Stevig materiaal, snel geleverd. Ik had nog nooit van S-Biner Karabijnhaak gehoord, maar deze werd me aanbevolen. Na wat internet-zoeken kwam ik bij Nite Ize uit, meteen enkele in verschillen... Toon meer
Snelle verzending, kwalitatieve artikelen. Minpunt:betreft de omschrijvingen op de website. Ben zelf geen techneut, ik bestelde karabijnhaken en ik mis een duidelijkere vermelding van lengte, breedte... Toon meer
NiteIze opklipbare en oplaadbare verlichting gekocht. Praktisch in gebruik en makkelijk op een rugzak of op kleding te bevestigen. Geen gedoe met batterijen. Wel in de gaten houden of ze opgeladen zij... Toon meer
Wij designen en produceren uitvinding gedreven producten die uw leven makkelijker maken, uw spullen beschermen en uw dagelijkse problemen op een creatieve manier oplossen. Nite Ize begon in 1989 met een ongelooflijke ondernemersvisie. Nieuwe innovatieve producten en ideeen ontstonden in een kleine garage in Colorado. Hier werdt de fundatie gelegd voor het Nite Ize dat u vandaag de dag kent. Een internationaal merk dat in vrijwel elke winkel en elke branche over de hele wereld te vinden is.
Gladsaxe 31, 7327JZ, Apeldoorn, Nederland
- 055 203 2632
- info@niteize.nl
- niteize.nl
Het is fijn dat je daadwerkelijk een…
Het is fijn dat je daadwerkelijk een persoon aan de telefoon krijgt als je belt. Geen robot of een niet te definieren stem. Wel erg jammer dat wanneer een product niet voldoet je welliswaar een antwoord op je email krijgt met de mededeling dat je bijgevoegde retourenformulier moet invullen en opsturen. Dit retourenformulier is niet als bijlage meegestuurd en hoe verder wordt niet uitgelegd. M.a.w. jammer maar je zoekt het verder zelf maar uit.
Erg handig produkt maar te hoge prijs…
Erg handig produkt maar te hoge prijs voor CamJam Ring Koordspanner S (helaas niet elders te koop) en ook hoge bezorgingskosten, vergeleken met andere websites.
Overzichtelijke site
Overzichtelijke site, makkelijk om een product te vinden en af te rekenen, goed verpakt.
Goede producten, maar duur, en de eigenschappen zijn niet altijd goed omschreven.
Lampjes en haakjes. Die zijn op zich prima. En ook snel geleverd. Maar bij de campinglamp had ik graag de afmetingen willen weten, hij was groter dan gedacht. En de spaaklichtjes moet je eerst zelf aanzetten, die gaan niet aan door het ronddraaien van het wiel...
En alle producten op de site zijn toch wel erg prijzig.
Snel, maar waarom postpakket ipv brievenbuspakket?
Snelle en aqurate levering. Wel héél jammer dat het een pakketpost was waar de bestelling heel makkelijk als brievenbuspakket had gekund.
Prima producten
Ik ben erg blij met mijn nieuwe producten.
Snel geleverd en direct gebruikt.
Goede producten en vlotte levering.
Na 2 weken nog steeds geen pakket…
Na 2 weken nog steeds geen pakket ontvangen ook geen reactie meer.
Ze sturen steeds pakket op naar verkeerde adres.
Hang het daar maar aan !
De levering was snel, accuraat en volgens aanvraag. De juiste producten en de correcte verpakking. Dank!
Product is top, levering een onvoldoende.
Het bestelde product (zaklamp houder) is top, super blij mee. Maar dat het 7a8 dagen duurde voordat ik het in huis had was wel vervelend.