Tijdig een proefabonnement opgezegd, per mail een bevestiging ontvangen en vervolgens toch twee weken later een automatische incasso opgestart door Readly. Niet zo netjes. Wil je dus geen gedoe om j... Toon meer

Super leuk, veel verschillende type magazines. Handig voor onderweg overal neemt weinig ruimte in beslag. Millieu vriendelijker en het is niet duur vele malen goedkoper dan alles los kopen Het motive... Toon meer

Op zich goede app / website om tijdschriften te lezen. Ruim aanbod! Readly blinkt naar mijn mening niet uit in gebruikersvriendelijkheid. wisselen tussen tijdschriften vind ik te omslachtig. Direct na... Toon meer

1. Multimedia en elektronische boekenuitgeverij
  2. Tijdschriftenwinkel
  3. Mediabedrijf
  4. Krantendistributeur

Onbeperkt toegang tot meer dan 7.000 tijdschriften. 's Werelds toonaangevende titels op je smartphone, tablet en desktop Geen verplichtingen, op elk moment te annuleren. Slechts €14,99 per maand.

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alles weg!

Al jaren een tevreden lezer, maar gisteren gingen zonder enkele aankondiging de nieuwe app en website live. Hierdoor ben ik een jarenlange verzameling van bladwijzers kwijtgeraakt, een ramp als interieurontwerper.

17 april 2026

Tijdig een proefabonnement opgezegd en toch een incasso!

Niet zo netjes.
Wil je dus geen gedoe om je geld terug te krijgen dan niet aan beginnen!

10 april 2026

Na proefabbonoment opgezegd want de…

Na proefabbonoment opgezegd want de kwaliteit van de service was niet naar mijn verwachtingen. Nu kom ik er een jaar later achter dat er toch is afgeschreven €194 betaald terwijl ik in de veronderstelling was dat ik mij account had opgezegd. Terugvorderen van afgelopen jaar uiteraard niet mogelijk via bank. Beetje jammer dat Lidl dit soort aanboedingen doet voor een service die opzeggen moeilijk maakt...

23 februari 2025

Weinig Nederlandse hobbybladen voor de man

Ondanks de zeer ruimt keuze aan bladen, vind ik dat er relatief weinig keuze voor de Nederlandse man is.
Bij de hobbybladen staan er verrassend weinig n het Nederlands in. Voor vrouwen meer dan genoeg keuze.
Wat mij een beetje irriteert is dat er (waarschijnlijk door dit serieuze tekort) veel buitenlandse bladen getoond worden.
Dankbaar gebruik gemaakt van de gratis maand, maar al op de eerste avond tot de conclusie gekomen dat dit het voor mij niet is.

15 februari 2026

Onterecht abonnement

Nooit een bevestiging gekregen dat ik een gratis proefabonnement had en wist dus niet dat ik deze had.

En nooit edn bericht van de status van het abonnement.

Nu is er 14,95 afgeschreven.
Dit vind ik zeer klantonvriendelijk en makkelijk aan je geld komen.

Gelijk mijn 'abonnement' opgezegd en de bank gevraagd het geld terug te boeken.

16 januari 2026

nadat ze 1 maand voor het einde van een…

nadat ze 1 maand voor het einde van een proefabonnement geld van mijn rekening hadden afgeschreven heb ik met behulp van REVO (bank) het geld terug laten storneren. nu blijkt dat ze ook het resterende deel van de beloofde proefperiode hebben ingetrokken omdat ze op hun plaats gezet zijn voor het stelen van geld van mijn rekening.

===============
Hallo Readly,

Omstreeks november 2024 had ik een proefabonnement bij jullie afgesloten tot 21 maart. Hierna zou ik hopelijk genoeg informatie en ervaring hebben met jullie product om te beoordelen of het iets voor mij was. Helaas heb ik afgelopen maanden geen tijd en/of minimaal de mogelijkheden gehad (vanwege drukte) om gebruik te maken van jullie diensten tijdens de proefperiode. Dit is ongetwijfeld ook te zien in jullie logs.

