Helaas een bestelling geplaatst en…
Helaas een bestelling geplaatst en daarna pas de reviews bekeken. Oplichters. Nooit antwoord op mijn berichten gehad en er is geen pakket geleverd.
2x een antwoordformulier ingevuld. Geen enkele reactie. Hoezo altijd online ???
Het is maar goed dat ik geen bestelling geplaatst en betaald heb. Zoals ik al verwachtte zijn het dus oplichters als ik hier de reacties zo lees. Hoe erg is dit!
Inderdaad oplichters.Zo dom geweest om niet de site te checken en met creditcard te betalen. Direct maar laten vervangen.
Bestelling gedaan en pas toen het bedrag was afgeschreven zag ik dat het naar een persoon was over gemaakt. Direct de site bezocht om contact op te nemen, maar helaas alleen een antwoordformulier waarop je geen bevestiging krijgt. Ook geen bevestiging van mijn bestelling ontvangen. Via PayPal betaald en daar nu ook mijn probleem neergelegd. Zal dit ook nog bij Vias doen, wie weet zijn zij wel coulant.
Nlbuitenwinkel hetzelfde bedrijf, website kopie van deze, pas op mensen. Oplichters die.door blijven gaan zo
Kamado voor 99 euro, dit is onmogelijk. Bovendien geen telefoon nummer en geen Paypal betaalwijze (beveiligde betaling). Dit zijn dus duidelijk oplichters.
OPLICHTERS - DIEFSTAL
Heb een travel bag gekocht van het merk Gabbag voor EUR 60, die nooit geleverd is. Na 2 weken wachten ontving ik uit (nota bene uit CHINA!!!) een setje dames oorbellen van nog geen EUR 2. Ik moest ook nog duane kosten betalen voordat ik het pakketje konontvangen! Oplichters zitten hierachter.
OPLICHTERS! Een week geleden een kampeermatras a € 84 besteld en betaald. Niets gehoord, geen bevestiging, niks.
In mijn 'account' op hun website staat mijn bestelling, met als status 'wachtend op betaling'. Die betaling is vorige week tijdens het bestelproces door mij per Ideal gedaan. En dat bedrag is toen ook daadwerkelijk afgeschreven naar rekeningnummer NL41 CITI 2032304805 op naam van Sanntore-do.
Er blijkt geen mogelijkheid om contact op te nemen, op de website staat geen e-mailadres, geen telefoonnummer, alleen een adres in Heerhugowaard met een niet-bestaand huisnummer. Ik ben mijn geld vrees ik gewoon kwijt.
Erg zuur, maar ik ben weer even wakker geschud...
Een maand geleden een bordenset besteld, tot nu toe nog helemaal niets ontvangen.
Koop hier NIET!!!!!
Oplichters, koop hier niks ,2 pits kookplaat besteld van Cadac 2 cook3 pro de luxe en uiteindelijk na bijna een maand een nep sieraad uit China ontvangen, 100 euro kwijt en inklaringskosten via post.nl,waren ook niet meer bereikbaar , begreep dat het een bedrijf in heerhugowaard moet zijn maar is gewoon een huisadres ?
een bestelling geplaatst voor een artikel maar niks wordt geleverd en contact opnemen is alleen mogelijk via invulformulier op de website en daarop reageerde ook niemand dus oplichting?Ik zou er niets bestellen!!