Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har alltid vært fornøyd med produktene til NFoto, de ganger det har vært noe galt er det Posten som har skylda og da har de ryddet opp umiddelbart. God kvalitet på alubilder og spesielt de solid... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kundeservice, da jeg hadde en kjedelig feil ved min bestilling. De svarte og ordnet opp med det samme. Tusen takk for all hjelp og velvilje. Tips til andre: Anbefaler på det sterkeste å k... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har alltid vært fornøyd med…

God kvalitet på alubilder og spesielt de solide blindrammene de bruker på lerret er et stort pluss.

13 oktober 2025

I ordered Instax Square photos

I ordered Instax Square photos, they sent Instax Mini.. After they forwarded the right one, they sent me the photos with the expiration date expired… The photos are all black.. poor service, be careful!!

8 augustus 2025

Anbefales

Har bestilt herfra flere ganger og alltid vært fornøyd! Ved siste bestilling hadde det skjedd en feil, men kundeservice ordnet raskt opp i det uten problemer☺️ Gode produkter!

25 september 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Resultatet var bra

Resultatet var bra. Grunnen til at dere ikke får helt topp score er litt lang leveringstid. (Jeg måtte purre) Ellers er jeg kjempefornøyd med oppfølgingen jeg fikk da jeg kontaktet dere for å høre hvordan det gikk med min bestilling.

24 juli 2025

Fantastisk kundeservice

Tips til andre: Anbefaler på det sterkeste å kjøpe de pynteputene med bildetrykk. De var bare helt fantastisk nydelige!

29 augustus 2024

Svarer ikke på klage

Fremkalte et bilde som mistet mye av innholdet i bildet. Klaget i etterkant og fikk beskjed om at det kunne skje om bildet var endret i størrelse fra min side. De ba om flere bilder, noe de fikk. Der stoppet kommunikasjon og saken står på saken hvil virker det som. Har sendt mail for flere uker siden og spurt hva som skjer i saken, men ikke fått svar. Langt ifra fornøyd med service i saken.

4 februari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte bilde printe på aluminum

Bestilte bilde printe på aluminum , bildet var svært dårlig pakket og kom frem skadet.

Nytt bilde sendt , nytt bilde var enda dårligere pakket og var også skadet

Anbefaler ikkje Nfoto om du er opptatt av at bildene kommer frem uskadet …. Ingen form for forbedring fra første forsendelse til andre forsendelse. Var tidlig på at dei må pakke bildet inn betre …..

Endte med å heve kjøpet og sende bildene i retur , kjøpet endte berre med mye arbeid og tid

29 februari 2024

Bestilt 2 ganger

Bestilt 2 ganger, totalt 80 bilder i retro foto stil. Siste gangen var kvaliteten ikke tilfredsstillende, men etter en klage ble feilen rettet opp med en gang og nye bilder sendt og mottatt på under en uke:) alt i alt fornøyd med produkt og kundeservice!

5 februari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestillingen kom ikke fram i tide

Bestillingen kom ikke fram i tide. Kakebilder til en bursdag bestilt ei uke i forveien. Det opplyses om 1-3 dagers postgang...men ikke at de også skal bruke 3 dager på å lage produktet. Anbefaler å bestille i veeeeeldig god tid, eller aller helst: velg en annen leverandør.

19 januari 2024

Kaos

Tok kontakt når det hadde gått to uker uten varer, problemer med trykkerimaskin! Skulle da sende varer som var klare som hastet, glemte da julekort, leverte da julekulene våre + julekule med bilde av barn som ikke tilhørte oss. Tok kontakt, da lå julekort igjen på hylla. Spurte hva jeg skulle gjøre med feilsendt julekule, skulle sende med returkonvolutt i neste levering, fulgte ikke med. Ga beskjed, de mente det var med, noe det ikke var, enda ikke fått svar på henvendelse. Greit det er jul og feil kan skje i kaoset , men da bør det kanskje gjøres litt ryddigere og ikke slutte å svare.

23 november 2023

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.