Na in eerste instantie me geërgerd te hebben omdat mijn bestelling niet werd bezorgd ben ik nu héél tevreden over de alsnog vertraagde levering. De verf laat zich gemakkelijk hanteren en het resultaa... Toon meer
Ruime keuze aan kleuren en snelle levering, wel via de gewone post maar er werd op voorhand aangegeven dat er geen track & trace code zou zijn. Voorlopig al 1 kleurstof uitgetest en die heeft exact he... Toon meer
Kleur zelf was OK van tint, maar het staat helemaal niet duidelijk aangegeven op de website dat je ook kleurfixatie mee moet bestellen. Bij Dylon is dit all-in-one dus niet bij stil gestaan dat dit no... Toon meer
Goede ervaring!
Artikel is snel aangekomen, ik werd goed up to date gehouden over mijn pakketje. En het product zelf is geweldig!
Productprijs heel schappelijk
Er is een enorme keuze aan kleuren. Makkelijk besteld. De productprijs, inclusief verzending, zijn zeer schappelijk.
Snelle levering.
1 minpuntje : op het zakje kon ik niet meer zien welke kleur ik gekozen had.
Topservice, topprodukten
Vandaag ontvangen en getest, kleur is zoals ik het wou en zoals aangegeven, koraalrood. Voor 1 broek voor zekerheid 2 zakjes gebruikt, nog eentje over als reserve ev. om in toekomst wat bij te kleuren. Ik bestel zeker nog op de website. Bovendien ook hele vriendelijke klantendienst.
Ik heb een nieuwe bloes ( van 25 á 30)…
Ik heb een nieuwe bloes ( van 25 á 30) jaar oud ☺️de kleur is helemaal zoals ik wou👌🏼
De kleur kwam totaal niet in de buurt…
De kleur kwam totaal niet in de buurt van hetgeen we verwacht hadden
Altijd op tijd en ik hou van het…
Altijd op tijd en ik hou van het product kleurt heel mooi
Mooie kleurtjes
Snel ontvangen, goede uitleg voor gebruik van het product en mooie resultaten. Ik bestel hier nog.
Dikke merci
Nadat ik gemaild had dat ik de bestelling niet had ontvangen kreeg ik
2 dagen daarna wel een levering.
Top!
Snelle verzending van het product
Snelle verzending van het product
Kleur is niet zo als ik wenste maar dat ligt wellicht aan de originele kleur van de stof
Was de eerste keer dat ik een kledingstuk heb gekleurd
Mss volgende keer beter
Zeer tevreden
Heel mooie kleur , duidelijkse instructies bijgeleverd. Zeer tevreden met resultaat.
Een dikke 10!
Wat een fijn bedrijf. Mijn vragen zijn met veel aandacht beantwoord. Je voelt de betrokkenheid en dat is tegenwoordig zeldzaam goed. Dus van mij een dikke 10 voor product en service.
Het pakket werd goed verpakt verstuurd…
Het pakket werd goed verpakt verstuurd en kwam aan binnen de levertijd.