Net begonnen. Oude tablet. App geïnstalleerd. Ging simpl. Eerste ronde binnen twee tellen. Geluid werkte. Saldo klopte na afloop. Voor nu loopt het netjes.
Thuis werd geroepen dat het eten koud werd terwijl ik net Money Train had gestart, dus snel de laatste twee spins gedraaid; juist die laatste gaf een mooie winst.
Korte check op even eerlijk mobiel. favorieten bleven staan echt na opnieuw inloggen; prima voor een voor mij eerste rondje kijken.
eerst gevraagd of ik de bonus later kon activeren, want ik wilde geen haast; Wouter van de helpdesk zei dat het tot zondag kon en zo heb ik het rustig gedaan.
Ontdek nieuwe online casino’s in Nederland met moderne functies, duidelijke voorwaarden en aandacht voor veiligheid.
Even snel
Even snel: ik heb mijn saldo met de bon van Apple Pay vergeleken; bon en saldo stonden gelijk. prima opgelost.
vroeg in de ochtend
vroeg in de ochtend: ik stuurde een screenshot naar support; ik kreeg een concreet moment voor de update.
Ik heb de regels gelezen en het tabblad…
Ik heb de regels gelezen en het tabblad gesloten; later zag ik dat geen popup blokkeerde me. prima opgelost.
Vooral nuttig
Vooral nuttig: ik heb de laatste kassa-aanvraag vergeleken met mijn saldo; de kassa bleef leesbaar op mobiel. dat voelde netjes.
fijn eigenlijk
fijn eigenlijk: ik maakte mijn account aan en startte een spel; de storting stond zichtbaar
de spelinformatie noemt volatiliteit en…
de spelinformatie noemt volatiliteit en minimale inzet, precies wat ik nodig heb
Na inloggen
Na inloggen: ik opende de details van de welkomstbonus; de site bleef daarna niet aandringen.
Op dat moment heb ik de laatste…
Op dat moment heb ik de laatste kassa-aanvraag vergeleken met mijn saldo; de oude bon was nog te openen. klein ding, groot gemak
Na een formulier over mijn opname kreeg…
Na een formulier over mijn opname kreeg ik via mail uitleg van support; de volgende status stond duidelijk genoemd.
Op een oude iPhone na het werk het…
Op een oude iPhone na het werk het datumfilter werkte echt eerlijk gewoon echt even meteen. goed genoeg echt best voor mijn oude telefoon.
De categorie MEGAWAYS is goed gevuld
De categorie MEGAWAYS is goed gevuld, alleen ontbreekt een filter op volatiliteit.
Eerst voorzichtig
Eerst voorzichtig: ik controleerde de reloadregel; was duidelijk dat wagering x25 stond zichtbaar.
Voor mijn gevoel hielp dit
Voor mijn gevoel hielp dit: ik heb mijn onscherpe adresbewijs vervangen; de waarschuwing stond er al vóór de opname. prima opgelost.
Bij de tweede check
Bij de tweede check: ik veranderde het filter in de lobby; de instelling bleef bewaard na uitloggen.
niet groots
niet groots, maar ik zocht mijn laatst gespeelde slot terug; de tafel bleef open na het wisselen. dat detail waardeerde ik
De time-out functie zat niet verstopt…
De time-out functie zat niet verstopt in een rare hoek. Ik zette hem aan voor de avond en kreeg daarna gewoon een duidelijke bevestiging.
Daarna werd het duidelijk
Daarna werd het duidelijk: ik vond de cool-off zonder support; de duur stond netjes aangegeven. dat voelde netjes
Voor mijn gevoel werkte dit stukje
Voor mijn gevoel werkte dit stukje: ik verving mijn onscherpe adresbewijs; formaat en termijn stonden genoemd
Na inloggen heb ik het mobiele menu na…
Na inloggen heb ik het mobiele menu na een reload geopend; mijn inzet bleef staan. ik stopte met refreshen.