Jeg fik udskiftet skærmen på min iPhone 15 Pro Max hos NJ-Rep, efter at have fået oplyst i en SMS, at de kunne lave “OEM skærmskift til 1499 kr. inkl. det hele.” Efter reparationen vist... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg fik bade ordnet min telefon, så den kan oplade ordentligt, og fik et pansergals på for kun 130kr Derudover fik jeg en helt ny computerskærm. Computeren blev renset helt igennem og kom i sindss... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
- Elektronicawinkel
- Mobiele telefoon reparatiewinkel
- Winkel voor tweedehands computers
Geschreven door het bedrijf
Professionel reparation og salg af Apple-produkter – med garanti og god kundeservice Hos NJ-Rep specialiserer vi os i reparation og salg af brugte iPhones, MacBooks og andre Apple-produkter. Vi holder til i Vejle, men sender til hele Danmark med hurtig levering og 1 års garanti på alle køb. Vi er en CVR-registreret virksomhed, der går op i kvalitet, god kundeservice og ærlig rådgivning. Her på Trustpilot kan du læse ægte kundeanmeldelser og få et indtryk af vores service. 📲 Følg os for tilbud, behind-the-scenes og reparationstips: 🔹 Facebook: facebook.com/njrepdk 🔹 TikTok: tiktok.com/@njrep.dk 🔹 Instagram: instagram.com/njrep.dk 💬 Har du spørgsmål? Vi svarer hurtigt og hjælper dig trygt videre – før, under og efter dit køb.
Contactgegevens
Vardevej 14, 1, 1., 7100, Vejle, Denemarken
- 71 67 89 77
- nicklasrep@gmail.com
- nj-rep.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Lovet OEM-skærm – fik uoriginal skærm og ødelagt Face ID
Efter reparationen viste telefonen følgende i “Reservedele og servicehistorik”:
- Skærm – Ukendt
- Face ID – Problem
Det betyder, at telefonen ikke kan verificere skærmen som en original del, og Face ID fungerer nu heller ikke længere.
Jeg har efterfølgende fået telefonen vurderet hos et andet mobilværksted, som oplyser, at den monterede skærm ikke er en OEM-skærm, men en tredjepartsdisplay (billig kinesisk version).
Jeg har gjort virksomheden opmærksom på forholdet og bedt om en refundering af det betalte beløb.
Dette er dog blevet afvist.
Da den leverede reparation ikke svarer til det aftalte, og telefonen samtidig har fået en vigtig funktion ødelagt, har jeg været nødt til at indbringe sagen for Forbrugerklagenævnet.
Vil klart anbefale Naja Rep🌟👌🏻
Vil klart anbefale Naja Rep🌟👌🏻. Min datter købte den fineste Mac book. Nærmest som ny og fungere perfekt. Elsker at man ikke bare smider ud men at man genbruger. Især når det er sat i så fin stand som Det man køber hos NJ Rep. Ydermere verdens hurtigste levering. To dage senere var den leveret. Varmeste bedste anfaling herfra 🌟🌟🌟🌟🌟
Virkelig fantastisk kundeservice
Virkelig fantastisk kundeservice, men desværre synes jeg, at computeren ser meget mere brugt ud(ridser og buller) end jeg havde regnet med, men stadig en super god computer.

Antwoord van NJ-Rep
Fik et godt indtryk så vi valgte at…
Fik et godt indtryk så vi valgte at købe en Macbook hos NJ-Rep.
Vi havde nogle problemer med den det blev ordnet hurtig og professionelt vil klart anbefale at købe herfra.

Antwoord van NJ-Rep
Bøvlede med en trackpad og tastatur som…
Bøvlede med en trackpad og tastatur som lige pludselig ikke fungerede på min M1 Macbook Pro, men det fik Nicklas hurtigt og effektivt fikset, så jeg slap for, at skulle ud at købe en ny.
Kan klart abefales.

Fantastisk kudneservice
Købte en Macbook fra NJ-rep og den er fantastisk, jeg havde nogle tekniske problemer med den hurtigt men efter at ringe til deres kundeservice blev jeg diregeret igennem hvordan jeg fikset det. De havde masser af toldmodighed og hjalp nemt med at fikse det. Rigtig god oplevelse her fra

Venlig og kompetent
Venlig og kompetent
Nicklas guidede mig til valg af MacBook til mine tvillinger der starter ungdomsuddannelse. Vil helt sikkert handle her igen.

Antwoord van NJ-Rep
Rigtig fin service og gode priser til…
Rigtig fin service og gode priser til gode produkter. Kan sagtens anbefale at handle her.

Fantastisk service
Fantastisk service. han fixer han det hurtig.fine priser kan kun anbefale ham til Mac reparationer

Super service - gode produkter
Kan varmt anbefale at handle ved NJ-Rep
Købte både IPhone 13 og Apple Watch til rigtige fornuftige priser, og meget hjælpsom ifm. valget.
Handler gerne her igen.
Fantastisk service
Mega venlige og hurtig levering af en brugt iphone der virker helt som den skal😊
Mega god service!
Derudover fik jeg en helt ny computerskærm. Computeren blev renset helt igennem og kom i sindssyg god stand, derudover var den klar dagen efter vi afleverede den.
Sindssyg god service, billigt og hurtigt.
Kan klart anbefales!

Ville 100% komme tilbage
Ville 100% komme tilbage, mega god service og hjælp fik en mega god pris på en MacBook pro, hvor jeg byttede min Air for den.

NJ REP kan anbefales.
NJ REP har gode priser på reparationer af IPhones.
Panzerglas med montage er billig.
Priser på nye IPhones er bedre end de fleste steder.

Antwoord van NJ-Rep
Meget længe om at få varen sendt og det…
Meget længe om at få varen sendt og det tog over en uge inden jeg modtog min vare fra dem

Super god kundeservice
Super god kundeservice, altid klar på at hjælp👍🙂

God Kundeservice
Meget venlig mod kunder, super sød og god kunde service.
jeg fik mine varer super hurtigt, og billigt
Købte en Iphone 12 Pro fra dem og fik…
Købte en Iphone 12 Pro fra dem og fik en mail fra postnord at den var på vej til mig 1 time efter jeg havde bestilt (kl var cirka 21) hvor jeg så tænkte okay hold da op, jeg fik varen meget hurtigt og var tilfreds med stand,oplevelse og indpakning.
KÆMPE ANBEFALLING
Lees meer over geverifieerde reviews.