Nadat ik er enkele dagen geleden achter kwam dat jullie de abonnementsgelden voor verlenging (pas na 21 maart dus) alvast een maand eerder besloten af te schrijven heb ik het proefabonnement toch maar geannuleerd omdat ik niet gediend ben van dit soort bank-praktijken. Na annulering werd er nog aangegeven dat ik nog tot 21 maart gebruik kon maken van het proefabonnement (en nog eventueel kon her-activeren voor een gereduceerd gedrag). Zoals ik al eerder schreef; tot nu toe heb ik minimaal gebruik gemaakt van het proefabonnement.

Nu dacht ik, vandaag om toch nog even opnieuw te evalueren of Readly mij iets kan bieden wat ik eerder mogelijk niet heb kunnen zien (tenslotte werd die mogelijkheid mij geboden d.m.v. een proefabonnement).

Echter, op dit moment nu zie ik ineens dat het proefabonnement die tot 21-3-2024 actief zou blijven, nu ineens ook afgesloten is.

Ik vind dat jullie een schofterige manier van werken hebben en dat het zomaar geld afschrijven (veel te lang voordat het redelijkerwijs verwacht kan worden)al een schofterige actie is maar dat je je dan ook nog eens van je eigen beloftes m.b.t. termijn van proefabonnement terugtrekt dat dan duidelijk bewijs is dat jullie een onbetrouwbare en onprofessionele partij zijn voor welk willekeurige product dan ook.

Ik ben blij dat REVO jullie verplicht heeft het geld , welke jullie van mij hebben proberen te stelen, weer terug te geven.

Ik zal wat er gebeurd is op consumenten websites zetten zodat andere consumenten weten wat voor praktijken jullie handhaven. Ik zie met dergelijke lage stunts geen bestaansrecht voor jullie en ik ben blij dat ik het proefabonnement niet alsnog heb voortgezet in een normaal abonnement. Met deze laatste stunt tonen jullie mij immers aan dat jullie het niet waard zijn om een betaalverplichting van mij te krijgen (misbruik van bankmachtiging, terugtrekken van afgesproken/voorgestelde proefabonnement, onbetrouwbaar als bedrijf).

22 februari 2025

Incasso na tijdig opzeggen abonnement

Op 29 september heb ik een "3 maanden gratis" proefabonnement geactiveerd. Aangezien ik er geen gebruik van maakte hebt ik op 29 november het proefabonnement alvast beeindigd. De website gaf een bevestiging van de beeindiging.

Op 20 december heeft Readly alsnog een incasso van 14,99 euro afgeschreven. Op de website bleek mijn abonnement nog actief te staan. Ik heb wederom beeindigd en deze keer een screenshot van de bevestiging op de website gemaakt. Ook heb ik deze fout direct aangemeld bij Readly support. Ik ben benieuwd hoe ze reageren, indien toepasselijk zal ik deze review aanpassen.

Update 1-1-2025: Reactie van Readly ontvangen, geld is (bij hoge uitzondering) teruggestort. Verhoogd naar 3 sterren.

30 december 2024

Tijdig opgezegd en toch blijkt dit niet…

Tijdig opgezegd en toch blijkt dit niet in het account te zijn verwerkt. Dus gaan ze over tot incasso voor de volgende periode. Wel een foto gemaakt. Vandaag weer opgezegd en nu weer foto gemaakt en dit keer krijg ik ook een bevestiging per e-mail. Dus dat zal wel het enige bewijs zijn dat zal gelden. Voor mij nu zeker. 👍

21 december 2024

Ik kreeg 3 maanden gratis tijdschriften…

Ik kreeg 3 maanden gratis tijdschriften aangeboden bij een reis.
Helaas werd het niet automatisch gestopt
Nu moet ik betalen wat niet de bedoeling was
Ik las af en toe een tijdschrift omdat het gratis was
Hoe kom ik nu van het lidmaatschap af?

11 december 2024

Super veel keuze

Geweldig om tijdschriften uit verschillende landen te kunnen lezen. De snelheid en handigheid van de app is erg fijn. Ik heb een proefabonnement, maar ga zeker verlengen.

