Nemt, hurtigt og professionelt
Nextsign er en virkelig brugervenlig løsning. Opsætningen var nem, systemet fungerer stabilt og servicen er helt i top. Kan klart anbefales!
Hos NextSign hjælper vi virksomheder med at gøre arbejdet med dokumenter, kontrakter og underskrifter meget nemmere. Vores platform gør det muligt at sende dokumenter til digital underskrift, oprette smarte formularer og automatisere hele dokumentflows – alt sammen med fokus på sikkerhed, brugervenlighed og fleksibilitet. Vi henvender os primært til små og mellemstore virksomheder, men vores løsning fungerer lige så godt for større organisationer. En af vores største fordele er vores gennemsigtige prismodel: Det er gratis at bruge alle funktionerne, og du betaler kun for de kreditter, der bliver brugt, når en underskrift gennemføres. Det betyder, at du slipper for abonnementer, bindinger og skjulte gebyrer – du betaler kun for det, du bruger.
Boller Slotsvej 17, 8700, Horsens, Denemarken
Siden er ikke helt intuitiv - der er mange ting man skal klikke af hver gang man sender et dokument. Kunne være rart at man kunne vælge "default" istedet.

Antwoord van Nextsign
Som platform for en mellemstor virksomhed med moderat behov for elektroniske underskrifter er løsningen med at betale pr. underskrift frem for et fast abonnement en meget bedre økonomisk løsning.
Platformen er samtidig super simpel og intuitiv at anvende.

Antwoord van Nextsign
Super nemt og giver virkelig et godt overblik over status på sagen.
Jeg er meget tilfreds med brugen af sitet og kommer helt sikkert til at fortsætte med at benytte det.

Antwoord van Nextsign
Nextsign giver os, som små virksomheder, mulighed for, til fornuftig pris og på en meget let måde, at sende dokumenter til digital underskrift.
Super nemt system. Tak for jer.

Antwoord van Nextsign
Virkelig godt koncept for foreninger og små virksomheder
Vi er en lille forening som har brug for at få underskrevet kontrakter ind imellem. At sende kontrakterne på mail har vi en dårlig statistik på, men med Nextsign bliver alle kontrakter underskrevet og returneret. Vi bruger at sende linket til underskrift på både mail og sms.

Antwoord van Nextsign
Fungerer super enkelt og godt at det er service som kan købes i forhold til faktisk forbrug

Antwoord van Nextsign
Nemt tilgængelig program - brugervenligt - super god og hurtig support. Kan helt klart anbefales.

Antwoord van Nextsign
Jeg er ikke en ørn i webløsninger, men det tog mig kun ganske få minutter at finde rundt på siden og forstå, hvordan jeg udsender mine ansættelseskontrakter til alle medarbejdere.
Overskuelig opbygning og virkelig god løsning

Antwoord van Nextsign
Meget nemt og ekstrem god service - kan varmt anbefales
Lees meer over geverifieerde reviews.