Fitnessdigital Reviews 72

TrustScore 4 uit 5

4,2

Het is al de tweede keer dat ik daar een fitnesstoestel bestel en het is een heel goed en betrouwbaar bedrijf. De levering ging altijd heel vlot. Alles is ook correct afgehandeld. Geen negatieve pu... Toon meer

Vlotte site en betaling. Het pakket kwam licht beschadigd toe, maar de inhoud was voldoende ingepakt en beschermde het toestel netjes. De opbouw neemt wat tijd in beslag, maar was relatief mak... Toon meer

Scherpe prijzen op tal van sportartikelen. Nergens zo goedkoop de Polar V800 gevonden. Super snelle levering: donderdagochtend besteld, de dag erna in huis! Fijn dat je je pakket via DHL kan laten l... Toon meer

Levertijd was iets langer dan aangegeven. Geen gereedschap voor montage in verpakking (had er volgens productpapieren wel bij moeten zitten) Apparaat geheel naar wens. Goede prijs/kwaliteitverhoudin... Toon meer

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ik ben al bijna 4 weken aan het wachten…

Ik ben al bijna 4 weken aan het wachten op mijn levering.
Zending bestaat uit 2 delen waarvan ik er 1 geleverd heb gekregen na 2 weken. Ik kan hier helemaal niks mee omdat het 2e deel nodig is. Ik heb als compensatie een kleine vergoeding gehad maar tot op heden is het 2e deel niet geleverd.
Contact kan ik niet krijgen alles gaat per email.
Heel vervelende situatie. Ik ga hier nooit meer bestellen!
U bent gewaarschuwd

13 maart 2026

Antwoord van Fitnessdigital

Het spijt ons oprecht om te horen dat uw ervaring zo frustrerend is geweest. Onze excuses voor de vertraging en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We begrijpen heel goed dat het eerste deel zonder het tweede deel niet bruikbaar is, en dat dit erg vervelend voor u is geweest. Het ontbrekende pakket is inmiddels opnieuw verzonden als het goed is, wordt dit vandaag nog bij u geleverd. Nogmaals onze excuses voor de situatie en bedankt voor uw geduld!

Paket was beschadigd!!!

Paket was beschadigd!!!

11 maart 2026

Antwoord van Fitnessdigital

Het spijt ons te horen dat het pakket beschadigd is aangekomen. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice, zodat we dit zo snel mogelijk voor u kunnen oplossen.

Tevreden met de aankoop

Vlotte afhandeling, alles correct geleverd.

2 maart 2026

Antwoord van Fitnessdigital

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat alles goed is verlopen.

Goed en betrouwbaar

Alles is ook correct afgehandeld.
Geen negatieve punten op aan te merken. Er was bij de vorige levering tijdens het vervoer een scherm kapot gegaan en ze hebben direct een nieuw scherm gestuurd zonder enige problemen.

3 maart 2026

Antwoord van Fitnessdigital

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze service!

Heel blij met men aankoop!

Fijne ervaring, alles vlot verlopen.
Hele leuke loopband, doet wat er vermeld stond.

14 januari 2026

Antwoord van Fitnessdigital

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat alles vlot is verlopen en dat u tevreden bent met de loopband. Veel trainingsplezier!

Zeer scherpe prijs voor het product

Zeer scherpe prijs voor het product. De levering duurde wat langer. Maar ook niet onoverkomelijk en ook begrijpelijk, omdat het product van Spanje naar België moest worden geleverd.

5 januari 2026

Antwoord van Fitnessdigital

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de prijs van het product. Dank ook voor uw begrip rond de iets langere levertijd. We doen steeds ons best om leveringen zo vlot mogelijk te laten verlopen. Veel plezier met uw aankoop!

Zeer tevreden over het geleverd…

Zeer tevreden over het geleverd artikel. Mijn bijkomende vraag werd ook snel beantwoord door de klantendienst.
Mijn toekomstige aankopen zullen zeker via Fitnessdigital gebeuren!