6 december 2024

Nooit gebruikt, jaren betaald, geen terugbetaling

Bij toeval ontdekte ik dat hier sinds 2019 maandelijks een bedrag voor wordt afgeschreven. We hebben ons nooit aangemeld. Klantenservice geeft niet thuis; ze verschuilen zich achter privacywetgeving, en kan of wil niet aantonen dat wij een account hebben aangemaakt. Toch weigeren ze het volledige bedrag terug te betalen. Wij moeten aantonen dat we geen account hebben, wat per definitie onmogelijk is als we ons nooit hebben aangemeld...

1 november 2024

Ik vind 11 euro per maand veel te duur…

Ik vind 11 euro per maand veel te duur voor het aantal tijdschriften waarin je geïnteresseerd bent.
Ook is het jammer dat je de oude bladen niet meer kan inzien als je lidmaatschap is gestopt.

27 oktober 2024

Antwoord van Readly Netherlands

Hi Frank! Thank you for your feedback! Readly is a subscription service so therefore you only have access to our content when you have an active subscription. With a subscription you can access our full content catalogue of over 7000 titles from all over the world, across 5 different devices, and for the same price as a couple of magazines. If you have any questions, then feel free to reach out to us at support.nl@readly.com. ⭐️

Goed maar mis nog wat titels .

Ik mis nog de libelle, margriet, en de plus en Zin. Verders goed hoor.

4 oktober 2024

Antwoord van Readly Netherlands

Hello Aukje! We are constantly adding new titles to our platform and hope to be able to add your recommendations in the future. We wish you happy reading with Readly ahead! 😊

Drie maanden gratis wil ik graag…

Drie maanden gratis wil ik graag uitproberen. Waar kan ik een lijst vinden welke bladen worden aangeboden? Zitten er ook buitenlands talige (Duitse) bladen in het aanbod? Weet iemand hoe je ná die drie maanden kan opzeggen? Om daar achter te komen moet ik eerst een account aanmaken waar ik gevoelige informatie over mijzelf moet invullen. Ik wil graag boter bij de vis.
Wat ik ook zo raar vind bij dit onderdeel van trustpilot, dat de reacties van Readly in het Engels zijn.

4 september 2024

Hello George!

We are happy that you are interested in Readly. You can find the Dutch content catalogue on our website https://nl.readly.com/products/magazines. If you wish to see the complete international catalogue that is available to you as a subscriber, then please feel free to download the Readly app or go to go.readly.com in your computer browser.

You can cancel anytime, free of charge, on your customer account on our website. You can also contact our support at support.nl@readly.com if you need help with cancelling your subscription or if you have any other questions. You will also find answers in our Support Center at https://nl.readly.com/support.

We reply mainly in English since this is done by our international team, but should you wish to have support in Dutch, then feel free to email us or visit our website.

Happy reading! ⭐️

Abonnement 40% duurder dan afgesloten?!?

Proefabonnement gehad, verlengingsaanbod voor 8,99 gekregen, ok prima, wat schetst mijn verbazing.. bevestiging in de mail, abonnement kost 14,99, is dat niet gewoon oplichting?

31 augustus 2024

Antwoord van Readly Netherlands

Hello! It sounds like that there might have been some incorrect or unclear information in the confirmation of your subscription offer. Please reach out to our support at support.nl@readly.com so we can take a look at your offer and clarify the information. Thank you in advance! 🙏

Veel verschillende artikelen die je…kunt inzien en ook kunt vastleggen

Veel verschillende artikelen die je rustig kan lezen. Ook dat je kan kiezen welke taal geschreven is. Heel veel tijdschriften en ook onderwerpen, van natuur, reizen, wetenschap, sporten, knutselen, modellen, fotografie enz. Je krijgt regelmatig bericht dat er voor jouw interessegebied en nieuw uitgave is binnen gekomen, die je ook meteen kunt inzien

3 juni 2024

Antwoord van Readly Netherlands

Hi Rolf! 🤩 Thank you so much for your positive and detailed review of Readly - we are happy that you appreciate reading with us and and we hope that you will keep finding new and exciting reads ahead!