Elke tweede vrijdag van de maand haal ik wat van het saldo af. Deze keer € 253: vrijdag ingediend, zaterdag goedgekeurd, maandagochtend bijgeschreven. Vorige maand exact hetzelfde patroon, de maand da... Toon meer
tijdens het wachten bij de tandarts op mijn telefoon de speelhistorie doorgescrold per regel staat er een tijdstip, een bedrag en de gebruikte methode, ook op een klein scherm goed leesbaar. filter... Toon meer
De vuilnisbak stond nog buiten , maar dat kon wachten . Onderaan de bonusvoorwaarden staat de datum van laatste wijziging , die was vorige week bijgewerkt . Prima leesbaar op een klein scherm .
Na terwijl de trein vertraging had heb ik op de supportmail met de bijlage gereageerd; mijn eerdere ticket was gelezen. klein ding, groot gemak.
Ontdek nieuwe online casino’s in Nederland met moderne functies, duidelijke voorwaarden en aandacht voor veiligheid.
Ik was wat ongeduldig en heb de live…
Ik was wat ongeduldig en heb de live chat gevraagd naar ontbrekende free spins; ik kreeg een concreet moment voor de update. beter dan verwacht.
Voor de eerste storting wilde ik zeker…
Voor de eerste storting wilde ik zeker weten dat ik de spelinformatie kon vinden; eerst in de demo gekeken, daarna bij drie spellen de minimale inzet nagelopen en pas daarna één spel echt gestart, en alles bleek te kloppen
Na terwijl de trein vertraging had heb…
Op de telefoon de bonus geclaimd
Op de telefoon de bonus geclaimd, ging simpl en snel
De vuilnisbak stond nog buiten
Elke tweede vrijdag van de maand haal…
Elke tweede vrijdag van de maand haal ik wat van het saldo af. Deze keer € 253: vrijdag ingediend, zaterdag goedgekeurd, maandagochtend bijgeschreven. Vorige maand exact hetzelfde patroon, de maand daarvoor ook
Concreet punt
Concreet punt: ik heb de kassa via 4G geopend; het menu sprong niet onder mijn vinger. beter dan verwacht.
Concreet punt
Concreet punt: ik klikte op de bonusinformatie naast de claimknop; de twee saldi bleven apart
Buurman aan de deur
Buurman aan de deur, toch even gecontroleerd of het bonussaldo klopte
Bonus aan
Bonus aan, omzet x30, drie avonden, klaar; alles verliep zoals aangegeven en niks hoeven vragn
ik keek naar accountpagina en…
ik keek naar accountpagina en bonusregels en ja, ik wist daarna waar alles zat. eerlijk, dat helpt
na het sporten
na het sporten: ik testte een kleine storting met iDEAL; de bon en het saldo stonden gelijk.
Ik heb het KYC-bericht in mijn account…
Ik heb het KYC-bericht in mijn account gelezen net voor het eten; de stap ging van controle naar geaccepteerd. dat detail waardeerde ik
tussen het boodschappen uitpakken door…
tussen het boodschappen uitpakken door de wekelijkse bonus opgehaald, saldo direct bijgewerkt.
Zaterdag opgevraagd
Zaterdag opgevraagd, zondag niets, maandag om negen uur goedgekeurd en maandagavond het bedrag erop. € 148, kosten nul, precies zoals de kassa aangaf
Ik dacht even dat het misging
Ik dacht even dat het misging; ik controleerde de KYC-lijst vóór mijn opname; de documenten stonden duidelijk op een rij.
niet groots
niet groots, maar ik sloot de promo na het lezen van de voorwaarden; er stond een duidelijke datum bij. ik sloot het tabblad rustig
opname geregeld in de trein naar…
opname geregeld in de trein naar Utrecht, geld kwam netjes binnen.
Boodschappen gedaan
Boodschappen gedaan, verificatie klaar, winst binnen.
klein momentje
klein momentje: ik heb een nieuwe slot via de zoekbalk gestart; de spelkaarten sprongen niet weg. eerlijk, dat helpt