NH Hotel Group Reviews 186

2,4

1. Hotel
  2. Reisbureau

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hotels in Amsterdam, Madrid, Barcelona, Milan and many other destinations • Best price guarantee • Book your three,four or five star hotel online

2,4

Slecht

25euro bijbetalen voor een hondje per…

25euro bijbetalen voor een hondje per nacht.geen probleem maar dan verwacht je tenminste een drinkbakje niets! Parkeren in garage peperduur. Kamer klein niet al te proper.1 klein raam dat dan nog niet open ging.ik had een claustrofobisch gevoel.ik volgde de reviews en die waren best ok.maar later kwam ik heel andere reviews tegen.tja jammer dat ik die niet eerder gelezen had.en amsterdam is een openbaar stort.jammer.niet voor herhaling vatbaar

24 december 2025

Ik had 2 nachten in een standaard kamer…

Ik had 2 nachten in een standaard kamer geboekt in het NH Hotel in Maastricht vanwege mijn man die in het UMC tegenover het hotel lag. Inchecken duurde veel te lang maar er werd wel gezegd dat de kamer geen airco had omdat het de standaard kamer was. Nou dat klopte ook het was heel benauwd en 1 raam kon op een kier open, en de kamer is denk ik voor het laatst circa 30 jaar geleden opgeknapt. Met andere woorden oude boel en dat is niet wat je ziet op de foto's als je boekt. Ontbijt alhoewel er heel veel is was ik niet bepaald onder de indruk van de kwaliteit. Je kunt je gebakken eieren bestellen maar dan moet je wel naar iemand toelopen je tafel nummer doorgeven, naderhand begreep ik hoe dat daar gedaan wordt, ze hebben service personeel geen bedienend personeel. Er werd ergens later in de middag gevraagd of mijn kamer schoon gemaakt moest worden ik vroeg om schone handdoeken, maar ja die kwamen nooit. Dus gebeld en werden gebracht. Al met al vind ik dit hotel een hele hoop pretentie hebben voor een 4 sterren hotel. Ik ben in heel veel 3 sterren hotels geweest waar met liefde voor de zaak gewerkt werd en daardoor veel meer de 4 sterren verdiende dan dit hotel.

16 juni 2025

Waardeloos zeker Nh Brussel Centre.

Waardeloos zeker Nh Brussel Centre.
Nooit doen zeer onvriendelijk slechte service. Sowieso van heel de organisatie NH zeer slechte service. Geld is binnen dus klantenservice hoeft niet meer en wordt je afgescheept met een korting van 20 % zonder overleg of dergelijk!

5 april 2025

Bedwantsen

!! Vol met bedwantsen !!

Doe jezelf een plezier en boek hier nooit een kamer.

Kamer geboekt om mijn broertje te verassen. Hij zat de volgende dag helemaal onder de bultjes van de bedwantsen (zie foto’s).

Vervolgens contact opgenomen met het hotel voor een oplossing en een ronduit schandalige reactie ontvangen.

Er word totaal niet naar een oplossing gezocht.

Boek hier nooit een kamer!

En die wat aan die verschrikkelijke meid (Kristine) die mij terug mailde. Zo ga je niet met klanten om die aangevreten worden in je hotel. Helemaal niet bij een internationale keten.

6 juni 2024

NH Conferentie hotel Noordwijkerhout

Noordwijkerhout. Via DPG 2 overnachtingen geboekt. Je mag niet annuleren of veranderen. Dit is een voorwaarde van de deal. Helaas hebben wij een uitnodiging voor een groot feest waar we niet kunnen ontbreken. Ze denken niet mee, willen geen kant op om ons een andere datum te laten komen. Erg klantonvriendelijk. Zeker niet servicegericht! Erg slecht voor zo’n groot hotel met heeeeel veel kamers. Zo teleurgesteld. 😢

21 maart 2024

Super leuk personeel

Ik was met mijn kleindochtertje in Noordwijkerhout en we zijn super verwend.
Met cadeautjes wat m'n kleinkindje super leuk vond.
Toen we hadden uitgecheckt deed de auto het niet, snel werd er iemand geroepen met een koffer met startkabels en we konden onze terug reis maken. Voor mij en mijn kleindochter een super kleine mini vakantie gehad.
Dank jullie wel voor alle goede zorgen.
Groetjes uit Best

13 november 2023

NH hotel Utrecht

NH hotel Utrecht, heeft me een jaar geleden het café bistro uitgezet omdat ik werkkleding aan had. Ik heb er nog steeds last van. Je mag blijkbaar als elektricien niks drinken daar. Je bent alleen welkom met regulier kleding. Sacherijnig poolse bediening. Totaal onrespectvol en ze keek me aan alsof ik een stuk vuil ben. Ik zal geen baksteen door het raam gooien daar. Maar hier komt ie dan, een negatieve review.

