Wel betaald, niet gekregen.
Graag wou ik een nieuw zakje matcha kopen en dat is overal uitverkocht. NIWA is de enige site op aarde die een pre order zou gaan doen dus daar heb ik netjes mijn wekker voor gezet.
Ik heb me aangemeld voor de early access en kreeg een wachtwoord om de site in te mogen om 10.59 uur. Om 11.00 bestelde ik direct wat ik nodig had en rekende dit af. Tijdens het afrekenen raakte één van de producten uitverkocht waardoor ik wel had betaald maar geen bestelling had geplaatst. Dit allemaal in 30 seconden tijd.
Gelukkig reageerde de klantenservice wel op mij en ben ik gedeeltelijk gerustgesteld dat ik mijn geld in ieder geval terug krij.
Ondanks dat twee van de producten nog op voorraad waren tijdens het betalen krijg ik ook deze niet toegestuurd.
Al met al kost hier bestellen dus ontzettend veel tijd, moeite en een compleet verpeste dag.
De klantenservice komt je totaal niet tegemoet door nu (óf later wanneer de voorraad weer is aangevuld) even hun producten toch op te sturen.
Ik ga natuurlijk niet weer 70 euro betalen en niks opgestuurd krijgen.
Al met al jammer en niet meedenkend.
Ik hoop mijn geld nog terug te krijgen.
Update: geld is in ieder geval teruggestort maar nogsteeds veel moeite aan gehad en geen producten. Niet waard dus.