op 10 november 2017 bestel ik mijn iPhone 6 yab maar na 3 maanden werd hij pas geleverd mijn iPhone doet het daar in tegen wel goed

AL tijden geen contact mee te krijgen? Terwijl we aanspraak willen doen op de garantie van 2 jaar omdat de Iphone van mijn dochter het na een paar weken al niet meer doet. Er kan niet mee gebeld worde... Toon meer

KOOP HIER NIET ! Slecht.. maar dan ook een zeer slecht bedrijf. Klanten service is waardeloos, een iphone 6 gekocht die vele malen later gearriveerd is dan aangegeven en dan ook nog eens binnen... Toon meer

Opgelet! Ik vreesde ook dat dit bedrijf mij zou oplichten! Het is een lang verhaal. En veel mailen! Deze onderstaande revieuws heb ik nooit gezien tot ná mijn aankoop. Dat op zi... Toon meer

1. Elektronica en technologie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Buy premium quality, expertly refurbished iPhones and iPads online at the lowest prices in Australia. Free 12-month warranty.

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

1,8

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Opgelicht door YABphones - Koop hier nooit !!!

Op 15 oktober een Iphone voor mijn dochter besteld bij YABphones met extra kosten voor snelle levering. Na enkele dagen kreeg ik bericht dat ze leveringsproblemen hadden waardoor het allemaal langer kon gaan duren. Vervolgens heb ik direct mijn bestelling geannuleerd omdat dit niet de afspraak was. Op 24 oktober kreeg ik onderstaand bericht:

Dank voor uw email.
Hierbij bevestigen wij dat uw order is geannuleerd en uw restitutie zal binnen 48 werkuren worden uitgevoerd.
Dit betekent dat u het geld daadwerkelijk zal ontvangen binnen 10 werkdagen. Het spijt ons dat wij niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Mocht u nog overige vragen hebben dan beantwoorden wij deze graag!
Valentijn H - EU
UNQUOTE

Na 2 weken had ik mijn geld nog niet terug en ben ik ze gaan mailen.
De onderstaande reactie is weer een standaard en vaag antwoord zonder concrete toezeggingen.

Geachte klant,
Dank u voor uw email.
Wij zijn nog steeds bezig met uw orderrestitutie, zodra wij meer informatie hebben laten wij het u weten.
Onze excuses voor het ongemak en wij danken u voor uw geduld.
Jeffrey L- EU
UNQUOTE

Na 3 weken heb ik mijn geld nog niet terug en ben ik weer gaan mailen. Weer een geen concrete toezegging.

Geachte klant,
Dank u voor uw email.
Onze excuses voor het ongemak en wij danken u voor uw geduld.
Jeffrey L- EU
UNQUOTE

En zo gaat het met door met Jeffrey en Valentijn van YABphones.
Conclusie : KOOP NOOIT IETS BIJ YABPHONES, HET ZIJN OPLICHTERS !!

15 november 2017

Ik ben HELAAS met YABphones in zee gegaan!!!

Ik ben met YABphones in zee gegaan omdat ze relatief hoog in de Google lijst stonden en hun website er betrouwbaar uitzag en nog ziet. Ik kreeg een par dagen na directe en stipte betaling van Euro 174,95 een email met daarin de mededeling dat mijn iPhone niet geleverd kon worden vanwege de enorme vraag. Ik kreeg de mogelijk tot annuleren, waar ik gebruik van gemaakt heb. Ik zal mijn antwoorden op de e-mails van YABphones hier (nog) niet plaatsten maar de e-mails die ik ontving van ene Katrin staan hier onder. Ik moet ook nog zeggen dat ik 6 weken in Zuid Afrika was en er geen e-mail verkeer heeft plaats gevonden.

E-mails van YABphones:
(1)Bedankt voor uw email.
Bestelling was geannuleerd. Geld wordt teruggestuurd naar uw bankrekening binnen 10 werkdagen.
Als u meer vragen heeft, aarzel dan niet te contact met ons opnemen.
Excuses voor het ongemak.
EU: YAB NL

(2)Hi Gijs,
Dank u voor uw email.
Wij hebben een aanvraag gedaan bij de desbetreffende afdeling en laten u zo spoedig mogelijk weten wanneer wij een antwoord hebben.
Onze excuses voor het eventuele ongemak.
ET: YAB NL

(3) Bedankt voor uw email.
Vanwege bepaalde redenen ondervinden wij vertragingen met betrekking tot restituties gedurende een onbekende periode. Wij houden u op de hoogte en berichten u wanneer dit is opgelost.
Excuses voor het ongemak.
ET: YAB NL

Tot zover de e-mails die ik mocht ontvangen van YABphones. Ik heb dit bedrijf een betalings/restitutie ultimatum gesteld tot 21/11/2017 met de mededeling dat ik daarna aangifte ga doen bij de politie en de landelijke publiciteit ga zoeken, inclusief Social Media. Ik vraag me af of er nog meer mensen aan "het lijntje" gehouden worden? Misschien is het handig om ons te verenigen.
IK VOEL ME NA 2 MAANDEN WACHTEN OP MIJN EIGEN GELD (BIJNA) OPGELICHT.

15 november 2017

Opgelicht door Yabphones

Ik heb onlangs een telefoon bij yabphones gekocht. Vlak nadat ik hem heb gekocht bekeek ik pas de reviews. Deze site stond namelijk bovenaan bij Google shopping, dus dacht ik dat het wel een betrouwbare website was. Nou niet dus aan de revieuws te zien. Ik heb diezelfde dag nog mijn bestelling geannuleerd via de telefoon, dat klonk nog best hoopvol. Ik zou binnen 10 dagen mijn geld terug krijgen. Toen ik dat niet had heb ik gemaild en gebeld, niemand nam meer op en via de mail kreeg ik telkens het mailtje terug dat ze nog bezig waren. Ik had mailcontact met Jeffrey en Valentijn. Koop dus GEEN telefoon bij Yabphones. Allemaal oplichters

11 november 2017

Ook mijn zoon heeft bij Yabphones …

Ook mijn zoon heeft bij Yabphones besteld. Bestelling daarna meteen geannuleerd. Betaling zou binnen 10 dagen worden geretourneerd. Na 20 dagen nog steeds niets gezien. Bij bellen tijdens kantoor uren krijg je een bandje te horen dat ze te bereiken zijn tijdens kantoor uren.
Ook door Jefrey en Valentein aan het lijnt gehouden.

11 november 2017

opgelicht door yabphones (nd-bd.com is hetzelfde)

Mijn zoon heeft 27 sept een Iphone 6s besteld het is nu 7 nov. en er is nog niets. Ook geen inhoudelijke reactie op mail of telefoon.
Het zijn de zelfde oplichters als van ndbd.com
Ik zeg gewoon bij een Nederlands bedrijf bestellen die bekent is.
Inmiddels worden we aan het lijntje gehouden per mail.
Eerst door Jeffrey nu door Valentijn.

12 oktober 2017
Reviews in alle talen tonen. (37 reviews)