer tevreden. Iedereen kan luisteren of lezen op zijn eigen account. Nextory heeft veel soorten boeken en vaak al snel de nieuwste boeken als luisterboek.
Bij saaie eentonige werkzaamheden is het heerlijk om een boek te luisteren.

1 maart 2026

Antwoord van Nextory

Hallo, hartelijk dank voor uw mooie review en uw positieve woorden over ons familie-abonnement! We zijn erg blij om te horen dat u en uw gezin tevreden zijn en genieten van ons aanbod.

Tilde

Fijn app, veel boeken, werkt goed

Veel audioboeken beschikbaar, al soms ontbreken bepaalde titels. De app werkt redelijk goed, soms valt uit. Vind heel erg fijn dat ik onbeperkt kan luisteren per maand en dat ik meerdere profielen kan aanmaken (voor kids). Zou fijn om extra een koppeling te hebben met “goed reads” app zodat er meer info over boeken direct beschikbaar is.

2 maart 2026

Antwoord van Nextory

Hallo Irina en hartelijk dank voor je feedback!

We zijn erg blij dat je de tijd neemt om tips te delen over hoe we de app kunnen verbeteren. Hartelijk dank daarvoor! Ik heb je verzoek doorgestuurd naar onze productafdeling zodat zij ernaar kunnen kijken voor toekomstige updates van onze service. 💫

Als je nog andere ideeën of gedachten hebt over hoe we kunnen verbeteren, aarzel dan niet om contact op te nemen - we waarderen je input!

Ik wens je ook een fijne week!

Tuva

Waar voor je geld.

Grote keuze aan ebooks en luisterboeken. Handig ingedeeld naar onderwerp en sub-onderwerp. Niet duur en waar voor je geld.

6 maart 2026

Antwoord van Nextory

Hallo Diane, bedankt voor je mooie review en je waardering voor onze app! We zijn blij dat je tevreden bent met ons aanbod en de indeling.

Prima aanbod

Prima aanbod. Makkelijk in gebruik. Ik ben een blije klant.

28 februari 2026

Antwoord van Nextory

Hallo Simone, bedankt voor je mooie review en je positieve woorden over ons aanbod en de gebruiksvriendelijkheid van de app. We zijn blij dat je een tevreden klant bent!

Veel keus en kwaliteit

Vrijwel alle boeken die ik zoek staan erop. Prima kwaliteit. Heerlijk ook om te luisteren.

3 maart 2026

Antwoord van Nextory

Hallo Jacqueline, bedankt voor je mooie review en fijne woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met ons aanbod en de kwaliteit. Veel luisterplezier!

Tilde

de App is makkelijk in gebruik

de App is makkelijk in gebruik. ik gebruik hem echt dagelijks. ik heb tot nu toe geen moment gehad dat er een storing was.

4 maart 2026

Antwoord van Nextory

Hallo Paul, bedankt voor je mooie review en je positieve woorden over onze app! We zijn blij om te horen dat je dagelijks plezier hebt van Nextory en geen storingen hebt ervaren.