Ik ben af en toe als vrijwilliger actief en MOET Youforce gebruiken om te declareren. Wil je een systeem dat meer tijd en energie kost dan je daadwerkelijke werkzaamheden, is dit een absolute aanrader... Toon meer
Echt een ABSOLUUT AFRADER! Ik ben met visma paar jaar terug begonnen alleen door mijn boekhouder. Nu dat ik nieuwe boekhouder heb en systeem wou ik eindelijk van Visma af...Omdat niks werkt zoals belo... Toon meer
Overgestapt van een ander pakket en verliep voorspoedig. Wilde met schone lei beginnen qua grootboeken (teveel vervuiling uit het verleden), het team van EAccounting stelde gratis een import tool besc... Toon meer
Een absolute afrader. Voor mij als werkgever en voor mijn personeel nauwelijks bereikbaar door voortdurend veranderende inlogmethoden. Eerst certificaten, dan Ping-ID, SMS, Authenticator, veranderende... Toon meer
Een goede financiële administratie is de basis van je bedrijf.
H.J.E. Wenckebachweg 200, 1096 AS, Amsterdam, Nederland
- 020-3552999
- Info@visma.com
- nl.visma.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Een prettig pakket
Een prettig pakket, maar de laatste tijd erg veel storing mbt het inloggen en gebruik.
Zeer behulpzaam en correct
Zeer veel van geleerd
Na elf jaar doe ik voor de lol mijn boekhouding!
Sinds 2008 doe ik de boekhouding voor ons eigen bedrijf. Het is één van de vele werkzaamheden die ik in het bedrijf doe. Ik heb eerst met SnelStart gewerkt en daarna met Twinfield. Verschrikkelijk vond ik het, die boekhouding. Het resulteerde tot uitstelgedrag en daarmee juist tot meer werk.
Een klant raadde mij Visma aan. In januari 2019 ben ik begonnen met Visma. Nu dus ruim een half jaar onderweg. Visma is een verschrikkelijk fijn programma om mee te werken. Zeker als je als ondernemer zelf je boekhouding doet. What you see is what you get. Ik hou ervan. Overzichten zijn makkelijk te vinden en te begrijpen en ik weet precies waar ik sta. En weet je? Ik heb inmiddels zelfs plezier in het boekhouden en werk alles 's avonds bijna 'voor de lol' even bij. (En nee, ik heb geen aandelen ;-) )
Na het in gebruik neming van VISMA…
Na het in gebruik neming van VISMA eAccounting heb ik een probleemloze boekhouding in mijn bezit gekregen. Als ik bezig ben heb ik er veel plezier in om er mee te werken. 😁👍
Een fijn boekhoudprogramma.
Een fijn boekhoudprogramma.
Uiteraard eerst even veel zaken uitvogelen, omdat het toch altijd weer anders is dan een ander boekhoudprogramma, maar uiteindelijk werkt het zeer gemakkelijk en snel.
Ik vind Visma eAccounting een modern…
Ik vind Visma eAccounting een modern boekhoudpakket wat mij als zzp-er veel tijd scheelt. Naast de gebruiksvriendelijkheid van het pakket en instructie video's beschikt Visma over een goede helpdesk.
Super goed geholpen door Remco
Super goed geholpen door Remco! Deskundig.
Eenvoudig mee te werken
Eenvoudig mee te werken. Fijne helpdesk.
Tevreden
Heel tevreden met eAccounting, vooral het toevoegen van inkoop facturen via een app vind ik handig.
Met behulp van Visma loopt de snelheid…
Met behulp van Visma loopt de snelheid in mn factuur programma beter.
Wat de nodige tijdwinst voor ons oplevert
probleem nog niet opgelost
Goed werkend programma
Goed werkend programma, zeer uitgebreid, maar voor mensen zonder boekhoudervaring wat ingewikkeld. Contact met Visma verloopt erg soepel en ze helpen je graag op het moment dat je vragen hebt.
Super blij met Visma
Super blij met Visma! Word altijd super goed en vriendelijk geholpen. Aanrader :)
Telefonische contact en online ondersteuning
Eerdere ervaringen waren een heel stuk minder succesvol en dat is ook gedeeld door mijn collega.
Gelukkig kan het ook goed gaan en dat bleek wel tijdens mijn telefoongesprek met Dudu Kiliç en haar online ondersteuning. Goed geholpen!
Prima programma
Prima programma
Ik werk nu al geruime tijd met het programma en naar volle tevredenheid.
Je krijg veel voor een bescheiden prijs!
Topproduct!
Ik gebruik Visma eAccounting nu iets meer dan een jaar en vind het zeer fijn om mee te werken. Het is gebruiksvriendelijk en heeft goede rapportages. Als je ergens niet uitkomt mag je altijd de helpdesk bellen en zij staan je vriendelijk en kundig te woord. Bovendien is het een voordelige optie voor ZZP-ers en andere kleine ondernemingen. Ik hoor nog vaak dat mensen in Excel werken of een boekhouder inhuren, maar met dit programma kan een kind de was doen.
Als ik een verbeterpuntje zou moeten noemen dan zou dat de balansrapportage zijn. Zoals deze nu wordt opgemaakt is de balans niet in evenwicht en moet je op zoek naar de juiste informatie. Als je eenmaal weet waar je moet kijken is het prima, maar het zou fijn zijn als die nog wat gefinetuned kan worden.