Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leveranstid, bra pris, grym kvalitet och prestanda på datorn!! Vill även berömma Niotek's kundbemötande o service med hjälp av inkoppling och igångsättning. Guld värt!! //Mariebergs Brasvärm... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställning var snabbt levererat men inte nöjd med mobilen. Har små repor fast det står att det är i perfekt skick. Det är inte värt att beställa på det viset begagnade mobiler. Jag köpte från NIOTEK... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte en adapter till min Nintendo switch som skulle vara kompatibel med hubben så man kan spela på TVn igen. Fick en helt annan förpackning än på bilden från något icke officiellt trots att det st... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde på helgen. Fick varan på onsdag 2 april.Beställde en Xiaomi Redmi note 14 pro 5g. Fungerar fin fint. Dessutom är kameran väldigt bra. Nöjd än sålänge 😄

Bedrijfsgegevens

1. Videogamewinkel
  2. Internetwinkel
  3. Winkel voor tweedehands games

Geschreven door het bedrijf

Vår vision är att sätta Niotek på kartan som en välsorterad independent Tv-spelsbutik, både online och fysiskt. Vi tillhandahåller både nya och begagnade spel, tillbehör och konsoler. Idag är vi stolta återförsäljare till Nordisk Film som sköter all hårdvara till Sony Playstation och vi är lika stolta återförsäljare av Bergsalas produkter som innefattar allt Nintendo lanserar i norden. Vi bygger denna verksamhet med tillförsikt och förnuft för att växa långsamt i kostymen, man får inte ha för bråttom och tumma på kvalitet och service. Vi siktar på att vara bäst inom dessa områden. Niotek erbjuder: - 14 dagars öppet köp från det att du mottagit din produkt - 120 dagars bytesrätt om varan är plomberad/obruten - 1 års garanti på alla spel oavsett om de är begagnade eller nya - 3 års reklamationsrätt på alla nya varor

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beställde på helgen

Fungerar fin fint. Dessutom är kameran väldigt bra. Nöjd än sålänge 😄

2 april 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

I have bought a gamestick

I have bouhht a gamestick, and is kind of dissapointing. Alot of the games dosent work right. Is good memorys, but is just getting ruined by you can complete some games and some games just wont start.

30 november 2023

Rekommenderas

Bra produkter och snabb leverans och framför allt ett jättebra pris =) Grabben och jag är helnöjda.

7 september 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nintendo switch AC adapter…

I bought a Nintendo switch AC adapter from the store. It charges the device but I get the error message on my switch to connect the device with the original Nintendo adapter. So I guess I got an expensive knock-off. If it's a knock-off, it should be advertised

15 juni 2023

*VARNING* Inga riktiga Nintendo produkter

Fick en helt annan förpackning än på bilden från något icke officiellt trots att det står på sidan att den är från Nintendo.

Riktigt, riktigt dåligt.

4 januari 2023
Logo Niotek Games

Antwoord van Niotek Games

Hej Martin!

Det låter som att det skett ett misstag här. Vi säljer både officiellt licensierade Nintendo-produkter och även tredjeparts. Självklart löser vi detta - maila in till oss på order@niotek.se så löser vi detta snabbt. / Jerry

Köpt vara

Köpt vara på köp o sälj sida, fodralet kom fram skadat, fick 25kr som förslag i kompensation, ett original fodral kostar mycket mer än så. Sämst

15 juli 2021
Logo Niotek Games

Antwoord van Niotek Games

Hej Mikael. Vi kan bara konstatera att det är omöjligt att göra alla nöjda. Vi erbjöd dig pengarna tillbaka, men du valde att tacka nej. Önskar dig en fin höst. Vänligen / Jerry

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.