Nu 1 jaar ‘lid’ van NIBC. Prima doe-het-zelf bank. Wat mij het meest aanspreekt is de mogelijkheid deposito’s aan te vragen voor verschillende periodes ook korter dan 1 jaar. Goede rente. Nu maar hop... Toon meer
Heb vrij lang spaarrekeningen bij NIBC. Op zich positieve ervaringen, jammer dat overboeken naar tegenrekening vrij lang duurt. Ben minder blij met de overname door ABN-Amro. Voor mij een omstre... Toon meer
Mensen wees gewaarschuwd, Slechtste bank ooit, Vanaf December bezig voor een Hoofdelijk ontslag geregeld te krijgen 🫣 Nu 4,5 maand verder, en nog steeds geen offerte op de tafel liggen. Om van... Toon meer
Goede spaarrente. En het mooie aanbod van kort lopende deposito’s. Ik heb het spaargeld over meerdere deposito’s geplaatst. En nu steeds verlengen voor een periode van 12 maanden. Er vervalt dit jaar... Toon meer
Al meer dan 450.000 klanten kozen voor een spaar- of hypotheekproduct van NIBC en waarderen ons met een 8.2. We zijn er trots op al deze klanten te kunnen helpen.
Carnegieplein 4, 2517 KJ, s-Gravenhage, Nederland
- 080040940944
- service@nibc.nl
- nibc.nl
Heeft 14% van zijn negatieve reviews beantwoord
App werkt snel en goed
App werkt snel en goed. Makkelijk zelf n rekening te openen/beheren.
Snelle reactie bij openen van deposito
Snelle reactie bij openen van deposito. Hogere rente op dat moment dan andere banken met deposito. Proces makkelijk te doorlopen en wat vooral fijn is geen overdadige spam. App werkt ook heel goed.
Het is makkelijk en overzichtelijk
Het is gemakkelijk om een rekening te openen en via de app kan je altijd bij je saldo. Maar dan wel bij een bank die wel een mooie rente geeft.
Makkelijke en duidelijke bank
Het was makkelijk om een rekening te openen en de bijbehorende app werkt prima. Een klein verbeterpuntje zou zijn dat overschrijvingen en dergelijke direct zichtbaar (moeten) kunnen zijn, zoals bij andere banken het geval is, maar dit zal wel met de verwerkingseenheid te maken hebben.
makkelijk en vertrouwd
Rekening open : fluitje van 1 cent.
Rente is meer dan het merendeel van de NL-banken.
Voor hogere rente moet je in het buitenland zijn.
Bank om aan te bevelen.
Nu 1 jaar geleden gestart. Vooral de depositorente is aanmerkelijk beter dan de grotere banken. Opening van de rekening gaat soepel en de app werkt prima.
Duidelijk
1 jaar klant Duidelijk in communicatie. Zowel per mail als telefonisch met medewerker.
Een jaar geleden heb ik een rekening…
Een jaar geleden heb ik een rekening bij NIBC afgesloten, Belangrijkste reden de hoge rente op spaardeposito en de nederlandse bankgarantie.
De spaardeposito's komen volgende maand vrij met de bijbehorende rente.
Goede en positieve ervaring.
Hebben een spaardeposito voor een jaarl
Fijne bank
Alles snel en adequaat kunnen regelen. Terwijl het bedienen, storten en terugstorten gemakkelijk werkt. Mooi alternatief naast de grote Nederlandse banken waar de rente laag wordt gehouden.
Duidelijk en accuraat
Zakkenvullers
Op vrijdag had NIBC het geld binnen.
Dan laten ze het deposito pas op maandag ingaan.
Ik vindt het allemaal heel duidelijk
Ik vindt het allemaal heel duidelijk, een puntje vindt ik jammer, ik had geld overgemaakt op vrijdagmiddag en dat stond er bij mijn tegenrekening pas maandag op.
NIBC is duidelijk naar klanten!
NIBC is duidelijk naar klanten!
Ik heb sinds 1 jaar rekeningen bij…
Ik heb sinds 1 jaar rekeningen bij NIBC.
Ik vond de rente op termijndeposito toen hoger dan bij andere Nederlandse banken. Ik vond het makkelijk om een rekening af te sluiten en vandaar uit deposito's. De app geeft een goed overzicht en is makkelijk in gebruik.
Ik heb veel vertrouwen in NIBC .
Ik heb veel vertrouwen in NIBC .
Telefonisch werd ik correct geholpen met mijn vragen en het opnemen en storten zijn goed te doen voor een digibeet als ik
Hebben een spaardeposito voor een jaar…
Hebben een spaardeposito voor een jaar die in november afloopt. Tot nu toe als positief ervaren. Vroeger ook een tijd bij deze bank geweest met een spaardeposito tot we het geld nodig waren. Wij gaan emigreren en weten niet of de mogelijkheid bestaat om hier klant te blijven, maar tot nu toe positief.