1. Vastgoedadviseur
  2. Business to Business-service
  3. Consultant

NH-Energy ApS er en virksomhed, der tilbyder de bedste energioptimeringer af virksomheder, boligforeninger og private hjem i Danmark. Teamet har mange års erfaring med energimærkning af bolig og erhvervsejendomme. Med vores energioptimeringer opnås der besparelser på energiregningen.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Fantastisk service til rigtig fin pris

Fantastisk service til rigtig fin pris! Vi havde akut brug for nyt energimærke gr. salg af lejlighed i ejerforeningen.
På under 7 dage fra første kontakt med Johan havde vi et gyldigt energimærke. Kim, som foretog gennemgangen var venlig og effektiv. Vi takker for begges fleksible og veludførte arbejde.
Mvh. E/F Westend 12-14.

1 augustus 2024

Hej E/F Westend
Vi er meget glade for jeres fine anmeldelse.

Med venlig hilsen
Johan, NH Energy

Super service

Super service.
Hurtig og pålidelig.
Kan klart anbefales.

19 juni 2024

Hej Frederik,
Tak for din finde anmeldelse.
Du ønskes en fantastik dag, og held og lykke med salget.

Mvh Johan, NH Energy

Professionelt, velargumenteret og sobert.

Vi fik en meget fin og professionel behandling af Johan fra NH Energy ApS. Sobert og velargumenteret hele vejen igennem. En klar anbefaling herfra. Vh. Anders Lundgren

9 april 2024

Hej Anders,
Tak for din fine anmeldelse.
Du ønskes en rigtig god dag.

Mvh Kim, NH Energy

Energimærke ved hussalg

Vi brugte NH Energy i forbindelse med fornyelse af vores energimærke ved salget af vores hus, samt deres samarbejdspartnere til udarbejdelse af både EL og tilstandsrapporten. Overordnet en rigtig god oplevelse hvor tingene bare spillede. Kan varmt anbefales.

31 augustus 2023

Hej Peter,

Vi er glade for, at kunne hjælpe jer i forbindelse med hussalget, samt at I synes godt om forløbet.
Tak for de rosende ord, de gives også videre til vores samarbejdspartnere.
Vi ønsker jer held og lykke med hussalget.

Klar anbefaling!

I forbindelse med fornyelse af energimærke i vores andelsforening brugte vi NH Energy.
Vi havde en rigtig god oplevelse, og hele forløbet var præget af professionalisme,imødekommenhed og god service. Selve energimærket modtog vi inden for for et par dage. En varm anbefaling herfra!

31 oktober 2022

Hej Trine,

Mange tak for din fine anmeldelse og de pæne ord. :-)