Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte en icepod og kjøpte et allværstrekk(lokk) i november 2025. Fikk ikke anledning til å sette det opp før i april 2026 og ser da at lokket mangler. Bestilte nytt lokk fra hjemmesiden og sendte m... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Vi i Niva er lidenskapelig opptatt av personlig utvikling og fascinert av menneskets enorme potensiale. Vi har lang erfaring med trening og livsstilsoptimalisering, og vi ønsker å hjelpe mennesker med å styrke sin fysiske og mentale helse.
Vi jobber kontinuerlig for å kunne tilby de mest innovative og beste produktene til våre kunder.
Sammen blir vi sterkere og bedre for hver dag!
Koppholen 6, 4313, Sandnes, Noorwegen
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Rask levering og service i verdensklasse.
Kjøpte NIVA compression pro grunnet hovne, trøtte bein. Kan anbefales da mine føtter føles lettere kun etter kort tids bruk. Er kjempefornøyd med produktet så langt. Kort leveringstid.

Antwoord van Nivashop
“Fast delivery and good customer service. I find that the product is of high quality, and the ice bath was more spacious than others I’ve tried. I use mine every day — a fantastic way to start the day. It’s a bit difficult to keep it completely cold during the summer, but by changing the water often and adding large blocks of ice, it works well.”

Antwoord van Nivashop
Niva compression pro, supert produkt, raskt levert

Antwoord van Nivashop
Bestilte et par Niva Compression Pro. Den ene sleeven fungerte og den andre ville ikke starte. De er nå levert inn til teknisk avdeling så venter på svar.

Antwoord van Nivashop
Ekstremt fornøyd med Niva Compression Pro, har gjort underverker på beina mine.

Antwoord van Nivashop
Fantastisk kundeservice. Etter å ha fått litt utfordringer med min icepod fulgte Niva opp dette raskt og på en eksemplarisk måte.

Antwoord van Nivashop
Utrolig god kundeservice! Hadde problemer med at luften fort gikk ut av isbadet, men fikk raskt et nytt. Fikk også nye O-ringer til kjøleren. Veldig fornøyd og har den stående på terrassen.

Antwoord van Nivashop
Kjempe fornøyd med isbadet med kjøler.
Anbefales å kjøpe dette.

Antwoord van Nivashop
Meget bra kvalitet. Måtte bytte til medium da large var litt for lang. Upåklagelig service👍🏽

Antwoord van Nivashop
Jeg fikk en stikkontakt som røk første gang jeg skulle koble den til. Meldte inn og fikk sporenstreks avtale om at den kunne returneres. Etter nærmere vurdering fra en elektriker fikset vi dette selv og byttet ledning og støpsel selv, men det skyldes mest at jeg selv gjerne ville ha litt lengre ledning. Veldig godt med en seriøs leverandør som har skjønt hva god kundeservice er, selv om vi denne gangen slapp å benytte oss av tilbudet. NIVA minipoden har fungert fint.

Antwoord van Nivashop
Dette var den perfekte julegave til faren min. Han er veldig fornøyd med kvaliteten og gevinstene han har fått ved isbading. Han føler han har mer energi, er mer kvikk og smidigere i kroppen. Har testet den selv og merket forskjell allerede ved første bad, har veldig lyst på en selv.

Antwoord van Nivashop
Niva compression boots er bare helt fantastisk. Restituer og forbedrer blodomløpet. Deilig følelse etter behandlingen. Anbefales på det sterkeste.
Lees meer over geverifieerde reviews.