N'goodso Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har bestilt en jakke fra ngoodso. Den er super lækker kvalitet og lækker. Hjemmesiden er nem og overskuelig, så alt gik super hurtigt og let. Jeg skal helt sikkert ind og finde mere.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg fik en vare, der ikke matchede det billede, jeg så på hjemmesiden. Det var en meget anden buks, end det jeg forestillede mig. Det var også en anden størrelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God hjemmeside, nemt at finde produkter og hurtig levering. Ikke en finger at sætte på oplevelsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skrev til kundeservice vedr et spørgsmål på en jakke. Fik hurtigt svar så jeg kunne bestille jakken. Den blev leveret hurtigt. Super med hurtigt kundeservice og levering. Flot jakke, så ikke sidste... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel
  2. ook in
  3. Damesmodewinkel
  4. Herenmode
  5. Textieldrukwinkel

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til N'goodso – hvor fashion og fest forenes. Vi hedder Filip & Gustav, spiller begge professionel fodbold, og er ikke bare forretningspartnere; vi er to gode venner, der har skabt N'goodso ud af vores fælles passion for at forfølge drømme og søge oplevelser - og gøre det med stil. N'goodso er ikke bare en virksomhed; det er en fejring af glæde, begejstring og de poppin' øjeblikke i livet. Vi tror på, at livet er en fest, og vores produkter afspejler den energi og entusiasme, vi selv har og giver hinanden. Fra vores unikke designs til vores kvalitetsprodukter stræber vi efter at indfange ånden af glade dage og uforglemmelige øjeblikke. Vores inspiration kommer ikke mindst fra vores rejser rundt i verden, hvor vi ikke kun har spillet fodbold, men også har absorberet kulturer, traditioner og den pulserende atmosfære, der findes i hvert hjørne af kloden. Hver N'goodso kollektion fortæller en historie, og vi vil gerne invitere dig med, der hvor fest og farver forenes. Vi tror på, at vores fælles lidenskab for at udforske verden kan inspirere mennesker til at omfavne livets magi. N'goodso er ikke bare et brand; det er en livsstil, der hylder glæden ved at hygge sig, udforske og skabe minder, der varer livet ud. Tak, fordi du tager med os.

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

70 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Så godt

Mega fed jakke

30 maart 2025

Hej Anika

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du synes vores vindjakker er mega fede.

28 februari 2025

Hej Mathias

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse med vores kundeservice.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig dårlig kvalitet

Nok den værste kvalitet jeg nogensinde har været udsat for. Købte en t-shirt, som de 100% har købt for 5 kroner og så bare printet et dårligt tryk på. Er meget meget meget skuffet over dette firma!

14 maart 2025

Hej Oskar

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at kvaliteten af vores tøj ikke har levet op til dine forventninger. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores produkter.

God og hurtig kundeservice

God og hurtig kundeservice.

3 maart 2025

Hej Helle

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre om din positive oplevelse.

Vi håber meget, at vi kan betjene dig igen i fremtiden!

Super kunde service

Vi havde en reklamationssag som blev behandlet hurtigt og effektiv med venlig kunde service

27 februari 2025

Hej Janne

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse om reklamation.

Vi håber, at vi kan betjene dig igen i fremtiden!

Hej Liv

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre om din positive købeoplevelse.

Hurtig og perfekt

Hurtig og perfekt

3 maart 2025

Hej Ivan

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse.

Hurtig betjening og service

Hurtig betjening og rigtig god service da jeg skulle bytte til en mindre størrelse.

28 februari 2025

Hej Jeannette

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores ombytning af varer.

Vi håber på, at kunne betjene dig igen i fremtiden.

God kundeservice

26 februari 2025

Hej Felix

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice. Vi prøver altid at skabe den bedste købeoplevelse for vores kunder, så det er vi glade for at blive bekræftet i.

Vi håber meget, at vi kan betjene dig igen i fremtiden.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Virkelig flot jakke

Fin kvalitet men godt mærke og en virkelig flot jakke til en god pris

Hej Lærke,

Vi beklager, at produktkvaliteten ikke levede op til dine forventninger. Din feedback er meget værdifuld for os, og vi arbejder løbende på at forbedre vores produkter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service og hurtig levering 😊

11 februari 2025

Hej Suna

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det gør os meget glade at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice og vores hurtige levering.

Lösningsinriktade

Äntligen fick Sophie sin jacka .Lite misstag på vägen men som N’goodso löste på bästa sätt
De var vänliga och tillmötesgående. Så tar tillbaka mitt tidigare dåliga omdöme . 🌷

4 februari 2025

Hi Kund

We are happy to hear, that you finally received your order! (We have solved the previous issue, when ordering from Sweden, so it won't happen again). We would like to apologize once again for the long delivery and hope that you will be very happy for your purchase. Should you ever have questions or need our help again, we are ready to do so.

Best Regards,

Top service fra N’goodso

Top service fra N’goodso. Skøn jakke. Fin pasform. Gode anbefalinger herfra.

9 januari 2025

Hej Mette

Tusind tak for din rigtig flotte anmeldelse! Det gør os meget glade, at høre, at du har har haft en god oplevelse med vores populære vindjakke.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Liiidt dårlig kvalitet i forhold til…

Liiidt dårlig kvalitet i forhold til hvad jeg gav for prisen (jeg købte den grønne vind jakke) men stadig skide pæn og hurtig levering og så er det bare indvendig at det ligner at jakken er købt på wish. Har fået en masse komplimenter på jakken så meget anbefalet fra mig af☺️👌

4 februari 2025

Hej Vito

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du synes vores Olive Vindjakke er flot, og at du har haft en god oplevelse med vores hurtige levering.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Synes jeres betalings måde var…

Synes jeres betalings måde var besværligt, men er glad for Vindjakken i oliven grøn. Den er stilet og god kvalitet

Hej Sarah

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb, og synes at vores Olive Vindjakke er i god kvalitet.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig levering

Elendig levering, går mega langsomt

Hej Mikkel

Tak for din anmeldelse. Jeg kan se, at du har bestilt din ordre d. 03/02 og modtaget dine varer d. 07/02, grunden til, at det er en dag mere end vores normale 1-3 dages levering, er grundet en forsinkelse på de varer, du har bestilt. Vi beklager selvfølgelig meget for dette.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg vil nok nærmere kalde det en…

Jeg vil nok nærmere kalde det en regnjakke. Men den virker fint.

27 januari 2025

Hej Tina,

Tak for din anmeldelse og din feedback! Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse. Det vigtigste for os er, at produktet lever op til dine forventninger og fungerer efter hensigten.

Skulle du have yderligere spørgsmål eller behov for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os – vi står klar til at hjælpe.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde fået en jakke hvor lynlåsen havde…

Havde fået en jakke hvor lynlåsen havde en fejl - fik en ny jakke med hurtig og god service.

30 januari 2025

Hej Mette

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Vi håber meget at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Super god service👍👍

29 januari 2025

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice.

Vi håber meget at kunne betjene dig igen i fremtiden.

rigtig fin oplevelse

rigtig fin oplevelse. modtog jakken hurtigt, dog er det rimelig dårlig kvalitet.

7 januari 2025

Hej Sudem

Tak for din anmeldelse og feedback! Vi er glade for, at du oplevede hurtig levering, men vi beklager, at jakken ikke levede op til dine forventninger. Vi vil meget gerne høre mere om problemet, så vi kan forbedre os fremadrettet.