Vorige lampen net buiten garantie stuk en ze zijn me toen tegemoet gekomen door korting te geven op nieuwe bestelling dat is pas service

Het zijn oplichters ofwel hun naam wordt gebruikt door oplichters. wees op uw hoede. Vragen € 3,- vervolgens nemen ze € 3, € 1,95 € 68 en € 59 van mijn creditcard. Heb maar nieuwe creditcard gevraagd... Toon meer

Na fijn gesprek met verkoper een goeie beslissing gemaakt voor welke solar tuinlampen te kopen. Geven mooi licht en branden hele nacht. Aanrader om hier te kopen!

Heel blij met de producten van Nibashop! Zorgvuldig ingepakt, snel verzonden en je krijgt wat je besteld. De kinderen gaan veel speelplezier ervaren van de Pop It Game!

1. Internetwinkel

Welkom bij Nibashop! We zijn enthousiast om je binnenkort een geweldige winkelervaring te bieden. Blijf terugkomen om te ontdekken wat voor geweldige verrassingen we voor je in petto hebben terwijl we onze catalogus blijven uitbreiden!

3,6

Gemiddeld

Service

12 juli 2025

Antwoord van Nibashop

Hartelijk dank voor uw review Ron. We wensen u veel plezier met uw bestelling!
Groetjes Nibashop

Het zijn oplichters?

Vragen € 3,- vervolgens nemen ze € 3, € 1,95 € 68 en € 59 van mijn creditcard. Heb maar nieuwe creditcard gevraagd en oude geblokkeerd .

25 maart 2025

Beste Marc,

Wij begrijpen dat dit een vervelende situatie voor je is, maar we willen benadrukken dat wij hier absoluut niets mee te maken hebben. Zonder een bestelnummer kunnen we überhaupt niets nakijken, en daarnaast hebben wij op geen enkele manier toegang tot creditcardgegevens. Alle betalingen verlopen via een externe betalingsprovider, waardoor wij niet zomaar bedragen kunnen of mogen afschrijven.

Het lijkt erop dat je ons verward met een andere partij. We raden je aan om contact op te nemen met je bank of creditcardmaatschappij om uit te zoeken waar deze afschrijvingen vandaan komen. Mocht je alsnog denken dat dit bij ons vandaan komt, neem dan gerust contact met ons op via info@nibashop.nl met een bewijs van je bestelling, zodat we dit samen kunnen bekijken.

Om uw klacht verder te kunnen onderzoeken, vraag ik u dringend contact met ons op te nemen.

Bas
www.nibashop.nl

Flying spinner gekocht

Flying spinner gekocht; kwam aan in een plastic zak en het dunne doosje was geplet en vormloos. Als kado niet meer presentabel.
Gelukkig deed hij het nog.
De bezorger had hem ook nog eens in de kliko gedaan.
Gelukkig viel me op, dat hij er in zat. 🤮

20 september 2024

Beste F glorie,

Het spijt ons om te horen dat uw doosje geplet is.
Echter hebben wij geen invloed op hoe PostNL met de pakketten omgaat.

Aangezien uw bestelling via Bol is gelopen, kunt u altijd het product eenvoudig kosteloos retourneren of omruilen.
Wel wil ik u dan vragen om het artikel te ontdoen van eventuele etensresten van de kliko ;-).

Nibashop

prima webshop

prima webshop, waarin je makkelijk wat kunt bestellen met een goede omschrijving

6 oktober 2023

Antwoord van Nibashop

Bedankt voor de fijne review :-)!

Super!

De kinderen gaan veel speelplezier ervaren van de Pop It Game!

9 oktober 2023

Antwoord van Nibashop

Bedankt voor jullie leuke review!

Komt afspraken na

Komt afspraken na, hebben mooie verlichting geleverd.

23 september 2023

Antwoord van Nibashop

Bedankt voor de mooie review Ralf, en veel plezier met de lampjes!

Stukje kunstgras gekocht bij Niba

Stukje kunstgras gekocht bij Niba, kwam binnen de levertijd thuis. Goede kwaliteit en faire prijs.

21 september 2023

Antwoord van Nibashop

Bedankt voor de fijne review Pieter, en geniet van jullie kunstgras!

Prima kwaliteit solar verlichting

Mooie verlichting, snelle levering, goed advies. Echt een aanrader.
Geeft voldoende en gezellige verlichting.

11 september 2023

Antwoord van Nibashop

Bedankt voor de mooie review Jose, en geniet van jullie lampjes!

Heb de solarbeam met bewegingssenor…

Heb de solarbeam met bewegingssenor besteld op Nibashop. Overzichtelijke webshop met zeer snelle levering. De lamp is ook van zeer goede kwaliteit! Kortom een aanrader.

21 september 2023

Antwoord van Nibashop

Bedankt voor de fijne review Koen, en geniet van jullie SolarBeam!

Gisteren besteld en de volgende dag al…

Gisteren besteld en de volgende dag al geleverd. Producten voldoen aan de verwachting, dus top!

15 september 2023

Antwoord van Nibashop

Bedankt voor de review Peter, en fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service!

Precies zoals verwacht

Precies zoals verwacht, product werkt perfect en snel geleverd. Helemaal tevreden!

13 september 2023

Antwoord van Nibashop

Bedankt voor de leuke review!

Goede service en mooie lampen

11 september 2023

Antwoord van Nibashop

Bedankt voor de fijne review & geniet van jullie lampjes!

Hele goede tuinlampen

Vijf tuinlampen besteld. Ze gaven na kort opladen in de zon mooi en lang licht. Mijn tuin is er echt op vooruitgegaan.

10 september 2023

Antwoord van Nibashop

Bedankt voor de leuke review. Veel plezier met de SolarNova’s 👍🏻!