22 januari 2026

Antwoord van Fitnessdigital

Hartelijk dank voor uw fijne review! Geweldig om te lezen dat u tevreden bent met het artikel en dat wij u snel hebben kunnen helpen. We kijken er met plezier naar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Fitnessdigital!

Heel blij met mijn aankoop.

Heel blij met mijn aankoop.
Goed kwaliteit van product

7 januari 2026

Antwoord van Fitnessdigital

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je aankoop en de kwaliteit van het product waardeert. Veel plezier ermee en graag tot de volgende keer!

Snel en betrouwbaar

Snelle levering en vlotte communicatie. Na misverstand, werd het probleem heel rap opgelost. Bedankt

4 december 2025

Antwoord van Fitnessdigital

Het spijt ons dat het artikel beschadigd is bezorgd. Onze excuses voor het ongemak. We begrijpen dat dit kan bijdragen aan je gevoel dat wij als winkel niet betrouwbaar zijn, en dat vinden we oprecht vervelend. We willen je er wel op wijzen dat de wettelijke reclamatieperiode voor het melden van transportschade inmiddels is verstreken, dit vermelden wij ook in de communicatie met onze klanten. Zowel de klant als de winkel hebben hierin verantwoordelijkheden, en na afloop van deze periode kunnen we een schade helaas niet meer als een reguliere claim behandelen. Als je ons je bestelgegevens stuurt, kijken we graag alsnog met je mee of we op een andere manier iets voor je kunnen betekenen.

Power tower met soepele levering

Was het scherpste geprijsd
Via trustpilot toch eens gaan zien of ervaringen goed werden beoordeeld
Communicatie verliep correct
Levering was ook in samenspraak met vervoerder en was correct
Ik ben een tevreden klant

20 oktober 2025

Antwoord van Fitnessdigital

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat alles naar wens verliep – van communicatie tot levering. We zijn blij dat je tevreden bent en hopen je snel weer te mogen helpen!

Bestelling en levering zeer vlot…

Bestelling en levering zeer vlot verlopen. Probleem met een defect wieltje van het roeitoestel, alsook de bluetooth Commodule: dit werd zeer vlotjes door de klantendienst, waarvoor dank. Ik raad Fitnessdigital aan

2 oktober 2025

Antwoord van Fitnessdigital

Hartelijk dank voor de positieve beoordeling! Veel plezier met trainen!

Heel goed toestel

Heel goed toestel. Ik kreeg aanbevelingen van vrienden en ben niet teleurgesteld. Ik gebruik het voor mijn coachingen. Het is daar volgens de makers niet echt voor geschikt maar daar heb ik eigenlijk nog geen problemen mee ondervonden.
Heel tevreden met deze aankoop

17 oktober 2025

Antwoord van Fitnessdigital

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat het toestel goed bevalt en je er probleemloos mee kunt coachen. Veel plezier ermee! 💪

Het toestel is fantastisch

Het toestel is fantastisch, maar er is maar 1 begeleide fietstraining die je kan volgen zonder een abo aan te kopen.
Het abo-geld is niet weinig (Eur 39 per maand) voor het "pro" abo. De meeste interessante trainingen zijn voor het "premium" abo en dat is nog veel duurder.

12 oktober 2025

Antwoord van Fitnessdigital

Bedankt voor je eerlijke feedback en fijn om te horen dat je het toestel fantastisch vindt! We begrijpen dat de abonnementsprijzen een investering zijn. Met de abonnementen wordt een zo compleet mogelijke ervaring aangeboden, inclusief toegang tot een brede waaier aan begeleide trainingen, gepersonaliseerde programma’s en extra functies. Voor wie liever zonder abonnement traint, blijven er basisfunctionaliteiten beschikbaar, en we waarderen alle feedback hieromtrent!

Goede webshop

Toegankelijke website, aantrekkelijk aanbod en correcte prijs, makkelijk bestelproces. Enkel de kwaliteit van de verpakking kan beter.

7 augustus 2025

Antwoord van Fitnessdigital

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent over onze website, het aanbod en het bestelproces. We nemen uw opmerking over de verpakking serieus en zullen dit intern bespreken om onze service verder te verbeteren. Graag tot een volgende keer!