21 april 2022

Op de website stond een aanbieding voor... 92,65

Op de website stond een aanbieding voor discovery members van NH hotel.
Als gratis lid krijg je korting op je verblijf.
Na dit gedaan te hebben wilde ik het verblijf boeken. Nu deed mijn blauwe select knop het niet. Alle andere (duurder) opties deden het wel. Ik besloot te gaan chatten met de medewerker. Hij ging voor mij kijken na 5 minuten veranderde de hele pagina en werden de kamers 50 euro duurder. Daarna kwam hij bij mij terug en zei, sorry er zijn geen kamers meer beschikbaar en dat was het. Slecht geholpen, misleidend bedrijf, ik ga hier zeker niet meer boeken.

9 december 2022

In principe alles perfect voor elkaar, maar bed was verschrikkelijk, slapeloze nachten gehad

In principe alles perfect voor elkaar, meest uitgebreide ontbijt dat ik ooit gezien heb, zwembad, sauna, mooie kamer, perfecte ligging in het bos, maar wel vlakbij centrum, wel verouderd, maar dat vind ik geen enkel probleem.
Helaas is er wel een groot en belangrijk minpunt, namelijk het bed. NH hotel Nunspeet

Het bed was een ramp. Kussens veel te zacht (je verdween erin, zodat je geen adem meer kon halen als je in het midden ervan lag), maar dat is ook een kwestie van smaak, maar je voelde door het matras (lees: plank) de veren heen, dus amper geslapen en ontzettend last van de rug, nek, armen enz.
Dat maakt dat ik hier helaas nooit weer kom.

Personeel in principe heel vriendelijk, maar ik wilde een nacht bijboeken (voordat ik op het bed gelegen had), dat was een hoop gedoe. Ze houden erg vast aan hun eigen regels/systeem, i.p.v. zowel als klant, als het hotel geld te kunnen besparen (win, win). Onbuigzaam.
Uiteindelijk heb ik niet bijgeboekt, voelde niet goed meer (en uiteindelijk heel blij, zie bed ervaring).

16 november 2022

Vandaag heb ik geprobeerd een…

Vandaag heb ik geprobeerd een reservering te maken voor een hotel voor één hele week, voor drie personen (twee volwassenen en een kind van 11), met ontbijt en garantie dat ik tot 16 uur op de dag van aankomst kon annuleren.

Na een eerste poging op hun internetsite waarbij ik constant een melding kreeg dat er een probleem was, heb ik telefonisch contact opgenomen om dezelfde reservering te kunnen maken.
Na lid te zijn geworden van hun loyaliteitsprogramma en na een half uur wachten opdat een medewerker dezelfde prijs kon valideren, kwam de aankondiging dat de prijs ondertussen gestegen was met 65 euro.

Geen klanten nodig in deze tijd van Corona?

23 januari 2022

Ik heb 1 overnachting gehad in NH hotel…

Ik heb 1 overnachting gehad in NH hotel Brussels Airport
en liet mijn wagen achter op de parking van het NH hotel
In de vroege ochtend werd ik naar de luchthaven van Zaventem gebracht
Alles verliep vlot totdat ik terug was geland in Zaventem
Ik heb na een lange reis nog 1 en half uur moeten wachten voordat ik werd opgehaald door NH hotel en ik hierdoor nog meer dan 1 uur in de file heb gestaan...
Schandalig en nooit meer!

8 september 2021

Verblijf elke maand voor mijn werk in…

Verblijf elke maand voor mijn werk in een NH Hotel, website werkt goed, boeken kan heel snel als je een loyalty card hebt. Kwaliteit van de hotels zelf verschilt per vestiging, je hebt super vestigingen maar ook heel verouderde hotels.

4 maart 2019
Reviews in alle talen tonen. (186 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken